Helaas geef ik geen 5 sterren. Op 21‑3‑2026 had ik de Magnolia ‘HeavenScent’ besteld met een aangegeven afmeting van 175–200 cm. In werkelijkheid bleek de plant echter maar ongeveer 150 cm hoog... Ver mais
Scherpe prijs, goede producten en levering. En ook de garantie is prima. Een uitbreiding van het assortiment voor bosplantsoen is gewenst
Vorig voorjaar heb ik verschillende struiken, bomen en tuinplanten besteld bij Directplant. Een Rode meidoorn wilde helaas niet aanslaan. Nadat hij er na verschillende tips nog steeds geen zin in had... Ver mais
Directplant.nl B.V. is de grootste online plantenwebshop. Vers van de kweker aan huis bezorgd.
Parallelweg 3 (geen voorraad), 3981 HG, Bunnik, Holanda
Respondeu a 21% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Bestelling van 12x Portugese laurier (Prunus lusitanica 'Angustifolia') €155 maat 50/60cm. Krijg je 20cm geleverd. Bij tuincentrum deze gekocht was ik €58 kwijt voor zelfde aantal maar wel 50/60cm hoog. Echt schandalig dit. Eens maar nooit meer.

Resposta de Directplant
De prijs was redelijk, de kwaliteit en de levertijd waren uitstekend, de service was goed en de persoon heeft persoonlijk de bomen in de tuin verplaatst nadat hij hoorde dat ik last heb van rugpijn.
Helaas geef ik geen 5 sterren.
In werkelijkheid bleek de plant echter maar ongeveer 150 cm hoog te zijn. Dat was een teleurstelling, misschien is de hoogte inclusief de hele grote pot meegerekend?
Ik zou graag 5 sterren hebben willen geven, want de struik ziet er mooi uit en werd op de afgesproken leverdatum (4‑4‑2026) correct en tijdig bezorgd.

Resposta de Directplant
Voordat ik ging bestellen telefonisch contact gehad over de termijn waarop de planten bezorgd zouden kunnen worden. Dit zou binnen een week zijn, helemaal prima, planten besteld en uiteraard betaald. Na aantal dagen kreeg ik bericht dat de planten toch niet geleverd konden worden en dat mijn geld na 2 weken terugbetaald zou worden.
Hele slechte service, want deze planten zijn er wel een maatje groter, als je service wilt geven biedt je deze planten dan aan, maar niets daarvan en mijn geld daar moet ik nog minimaal 2 weken op wachten.
Mijn advies is bestel hier niet, komen afspraken niet na.
Goede kwaliteit groeizame planten en snel bezorgd ook door de vriendelijke , behulpzame bezorger van Directplant.
In eerste instantie leek alles oke. Echter bij levering van de planten bleek dat de helft van de levering niet op voorraad was dus niet geleverd geworden. Dit terwijl we tuinmannen hadden klaarstaan om alles in te poten. Na telefonisch contact te hebben gehad werd aangegeven een klacht op de mail te zetten en het enigste wat ze konden doen was een nalevering van planten. Vervolgens een mail met klacht gestuurd, geen reactie ontvangen. Echter week erop nalevering van de hortensias gekregen. Bleken dit de verkeerde maat hortensias te zijn. We hadden 40/50 cm besteld en we hebben 30/40cm ontvangen. Je betaalt voor de maat een flinke meer prijs dus belachelijk! Nu moeten we er weer achteraan… wat een werk om je complete bestelling geleverd te krijgen.
Als je hortensia's besteld ( 40-50 cm ) betaal je ruim 25 euro en dan krijg je een plant geleverd die net is uitgeschoten en zonder knoppen of bloemen en die helemaal niet 40/50 cm is.
Bij intratuin betaal je voor dezelfde maat 40 cm, een plant die 2- 3x zo groot is 12,99 en 16,99 en met bloemen.
Ik zal deze dus hier ook nooit meer kopen.
Over de geleverde lavendel ben ik ook tevreden als ook over de bezorging.
Ik kan helaas geen foto van de geleverde hortensia posten

Resposta de Directplant
Wij hebben een moerbeiboom laten bezorgen voor € 180. De top was er uitgeknipt en op de stam zaten en enkele knobbels. We dachten de boom een kans te geven door hem met veel mest te planten en regelmatig water te geven. Maar ook het seizoen erna sloeg hij niet aan. Hier hebben wij melding van gemaakt en kregen we de boodschap dat de garantie termijn verstreken is. Lekker is dat wanneer je een niet levensvatbare boom ontvangt, je je best doet om hem te laten groeien, en dan te horen dat je pech hebt gehad. Ja, meneer u kunt 10% korting krijgen bij het bestellen van een nieuwe boom. Waardeloos.

Resposta de Directplant
diverse planten besteld, binnen een week met de eigen bezorgdienst aan huis geleverd. alles klopte qua bestelde aantallen en soorten, mooie planten van de verwachtte grootte. kortom, zeer tevreden
Prima prijs-kwaliteitverhouding, goede producten. Aanrader!
Excellent company , ordered a pallet of large hedging , fast efficient service and Gorgous healthy trees , highly recommend
Een snelle levering van degelijke planten op een afhaalpunt. Dat alles tegen een mooie prijs.
Snelle levering en een fijne chauffeur. Kortom top. Hoe de plantjes het gaan doen zullen we zien.
Alles netjes geleverd tot in de tuin .
Zag er allemaal prima uit volgt nog een aanlevering netjes op de hoogte gehaden.
Allemaal top.
Snelle levering op de gewenste dag. Goede planten waarvan alles is aangekomen
In 1ste instantie ontving ik niet de Hulst die ik had besteld terwijl wel het juiste label eraan hing. Een hulst met besjes terwijl ik een mannelijke ras had besteld.
Na melding hiervan is dat perfect opgelost. Snel kreeg ik de juiste opgestuurd.
Eigen transportdienst dus degelijk vervoerd.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.