Het is een heel goed concept. Wij hebben nu allemaal DVD's van een overlijden en zo zijn er ook veel dubbele, maar ook weel oude waar niemand nog interesse in heeft en dankzij Discmannetje belanden z... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dit werkt echt super makkelijk: scannen met de app, inpakken met het verzendlabel erop, klaar! Ook de support was snel toen het 1e verzendlabel niet opende. Klein verbeterpuntje: het zou fijn zijn o... Ver mais
Fijne app. Duidelijk instructies. Snel verwerkt en alle dvd's zijn aangenomen. Betaling was ook snel voldaan.
Detalhes da empresa
Discmannetje: verkoop je cd’s, dvd’s, blu-rays en games razendsnel. Gratis verzenden, snel geld op je rekening. Heb jij thuis nog stapels cd’s, dvd’s, blu-rays of games liggen? Met Discmannetje verander je die in een handomdraai in geld. Discmannetje is de makkelijkste manier om je oude media te verkopen. Scan de barcode, ontvang direct een prijsvoorstel en verzend je items gratis. Na controle staat het geld snel op je rekening. Geen gedoe met foto’s maken, onderhandelen of verzenden naar kopers.
Informações de contato
Holanda
- discmannetje.nl
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Een foto zou fijner zijn
Ik zou het fijn vinden dat als jullie dvd's afkeuren er ook de foto's bij zouden doen i.p.v gewoon de 2 duurste afkeuren met een verhaal dat er krassen op kunnen zitten of geen boekje bij zit. Verder prima afhandeling

Resposta de Discmannetje
Correcte en perfecte samenwerking!!!
Er was altijd voldoende communicatie.
Er was altijd voldoende communicatie.
Dan weet je waar, wie en wanneer.
Het schept vertrouwen en dan mag het allemaal iets langer duren zonder wrevel.
Doe zo voort.
Ik kijk zelf altijd alle dvd's na op…
Ik kijk zelf altijd alle dvd's na op aanwezigheid en of krassen.
De eerste keer dat ik PlayStation spellen opstuurde waren deze allemaal aanwezig en er zat nog geen vinger afdruk op. Desondanks werden er toch enkele afgekeurd op afwezigheid en op beschadigd. Ik vind dit erg vreemd omdat ik ze zelf allemaal heb nagekeken op aanwezigheid en schade.

Feedback
De bejegening via de mail is vriendelijk. Goede afhandeling. Betrouwbaar.
Beetgenomen.
Er werden bij ontvangst veel cd's afgekeurd, niet terecht vond ik en ik heb om uitleg gevraagd. In de eerste verklaring per mail stond dat "sommige cd's ontbraken in de hoesjes en sommigen waren te beschadigd..." ONZIN, ik heb ze 2x gecheckt, alle cd's waren compleet en ik heb ze ALLEMAAL gecheckt op "grove beschadigingen". Ik voel me behoorlijk beetgenomen, dit is geen eerlijke partij om zaken mee te doen.

Resposta de Discmannetje
Doet precies wat het belooft
Doet precies wat het belooft, transparant & prettige communicatie.
Werkt allemaal mega eenvoudig en snel
Werkt allemaal mega eenvoudig en snel! had nog veel oude DVD's en CD's die ik kwijt wilde en zo krijg ik er nog een leuk bedrag voor.
Willen veel voor weinig
Het bedrijf achter Discmannetje wilde eerst niet kopen. Aangeboden via app en al gauw krijg je te zien wat wel en niet gewenst is. Veel is ook niet te scannen, terwijl vanuit dezelfde serie andere wel te scannen zijn.
Na prijsafspraak opsturen, controle duurde langer dan afgesproken. Vervolgens ontvang je mail dat zaken incompleet of beschadigd waren en wordt er geld afgehaald van de afspraak. Wanneer je navraag doet wat er ontbreekt, krijg je als antwoord incompleet en bezchadigd. Bij navraag wat incompleet en beschadigd was, krijg je als antwoord dat het edn standaard mail is. De echte reden was ineens dat er nu diepe krassen waren die bij de thuiscontrole door twee personen niet zijn geconstateerd.
Door de lage vergoeding is 1/10 vermindering op de geboden prijs eraf gehaald. Toch heel veel cd’s en dvd’s die ineens niet in orde zijn, want met zo’n lage prijs moet er veel niet in orde zijn om zo’n groot bedrag eraf te halen.
Betaling is wel snel

snel en goed geregeld
Eenvoudig en snel te doen
Eenvoudig te doen: App downloaden, streepjescodes DVD's scannen, pakbon uitprinten en DVD's versturen. Even wachten, en betaling is geregeld.
Je moet wel een minimum bedrag hebben om je cd's/dvd's te kunnen verkopen
Mooi dat een bedrijf je op eenvoudige wijze de mogelijkheid bied om oude niet meer gebruikte cd's en dvd's retour te nemen en een 2e leven geeft, en je daarbij ook nog een vergoeding geeft.
Snel het geld op mijn rekening
Het was een goede ervaring en via de app ging het heel makkelijk.
Super snelle reactie en goed…
Super snelle reactie en goed geïnformeerd tussen tijds.
De discmannetje app is geweldig handig
De discmannetje app is geweldig handig, alle film dvd's en muziek cd's die je van de hand wil doen zijn makkelijk via de barcode in te scannen. Werkt op Android en IPhone. Je krijgt een prijsvoorstel per ingescant artikel. Van het totaal wordt ook het gewicht aangegeven. Lijst printen en de franco verzendlabel printen, alles in een doos doen en bij PostNL punt afleveren. Na een check krijg je het totaalbedrag op je gespecificeerde bankrekening overgemaakt. Echt top en snel geregeld.
Het kan nog beter
Het idee is super goed uitgedacht, maar dan is het wel zaak dat alle dvd's gescand kunnen worden,of dat er een simpele bypass wordt geboden als dat niet het geval is.
Geweldig!!
Snelle service, goede communicatie
Wij zijn keurig en zeer vlot geholpen met het inleveren en afhandelen van een partij DVDs.
Heel tevreden met hoe één en ander werd geregeld.
Goed geïnformeerd en snel geholpen.
👍 Groetjes Kees.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.