Helt fantastisk kundeservice. Modtog en taske der detsværre var defekt men vil den erstattet uden bøvl. Derudover helt fine priser. 10/10 ville handle igen. :)
Veja o que dizem as avaliações
De har et dejligt stort udvalg, og så får de altid sendt pakkerne afsted hurtigt, så jeg i de fleste tilfælde har discene dagen efter.
Super kundeservice Bestilte to Disc Fredag Var til afhenting Lørdag . Desvære var den ene disc forkert. Sendet dem en mail Lørdag . Der kom Svar en time efter jeg havde sendt den . de vil sende... Ver mais
Jeg købte for ikke lang tid siden en teleskop stang til at samle discs med op igen. Da jeg brugte den i en å bukkede metallet, tæt ved håndtaget, så jeg valgte at skrive til Disctree. Disctree mødt... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Disc Tree er din online disc sport butik med alt i udstyr til disc golf og ultimate frisbee. Vi håndterer alt fra salg af udstyr til events og anlæg af disc golf baner.
Informações de contato
Jernholmen 36, 2650, Hvidovre, Dinamarca
- info@disctree.dk
- disctree.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Helt fantastisk kundeservice
Dejligt stort udvalg
Kanonbutik!
Bra sortiment och otroligt bra/snabb leverans, rekommenderar starkt att handla hos disctree⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Utmärkt service och blixtsnabb leverans…
Utmärkt service och blixtsnabb leverans 👏💪
Kanon forretning
God service, hurtig levering, overskuelig hjemmeside og fedt udvalg af Discs 🥳👍🏼
Kundeservice 😊
Super kundeservice
Bestilte to Disc Fredag Var til afhenting Lørdag .
Desvære var den ene disc forkert.
Sendet dem en mail Lørdag .
Der kom Svar en time efter jeg havde sendt den .
de vil sende en ny disc til mig og jeg kunne bare beholde den de havde sendt forkert 100% go service
Mycket snabb leverans till Sverige
Mycket snabb leverans till Sverige, beställde på fredag, hade paketer på måndag. 👌
Absolut bedste sted i dk og købe disc ❤️
Absolut bedste sted i dk og købe disc ❤️
Hurtigt levering, gode priser og fantastisk service. Køber 99% af mit udstyr hos dem
Bra utbud!
Bra utbud!
Ofta tidiga med nya bra produkter som ex. max disctance retriever!
Jeg bestilte en gyropalooza mystery box…
Jeg bestilte en gyropalooza mystery box og modtog den promte og uden bøvl efter den blev frigivet.
Disctree yder altid god service og pakkerne kommer til tiden.👌
Disctree yder altid god service og pakkerne kommer til tiden. Har handlet der før og kommer også til at handle der igen.
Ordren kom og det vigtigste var der man den markør jeg havde bestilt var ikke med, den var også kun bestilt for at opnå gratis fragt. Men derfor mangler den jo stadig 🤷🏻♂️
Ordre nr. 33150

Resposta de Disc Tree
Elsker Disc Tree
Virkelig nænt at finde den disc man ønsker sig rigtig god service og hurtigt letvering
Alt er bare tip top
Disctree er bedst
Disctree er mit go to sted for alt disc golf. De har et fantastisk udvalg og en super butik, med rigtig dygtige medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe. Servicen er i top!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.