Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dan heb je een “bijzondere” auto en ondanks dat hij wel op de website staat, kloppen de maten voor geen meter. Door wat mail miscommunicatie en een keer niet goed uitgesneden, bleef DisplayPro... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

een op maat gemaakt display Procter besteld , maat voering perfect , montage perfect uit leg die er bij zit duidlelijk < link voor YouTube gewoon top levertijd top gewoon , prijs technisc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Waarom een super bedrijf, mijn eerste poging om de protector te plaatsen ging fout. Contact opgenomen met Displayprotection, uitgelegd wat er aan de hand was. Kreeg ik een nieuwe protector opgestuurd.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb de PPF van Display Protection zelf aangebracht op het scherm van mijn auto, en het ging verrassend makkelijk. De meegeleverde plaatsingskit is compleet en duidelijk, en dankzij de heldere instr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fabricante de Autopeças
  2. Loja de Acessórios Automotivos
  3. Loja de acessórios para equipamentos automotivos

Welkom bij DISPRO, specialist in hoogwaardige screenprotectors voor autodisplays. Wij ontwikkelen op maat gemaakte bescherming voor schermen in auto's, zodat uw display langer mooi, schoon en prettig afleesbaar blijft. Onze screenprotectors beschermen tegen krassen, vingerafdrukken, reflecties en dagelijkse slijtage. Dankzij de zelfherstellende folie blijven kleine krasjes minder zichtbaar en blijft uw display er langer als nieuw uitzien. DISPRO biedt twee varianten: een matte anti-fingerprint uitvoering die hinderlijke reflecties en vingerafdrukken vermindert, en een heldere variant die maximale scherpte en de originele uitstraling van het display behoudt. Onze screenprotectors worden in Nederland geproduceerd en zijn beschikbaar voor een groot aantal automerken en modellen, waaronder Audi, BMW, Mercedes-Benz , Volkswagen en meer. Elke bestelling wordt geleverd met een complete installatieset, duidelijke instructies en toegang tot installatievideo’s. Met DISPRO kiest u voor duurzame bescherming, een strakke uitstraling en een prettiger gebruik van uw autodisplay. Every Touch Protected.

Informações de contato

Normalmente responde dentro de 48 horas

Helemaal goed

Goed verzonden.
Mooi product.
Makkelijk aan te brengen.
Perfect op maat.
Goede service.
Kortom, het kost wat. Maar dan heb je ook wat!

28 de março de 2025

Hi B,
Dank voor je mooie woorden! We doen er alles aan om topkwaliteit en service te leveren fijn om te horen dat dat ook zo is aangekomen. Veel plezier met je display!

Super tevreden met Displayprotection

Super tevreden met Displayprotection! Het aanbrengen was eenvoudig dankzij de duidelijke instructies. Geen last meer van vingerafdrukken en krassen, en het scherm ziet er altijd netjes uit. Echt een aanrader voor iedereen die zijn display wil beschermen!

29 de dezembro de 2024

Hi Jacco,
Wat tof om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je mooie review daar doen we het voor. Veel plezier met je strak beschermde display!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer behulpzame eigenaar die alles goed…

Zeer behulpzame eigenaar die alles goed uitlegt, geen problemen gehad met de levering.

15 de novembro de 2024

Hi Bence,
Dank je wel voor je fijne woorden! Goed om te horen dat alles duidelijk en soepel is verlopen. Daar doen we het voor!

Aangenaam verrast!

Ik was eerlijk gezegd nog niet bekend met autodisplays, maar ergerde me altijd mateloos aan een vies touchscreen. Voor mijn werk ben ik veel op de weg, waardoor het scherm snel vies wordt.

Nu heb ik nergens meer last van en het was best makkelijk te monteren met de instructievideo!

13 de novembro de 2024

Hi Allard,
Wat goed om te horen dat je positief verrast bent! En top dat de instructievideo je goed geholpen heeft. Geen vette vingers meer onderweg dat willen we!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke klantenservice en top product

Vriendelijke klantenservice en nette verpakkingen. Scherm was makkelijk aan te brengen en werkt top, geen vingerafdrukken meer!

25 de setembro de 2024

Hi Jelle,
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat alles zo soepel ging én dat je blij bent met het resultaat. Daar doen we het voor!

Mercedes Sprinter

Folie aan laten brengen op het scherm van mijn Sprinter. Helemaal top!

23 de julho de 2024

Hi Dirk,
Top om te horen dat je zo tevreden bent met de folie op je Sprinter! Dank voor je review!

Top product!

Erg goede oplossing voor vieze vingers op je beeldscherm. Ziet er ook nog is strak uit en de kit is van erg hoge kwalliteit. Aanrader!!

23 de julho de 2024

Hi Timo,
Supertof om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en werking van onze kit!
Dank voor je fijne feedback.

BMW 5 serie G30

Schermpje paste perfect! Werkt ook zoals beschreven, ik heb geen vieze vetvingerafdrukken meer. Gunstige prijzen en snelle levering.

20 de julho de 2024

Hi Jelle,
Top om te horen dat alles perfect paste en het resultaat naar wens is!
Dank voor je vertrouwen en mooie review.

Golf 7.5…

Ik heb de folie op mijn Golf 7,5 zitten ontzettend blij mee! Geen vingerafdrukken en krassen meer op mijn beeldscherm.

15 de julho de 2024

Hi Mees,
Wat tof om te horen dat je zo blij bent met de folie op je Golf 7.5!
Geen vette vingers of krassen meer precies waar we het voor doen.

Bescherm folie Volkswagen polo

Top folie! Ik had kleine, vervelende krasjes en vingerafdrukken op mijn scherm, maar daar is nu helemaal niets meer van te zien. De folie was eenvoudig aan te brengen en past perfect! Het beschermt mijn scherm heel goed tegen nieuwe krassen en vingerafdrukken. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en zou het aan iedereen aanraden die zijn apparaat wil beschermen. Uitstekende kwaliteit en een fijne aankoopervaring!

11 de julho de 2024

Beste Amy,

Bedankt voor je fantastische feedback! We zijn blij om te horen dat onze displayprotector zo goed heeft gewerkt voor jouw auto display. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het beschermen van je scherm tegen krassen en vingerafdrukken.

Als je nog vragen hebt of als er iets is waar we je verder mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten.

Team Displayprotecton

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.