Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Da jeg købte min Toyota yaris hybrid hos Ditautohus i oktober, var den med ny forlygte, nye vinterdæk, nye bremser og nysynet. Da vi kom til vinter, fandt jeg ud af, at varmen til bagruden ikke v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service på stjerne niveau, Monir yder den ypperste service, samt altid en god fair pris for egen byttebil. Selv småting på den købte bil fixer han, uden det mindste brok. Mine varmeste anbefali... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veículos e Transporte

Informação fornecida por fontes externas variadas

Dit Autohus er dit sted at handle biler. Til daglig ledes det af Monir, som efter 15 år i bilbranchen har valgt at hæve service niveauet for nyere brugte biler. Hos Dit Autohus, får du altid en ærlig og professionel rådgivning indenfor bilkøb og bilsalg. Vi har et godt håndplukket udvalg af nyere og brugte biler til salg – og er I på udkig efter en bil, vi ikke lige har på lageret, så kan vi anskaffe den til en ca. efterstræbt-pris. Biler er vores passion. Vi lever af det, og som privatpersoner ved vi, hvad vi ville forvente af en bilforhandler, derfor leverer vi vores biler med samme passion og glæde. En brugt bil behøver ikke at ligne en brugt bil. Vores biler er altid top klargjorte, velplejede og nyservicerede ved levering, så I med glæde kan køre hjem i jeres nye bil efter en god handel. Hos Dit Autohus tager vi gerne din brugte bil i bytte. Vi tilbyder en attraktiv konkurrencedygtig pris for jeres bil, og/eller finansiering af jeres nye bil.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk service 👍🏻👍🏻👍🏻

Den service hos Ditautohus i Vamdrup, jeg fik, da jeg købte en ny/brugt bil, kan ikke bedømmes med fem stjerner. Jeg giver firmaet 10 stjerner hvis jeg kunne. Fuld service, anhængertræk og bilen leveret lige til døren. Alt dette uden merudgift. Tak til Monir og Steffen.

/ Carsten

10 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Da vi kom til vinter, fandt jeg ud af, at varmen til bagruden ikke virkede. Jeg kontaktede Monir, og via en samarbejdspartner blev ledningen loddet fast på bagruden igen, og nu virker varmen i bagruden.
Jeg giver Ditautohus og Monir 5 stjerner for en positiv handelsoplevelse af bil.

10 de fevereiro de 2026

Fantastisk service

Købte en Suzuki Swift Sport boosterjet hos Ditautohus.
Snakket med Monir i telefonen om bilen.
Og kunne først komme efter lukketid.
Ingen problem fra hans side.
Bilen var som han havde fortalt om.
Blev leveret med service og nysynet.
Så er en glad ejer af nyere Suzuki.
5 stjerner herfra.

31 de outubro de 2025

Uærlige sælgere der snyder :(

Hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det!
Uærlige sælgere med dårlig smag i munden føj da.
Jeg var nede og købe en opel, og da jeg kommer derned fortæller sælgeren mig at bilen køre med kæde hvilket jo var rigtig fint.
Da jeg så kommer hjem med bilen har den en mislyd og jeg køre den til min lokale Automester der fortæller at tændspolerne er gået, udstødningen er utæt og bilen skal have skiftet tandrem. Det vil så sige den ikke er med kæde men tandrem og at jeg har fået en regning på tandremmen. Da jeg ringer til dit autohus fortæller de først det er med kæde og bagefter indrømmer de at den er med tandrem og at den skal skiftes.
Jeg prøver at skrive med ham hvor at han ikke vil indrømme noget længere og skriver det er en skrivefejl på slutseddel og alt muligt. Helt vildt uærlig mennesker kan kun anbefale folk at finde en mere ærlig forhandler.

8 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik skriftet tandrem, kilerem og service på min Golf 7 1.4 TSI variant, alt blev overholdt som aftalt, det var det billigest tilbud jeg fik og man blev lyttet til og forklaret tingene fint. Kan varmt anbefales.

13 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Monir leverede min nye brugte bil til…

Monir leverede min nye brugte bil til København og den var i virkelig flot stand. Ifølge FDM's brugtvognstest faktisk "i særdeles god stand ift. alder og kilometertal".

Virkelig behagelig at handle med - solid jysk service, når det er bedst:)

7 de março de 2025

Købte en VW Polo hos Dit Autohus

Købte en VW Polo hos Dit Autohus, fik en utrolig god og kompetent behandling af Monir, alle aftaler ved købet blev overholdt til punkt og prikke.
Fik leveret en utrolig flot klargjort Polo, var rengjort i alle ender og kanter, motorrum helt pletfri.
Kom efterfølgende et lille problem med gearskiftet, det blev løst hurtigt og professionelt under garantien.
Skal du handle bil, jeg kan varmt anbefale Dit Autohus.

20 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kunde-service også efter levering af bil !!!

Den - måske - allervigtigste periode er tiden EFTER underskrift og levering. Det er her alle "fine" ord skal måles og vægtes !!

Og ... igen må jeg meddele, at jeg giver top-karakter til Ditautohus og personligt til Monir for fleksibelt og imødekommende at indgå en fair aftale om udbedring af opståede forhold !!

Super tilfreds = 6 * !!
mvh
Steen

9 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En meget behagelig handel.

Jeg hjalp min kæreste med at købe en Dacia Sandero Stepway, hos Ditautohus. Vi handlede med Monir, yderst behagelig😃 Alle aftaler overholdt og vi føler os i den grad godt behandlet.

8 de dezembro de 2024

Fuldstændig uhæderlig

Fuldstændig uhæderlig, har lavet en klar aftale om bytte med egen bil og vinterdæk og fælge. Aftenen før jeg skal hente bil får jeg en besked om at prisen for min bil er faldet 15.000 kr! Skriver at vi har en bindende aftale, og får at vide at en anden vil købe bilen i ren handel. Skriver at jeg står min ret og får bare en besked tilbage hvor der står at bilen er solgt. Har aldrig oplevet noget lignende.

Jeg skal ikke gøre mig til dommer for hvad andre potentielle kunder gør, men vi havde en klokkeklar aftale, som I valgte ikke at overholde.

23 de setembro de 2023
logotipo da Ditautohus

Resposta de Ditautohus

Hej Kim.
Vi er kede af din oplevelse med os har været så dårlig, vi har på ingen måde til hensigt at behandle vores potentielle kunder dårligt.
Vi har desværre været nød til at regulere prisen på din bil da den har manuel gearkasse, da dette har stor betydning for prisen.
Vi kan desværre ikke holde for at bilen bliver solgt, da så længe der ikke er underskrevet en slutseddel, ikke er et salg. Og da du end ikke har set eller prøvet bilen. Vi har hver dag mange kunder som ønsker at komme og købe en bil, og vi ser dem desværre aldrig. Derfor er vi desværre nødt til at følge disse retningslinjer om en slutseddel.

Mvh
Dit Autohus ApS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte en vw i september og udløber…

Jeg købte en vw i september og udløber på garanti 25 februar
Der har dog været et par småproblemer men når jeg har ringet til dem har der altid været god service problemerne blev hver gang løst uden diskussion
Der er ingen tvivl næste gang jeg handler bil bliver det hos
Dit autohus Vamdrup
Super behandling hver gang 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

20 de fevereiro de 2023

Handlede bil hos Ditautohus

Handlede bil hos Ditautohus
Handlede bil hos Ditautohus. Super service helt fra start med hurtige svartider. Efterfølgende blev bliven afleveret meget professionelt og byttebil blevet taget med retur - god oplevelse.
Selv efter handlen er lukket, er der samme hurtige svartid.
Varme anbefalinger herfra.

8 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kig roligt ind til Monir ved dit Auto…

Kig roligt ind til Monir ved dit Auto hus. Super service og aftaler der
holder. Det er altid en fornøjelse at komme der, hvad enten det er reparation eller man skal handle bil.
Service er i top!
Mvh Søren

30 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi havde lavet aftale om byttehandel…

Vi havde lavet aftale om byttehandel med en VW Passat. Desværre stod bilen med Golf dæk+følge og forhandler ville have ekstra penge for at sætte originale Passat dæk+fælge på. Det virkede lidt underligt. Man betaler vel heller ikke ekstra for originale nakkestøtter eller rat :/

14 de agosto de 2022

Service på stjerne niveau

Selv småting på den købte bil fixer han, uden det mindste brok.

Mine varmeste anbefalinger går til Monir og hans værksted, man kan altid regne med tillid og kompetent rådgivning her.

20 de maio de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais