DJ Raw-E Avaliações 16

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Detalhes da empresa

1. DJ

Sinds mijn zesde ben ik met passie bezig met muziek en draaitafels. Wat begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot mijn grootste droom. Onder de naam DJ Raw-E smelt ik Urban, Dancehall, Afro en Latin samen tot een energieke en aanstekelijke mix. Mijn doel? Het publiek meenemen in de juiste vibe en ervoor zorgen dat niemand stil kan blijven staan. Of het nu gaat om een club, festival of privéfeest, ik draai overal met evenveel enthousiasme.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

16 avaliações

Sweet 18

Wat heb ik een top verjaardag gehad. Dj raw-e is een geweldige dj die er een top sfeer in heeft gebracht met zijn aanwezigheid en skills. Na en tijdens mijn verjaardag veel complimenten gehad over hoe leuk hij het doet. 🫶🏻

28 de março de 2026

Super DJ

Rawien is een hele leuke gezellige jongen met veel energie. Hij maakt er altijd een feest van! De perfecte dj voor al je feesten. Er is geen feest als rawien niet is geweest.

27 de setembro de 2025

Resposta de DJ Raw-E

Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen!

Sweet 16

Hij kwam draaien op mijn sweet16 en het was geweldig!!! Super gezellig en leuke liedjes! Hele aardige jongen!✌🏻💗

9 de março de 2025

Bedankt voor jouw review! Hopelijk tot de volgende keer. 🎧

Dj Raw-E heeft op mijn 18de verjaardag gedraaid

Het was een top avond met Dj Raw-E. Goeie muziek waar iedereen op kon dansen. Had netjes zijn spullen mee lichten, boxen en natuurlijk zijn Dj set en was optijd op locatie om zijn spullen klaar te zetten voor het feest. Zeker een aanrader om Dj Raw-E op je feest te hebben!!

5 de outubro de 2024

Thanks voor je toffe review! Superleuk dat je hebt genoten van de muziek 🔥🎧

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super avond met DJ Raw-E!

DJ Raw-E maakte van onze Nazomerse Fiesta een succes!

Tijdens onze bedrijfsfeest heeft DJ Raw-E de sfeer helemaal gemaakt! Hij draaide een leuke, gevarieerde mix die voor iedereen wat te bieden had. Niet alleen de muziek was top, ook zijn enthousiasme en aardige persoonlijkheid maakten de avond extra speciaal. Daarnaast beschikt hij over professionele apparatuur voor geluid en licht, precies zoals je als klant wenst.

Kortom: een echte aanrader voor elk feest! Super bedankt, DJ Raw-E, voor de onvergetelijke avond!

Hartelijke groet,
Mark en Leonie
Zoet Services BV

4 de setembro de 2025

Resposta de DJ Raw-E

We waarderen je review enorm, dankjewel!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd een feestje als Rawien draait

Altijd een feestje als Rawien draait. Mixt zijn muziek heel goed kiest goeie nummers uit afgestemd op het publiek en heeft interactie met zijn publiek

11 de julho de 2025

Resposta de DJ Raw-E

Wat leuk dat je zo’n goede ervaring hebt gehad, bedankt voor het delen!

Beste upcomming dj

Beste upcomming dj. Draait alle genres die jij maar wilt zonder fouten.

4 de setembro de 2025

Resposta de DJ Raw-E

Thanks voor je review, echt leuk om te horen! 🙌

Beste DJ!

Hij draait super netjes, heeft goeie liedjes en maakt geen fouten. Hij doet het allemaal ook met super veel passie waardoor het publiek ook vaak mee danst of goed in de vibe zit. Als je een leuke en goeie DJ wilt is dit zeker een aanrader!

16 de agosto de 2025

Resposta de DJ Raw-E

Bedankt voor je review en je support! Tot de volgende keer! 🎉

Top dj

Top dj heerlijke communicatie makkelijk geregeld had deze ingehuurd voor mijn 18de verjaardag wat een top feest heerlijke afspeel lijsten heerlijke nummers zeker een aanrader!!

5 de agosto de 2025

Resposta de DJ Raw-E

Bedankt voor je mooie woorden, ik ben blij dat je erbij was!

Aanrader!!

Wat een top DJ! Hij voelde de sfeer perfect aan, zorgde voor een volle dansvloer van begin tot eind en maakte de avond onvergetelijk. Absolute aanrader!

19 de julho de 2025

Thanks voor je toffe review! Superleuk dat je hebt genoten van de muziek 🔥🎧

Top Entertainer...

Ok... Had echt zoiets van das best geld...maar was het dubbel en dwars waard. Proffesioneel en eigen apparatuur. Voelde publiek goed aan... Interactie met de mensen.. vanaf 1e minuut mensen op de dansvloer tot de buren vonden dat het nou wel genoeg was....

12 de outubro de 2024

Resposta de DJ Raw-E

Top om te lezen, bedankt voor je vertrouwen! 🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb DJ-Raw-E ingehuurd voor mijn….

Heb DJ-Raw-E ingehuurd voor mijn verjaardag om te draaien en iedereen vond het geweldig. Iedereen was aan het dansen en feesten, de juiste sfeer op ieder moment ook tijdens speciale momenten draait hij bepaalde muziek zodat het moment nog specialer word. En nog zo jong en nu al zo goed, DJ skills waar je u tegen mag zeggen. Simpelweg een top DJ voor elk feest. Een ervaring om nooit te vergeten.

24 de maio de 2025

Resposta de DJ Raw-E

Dankjewel! Ik heb er zelf ook enorm van genoten om te draaien 😎

Rawien draaide op ons feest,

Rawien draaide op ons feest,
Super leuk en gezellig gedraaid niemand stond stil,
Hij voelde precies aan wat er moest gedraaid worden.
Zal hem zeker vaker boeken en bij andere aanbieden.

5 de julho de 2025

Resposta de DJ Raw-E

Thanks voor je review, het was een topfeest! 😎

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rawien heeft op mijn 18e verjaardag…

Rawien heeft op mijn 18e verjaardag gedraaid, het was echt een feestje door hem. Hij had alles bij zich. Hij is netjes , lief, gezellig echt een topper…. Zeker een aanrader!

22 de fevereiro de 2025

Resposta de DJ Raw-E

Wat gaaf dat je zo enthousiast bent, dankjewel voor je feedback 🙌

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.