Super fijne en vriendelijke service, onze DJ zei 3 dagen van te voren af. Dankzij djunes stond er om onze bruiloft een DJ die er een feestje van wist te maken. Iedere keer fijne te woord gestaan aa... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Echt alles was goed geregeld. Van tevoren alles duidelijk afgesproken, de dag zelf op tijd op locatie geleverd en geïnstalleerd, de dag erna op tijd weer opgehaald kortom; totaal geen omkijken naar ge... Ver mais
Makkelijk contact, bij vragen kon je altijd een berichtje sturen en daar werd vrij snel op gereageerd. Ik heb meerdere keren contact gehad over de offertes die gestuurd waren en daarna over mijn eige... Ver mais
Wij hebben voor ons feest gebruik gemaakt van de diensten van Djunes door een photobooth bij hen te huren. Deze ervaring is ons enorm goed bevallen. Het huurproces is duidelijk en de communicat... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Een echte aanrader!
Ik heb nu twee keer een photobooth besteld bij Djunes en beide keren is alles super geregeld! Leuk dat je je eigen frame kan ontwerpen en de foto's gelijk als herinnering kan meenemen. Een echte aanrader!
Top service!
Top service!! Super leuk feest gehad, met dank aan de super populaire photobooth !! Nog nooit zo veel foto’s gemaakt op een avond.
Photobooth
Voor de tweede keer een photobooth besteld bij Djunes. Wederom fijne service en snel contact. Ondanks wat problemen vanaf mijn kant bij het aanleveren van de Canva frames is er fijn meegedacht en heb ik uiteindelijk prachtige fotostrips gehad op de dag zelf. De bestel, ophaal en terugbreng procedure was vlekkeloos en het opzetten en starten van de photobooth was met de geprinte instructies en filmpjes goed te doen. Mocht er nog een evenement komen in de toekomst ga ik zeker weer naar Djunes voor een photobooth
Professional and friendly team!
I rented a photo booth from them for an event at ABN AMRO Bank, and the experience was excellent. The team was incredibly kind, helpful, and professional throughout the entire process. They were very flexible and accommodating with my requests, arrived on time on the day of the event, and handled the setup smoothly. The next day they came back to collect everything, making the whole process seamless and stress-free.
Highly recommended for their professionalism and great service!
Amazing team!
Bruiloft
Voor onze bruiloft hebben wij gebruik gemaakt van licht, geluid, een dj en een photobooth van djunes. Super service en mooie apparatuur.
Hele goede kwaliteit foto's!
Hele goede kwaliteit foto's!
Fijn samenwerken
Wij werken al jaren graag samen met Djunes voor onze events. De collega's waarderen het enorm en het is heel leuk dat je ook je eigen vormgeving aan kunt leveren, zodat ze van ieder feest een vergelijkbaar maar toch ook bijzondere fotostrip hebben. De jongens van Djunes leveren altijd op tijd, zijn meteen beschikbaar als er iets niet lekker loopt en zijn heel prettig om mee samen te werken. Aanrader!
Ik heb laatst bij Djunes een photobooth…
Ik heb laatst bij Djunes een photobooth en geluidsapparatuur gehuurd. Het was een groot succes en de communicatie verliep goed. Dank aan team Djunes voor de goede service!
Fantastisch!
Duidelijke site, vrijheid om je eigen fotokader te maken. Persoonlijke mails, snelle reacties per mail. Levering volgens afgesproken tijd en installatie snel afgehandeld en ophalen goed geregeld. Kortom: dikke aanrader! En echt doen! Het geeft zoveel plezier op een feest! Afleiding en onvergetelijke herinneringen want je kan kiezen om alle gemaakte foto’s nagezonden te krijgen. Doen!

Resposta da Djunes
Bedrijf doet wat het beloofd en…
Bedrijf doet wat het beloofd en reageert snel op vragen

Resposta da Djunes
Op onze trouwdag bij Bries een super goede ervaring met de fotobooth van !
Tijdens onze trouwdag bij Bries in Noordwijk een photobooth van Djunes laten plaatsen en er zijn zulke leuke foto’s gemaakt! Vooraf gezamenlijk de lay-out bepaald en op de dag zelf heel veel lol! Heel fijn ook dat de booth gebracht en weer opgehaald werd. We hadden er verder geen omkijken naar. Super relaxed.
Wij hadden die dag iedereen dit bij de booth een foto ging maken gevraagd om steeds één foto extra af te drukken en die dan in het plakboek dat we naast de booth hadden gelegd, te plakken en daar nog iets bij te schrijven. Dat is oprecht een heel leuk, spontaan en mega grappig album geworden! Highly recommended! 👌🏼

Snel en vertrouwd.
Wat een leuk bedrijf, super service en goede communicatie. Duidelijk, snel, en vertouwd.

Resposta da Djunes
Top bedrijf met goede hulp en leuke fotobooth!…
Echt een super fijn bedrijf met goed contact en heel goed (en leuk) materiaal!
Ik heb een photobooth gehuurd bij djunes. Ze hebben me super goed geholpen wanneer ik het materiaal op kwam halen en het was een super fijn apparaat om te gebruiken. Het zelf in elkaar zetten was ook zo gebeurd, omdat er een goede beschrijving bij zat. Ook zijn ze fijn om mee te communiceren via de mail en via app.

Voor twee verjaardagsfeestjes
Voor twee verjaardagsfeestjes — één voor een 9-jarige en één voor een 40-jarige — hebben wij de photobooth van Djunes gehuurd. En wat was het een succes! Onze gasten, jong én oud, gingen helemaal los en hebben prachtige, vrolijke herinneringen vastgelegd die wij voor altijd kunnen koesteren.
De service van Djunes was top en de photobooth zorgde voor een fantastische sfeer op beide feestjes. Wij raden Djunes absoluut aan!

Resposta da Djunes
Ik bestel mijn photobooth altijd bij Djunes
Djunes komt afspraken goed na. Ook denken ze goed mee voor de templates, hoeveelheid foto's en plaatsing van de booth.
Ik heb al meerdere keren bij Djunes de photobooth geregeld en geef ze altijd door als mensen een photobooth zoeken omdat de prijs ook heel goed is voor wat je krijgt.

Djunes maakte alles waar
Djunes heeft al het besprokene keurig geleverd. Het werkte perfect en de begeleiding was ook goed. Onze dj was ook zeer te spreken over de spullen en de service

Booth werkte perfect.
Duidelijke afspraken gemaakt. Booth werkte perfect. Heel fijn. Ik raad Djunes zeer zeker aan.

Fijn en goed bedrijf
Fijn contact van te voren over de wensen en het ontwerp van de layout.
Op de dag zelf netjes op tijd de photo booth en het ophalen ging ook probleemloos.
Ik ben zeer tevreden

Top service
Top service, vriendelijk persooneel en top kwaliteit apparatuur! Zeker een een aanrader voor elk gelegenheid.