Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

●Høj pris, ringe service

●Høj pris
●Lav service
●Vredladen chef

Brug dem IKKE med mindre du har fået en fast pris. Jeg bestilt i god tro, uden fast tilbud, pga lokale anbefalinger.
Der kom 2 uerfarene unge mænd. De tog sig god tid, ingen sved på panden der. Der skulle køres 2 gange, fordi de kom med en lille flyttebil.
En kort stund kom der en erfaren mand fra firmaet, det duede og gik tjept, også med de unge, medens han var der😃 5 stjerner til ham 💥💥💥💥💥
Da jeg sætter spørgsmålstegn ved de unges tempo/erfaring til indehaveren, gik han fra imødekommende, til lige godt vredladen.
Samlet set en dyr og ringe oplevelse. Jeg har betalt og kommer IKKE igen.
Jeg kan se tilbagemeldinger er meget forskellige herinde. Det gode ry må komme af de erfarne folk i firmaet.

28 de março de 2025

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling.
Vi har brugt Djurs Flytteservice flere gange med stor succes.
Meget professionelle, super god service og godt humør.

20 de dezembro de 2023
logotipo da Djurs Flytteservice

Resposta de Djurs Flytteservice

Hej Helle
Tak for de pæne ord. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Absolut anbefaling!

Stor respekt og absolut anbefaling til flyttefirmaet 'Djurs Flytteservice'.
Helt særligt og meget tryghedsskabende var, at firmaets chef kom på besøg og ved selvsyn foretog en professionel vurdering af bohave, terræn mm. forud for flytning.
Rigelig bemanding, rigelig plads i flyttebilen, rigelig tid og ingen stress trods færgeafgange tur/retur. Desuden med professionel og respektfuld behandling af mine ejendele samt gennemgående god stemning oplevedes min flyttedag fra 4.sal i Aarhus til Samsø blive en super god oplevelse.
Tak til Djurs Flytteservice!

28 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og effektiv flytning.

Hurtig og effektiv flytning.
Behaglige og professionelle flyttemænd, som med stor erfaring flyttede vores hjem fra Vestjylland til Sydfyn efter 44 år i samme hus.
Kan kun give de bedste anbefalinger.

9 de novembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig uprofessionel firma som er…

Virkelig uprofessionel firma som er arrogante, angstprovokerende og ubehøvlede.

Lyver om aftaler og behandler ens møbler som affald.
Virkelig ikke et firma jeg på nogen møde vil anbefale.

Prisen og kvaliteten harmonerer på ingen måde.

1 de novembro de 2022
logotipo da Djurs Flytteservice

Resposta de Djurs Flytteservice

AAAAAAAAhhhh...... Nicolai, skal vi nu ikke skrive hele sandheden.
Du mente ikke, du skulle betale for den flytning, du havde fået.
Du har nogle psykiske udfordringer, derfor kan vi godt være rummelige.
Men når du skriver sådanne ting, fordi vi ikke mener, du bare skal løbe fra regningen, er vi nødt til at reagere. Det er ikke i orden.
Denne anmeldelse er hævn, fordi du ikke kunne snøre os. Jeg håber, andre kunder kan gennemskue, at vi trods alt er et ordentligt firma.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Interessant kørsel fra virksomhedens lastbilchauffør

Havde i dag "fornøjelsen" af at køre bag én af deres lastbiler. Vedkommende trak ud på en landevej fra en sidevej, hvorfra han havde hajtænder. Jeg og de to biler bag mig må bremse og jeg blinker med det lange lys for at udtrykke utilfredshed med hans kørsel. Han vælger at reagere ved at "brake checke" mig og de bagvedkørende og stopper uprovokeret helt op midt på landevejen, så vi må lave en katastrofeopbremsning. Han kører derefter mellem 70 og 80 km/t igennem en byzone i sin tonstunge lastbil.

Hvis du tænker dine møbler skal udsættes for den slags, så virker Djurs Flytteservice som en passende forretning.

14 de abril de 2022

Holder ikke aftaler

Holder ikke aftaler. Bryder flytteaftale en måned før flytning, uden grund. Er nedladende og uprofessionelle i kontakten. Kan ikke anbefales.

3 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tempo, lav pris og service

Djurs Flytteservice flyttede for vores familie da vi skulle flytte fra København til Ebeltoft.
Vores ting skulle opmagasineres i et par måneder i container, og det fungerede godt. Selvom der boede et par mus i fragten da vi flyttede ind med vores ting, kom vi hurtigt det problem til livs, og der var ikke nogle af vores ting der var gået til under opbevaringen.
Ved et uheld kom en af flyttefolkene til at beskadige et antikt klaver, som også havde været opmagasineret.
Efter en kort dialog afhentede flyttemanden klaveret og kørte det til en specialist, som reparerede det og vi fik det efterfølgende returneret af firmaet.
Prisen var rigtigt god, men vi stillede også med to effektive sæt flyttehænder til flytningen, hvilket gjorde at både af- og på-læsning gik enormt hurtigt da vi selv deltog i hele processen.
Alt i alt var vi rigtigt godt tilfredse med Djurs Flytteservice, og kommer nok til at bruge dem igen i fremtiden. Varme anbefalinger herfra.

6 de janeiro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais