Jeg skrev en reklamation i juni og har…
Jeg skrev en reklamation i juni og har endnu ikke hørt fra dem.
Det kommer jeg nok heller ikke til da Bazta.dk ikke eksister længere.
Sem histórico de pedidos de avaliações
Jeg skrev en reklamation i juni og har endnu ikke hørt fra dem.
Det kommer jeg nok heller ikke til da Bazta.dk ikke eksister længere.
Forfærdig kundeservice, hold jer langt væk hvis i ønsker et reelt sted hvor de tager kun og garanti seriøst.
Købte 5 produkter hos dem og desværre åbnede låget på 2 af produkterne under transporten og væsken løb ud. Kontaktede bazta support og de vil sende en ny vare. Det er en super fin service, da de ikke kan gøre for det. 🤗
Kan kun anbefale dem.
Jeg har bestilt 2 trøjer den 8. december. De trak pengene med det samme. Jeg har intet modtaget eller en bekræftigelse på at jeg har bestilt noget😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Simpelthen latterlig hjemmeside. Hver gang man trykker betal fra kurven så er der en vare som ikke findes længere. Skete 5x i træk hvor hver eneste gang var der en vare som lige pludselig ikke vare på lager, gang på gang