Som engageret frivillig i lokallivet i en lille landsby har Elis Danmark A/S gjort en forskel ved at donere "tekstilaffald", som for os er guld værd. Vi har syet luciakjoler til julemarkedet, lavet... Ver mais
A empresa respondeu
Super søde og hjælpsomme. De har sponsoreret håndklæder til vores rideforening, så vi kan lave lidt kreative projekter med tekstiltryk og kan tørre hestene omkring sår(når det forekommer), øjne og n... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kan på ingen måde anbefale Elis. Jeg har indgået en 3 årig måtteservice aftale, og min oplevelse er desværre den samme som mange andres Sælgeren er fantastisk og lover guld og grønne skove,... Ver mais
A empresa respondeu
Vi tilbyder bæredygtige tekstil- og hygiejneløsninger og svanemærket vaskeriservice, hvor forbruget af vand, energi og vaskemidler ligger under Svanemærkets krav. CSR er en del af vores DNA og vi var én af de 10 første virksomheder i Danmark, der blev CSR-certificeret, og i 2019 blev vi verdensmålcertificeret af Bureau Veritas som den første virksomhed i verden.
Tobaksvejen 22, 2860, Søborg, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi har syet luciakjoler til julemarkedet, lavet bannere til årets gymnastikkonkurrence og dækket op med hvide duge på spejdersommerlejrens sidste aften. Meget festligt.
De aflagte tekstiler har fået nyt liv og for frivilligheden har donationen være motiverende og skabt mange smil og varme hjerter ♻️🙏. Tak Elis Danmark A/S.

Resposta de Elis Danmark A/S
Super søde og hjælpsomme.
De har sponsoreret håndklæder til vores rideforening, så vi kan lave lidt kreative projekter med tekstiltryk og kan tørre hestene omkring sår(når det forekommer), øjne og næse med noget rent.
Det er en kæmpe gave for os.

God oplevelse. Meget venlig og
hjælpsom. Kan virkelig anbefales.
Jeg vil særligt anbefalde Hasan
fra kunde service.
Grethe Gershøj

Resposta de Elis Danmark A/S
Have a leasing agreement for toilet articles, soap dispenser toilet roll holder etc. The price has increased 70% in 5 years. Feel cheated.

Resposta de Elis Danmark A/S
Jeg kan på ingen måde anbefale Elis.
Jeg har indgået en 3 årig måtteservice aftale, og min oplevelse er desværre den samme som mange andres Sælgeren er fantastisk og lover guld og grønne skove, indtil kontrakten er underskrevet.
Lige så snart man er bundet, ændrer tingene sig. Jeg er nu pludselig blevet opkrævet et "ekstra gebyr" på 400 kr. ud af det blå. Det er utroværdigt, at man ikke kan regne med den pris, man har skrevet under på. Det virker som om, deres forretningsmodel går ud på at lokke kunder ind i lange aftaler for derefter at med diverse gebyrer.
Spar dig selv for ærgrelserne og find en anden leverandør, der rent faktisk overholder deres aftaler.

Resposta de Elis Danmark A/S
Altid god service. Stor imødekommenhed og forståelse.

Resposta de Elis Danmark A/S
Jeg har en aftale med Elis om at modtage kasseret linned mm og jeg er mega glad for denne ordning.
Jeg og min virksomhed lægger vægt på bæredygtighed og QM Yoga’s tyngdeposer og øjenpuder bliver når der er duge og linned til rådighed rigtig fine på den bedste måde for naturen
Vi takker for at I yder denne service

Resposta de Elis Danmark A/S
*Redigeret* Elis tog kontakt og vi løste sagen på en god måde, hvilket gjorde at jeg ikke skulle betale for deres interne fejl. *
Jeg bad om et tilbud på muldvarpebekæmpelse d. 30 januar, men hørte ikke noget fra Elis. Lige pludselig får jeg en faktura fra de d. 11 marts, om at de har været forbi ugen inden. Det skal siges at de intet har gjort på vores ejendom, og muldvarpene er for længst fjernet af et andet selskab.

Resposta de Elis Danmark A/S
Yderst søde venligt personale får svar på alt jeg spørger om der er mange virksomheder der kunne lære af karsten

Resposta de Elis Danmark A/S
Jeg gerne advare alle mod at tegne et abonnement hos Elis Danmark, har prøvet at komme ud, det i et år og det er lykkedes endnu.

Resposta de Elis Danmark A/S
Hjælp hurtigt og effektivt!

Resposta de Elis Danmark A/S
OBS! Hos Elis Norge så blir du spurt om å komme å prøvejobbe i vaskeriet for å få se hvordan det er. Du får beskjed om at du får betalt lønn for prøvejobben. Har fått beskjed etter hel dag med arbeid jeg har utført i vaskeriet at jeg likevell ikke får lønn for dette da jeg ikke har fortsatt som tilkallingsvikar! Hadde aldri prøvejobbet om jeg visste dette, jeg ble jo lovet lønn. Har hatt utgifter til pendling for denne arbeidsdagen å sitter igjen med at jeg rett og slett er utnyttet som arbeidskraft! STYR UNNA!

Resposta de Elis Danmark A/S
Jeg har nu siden september kæmpet for at få erstatning for bortkommet vasketøj. Der er nu gået over 1/2 ÅR!!! Jeg har skrevet og ringet hver uge! Kundeservice er uforskammet og intet sker!
Nu kontakter jeg jeres nye direktør der tiltræder 1. marts. Yderligere et tøjet krøllet og lugter surt, som tøj er der er glemt i vaskemaskinen i flere dage, selv om det kommer lige fra vaskeriet! I kan ikke være jer selv bekendt!!

Resposta de Elis Danmark A/S
Jeg fik løst mit problem, da jeg talte med en meget venlig og imødekommende medarbejder.

Resposta de Elis Danmark A/S
Kom hurtig igennem til kundeservice og fik den hjælp som jeg havde brug for at

Resposta de Elis Danmark A/S
Vi har betalt for 2 års abonnement på myre bekæmpelse af sort havemyre -men kun den een slags myre ud af 40-50 danske arter!
Vi har oplevet lange udrykningstider, efter opkald for bekæmpelse af nye myre. Når vi har ringet og lavet aftaler er de ikke kommet. Efter genkald er der ingen notat om, at vi tidligere har ringet!
Uprofessionel service ved opkald, lang udrykningstid, hurtig til at sende regninger, men flinke medarbejdere der rykker ud -derfor ophøjet til 3 stjerner.

Resposta de Elis Danmark A/S
Vi har igennem nogle år haft en aftale om både myre- og muldvarpebekæmpelse. Når vi kontakter tager det utrolig lang tid inden de kommer ud. Senest tog vi kontakt i november, intet skete… Herefter kontaktede vi kundeservice midt i december. Vi fik en tid, hvor en medarbejder skulle komme ud i forb. Med muldvarpebekæmpelse. Han dukkede aldrig op, herefter kontaktede vi kundeservice, som ikke helt vidste, hvad de skulle gøre. Vi har siden skrevet to gange til kundeservice udover to opringninger. Vi hører ikke rigtigt noget. Det er en ret høj betaling, vi betaler, for ingenting.

Resposta de Elis Danmark A/S
Stabil og venlig betjening. Er godt tifreds

Resposta de Elis Danmark A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.