De er alt for dumme det inkasso firma burde jævnes med jorden Turga er bedst til engelsk Jeg har i 2 år prøvet at få den dumme person til at forstå i Danmark taler vi dansk ikke engelsk De snyde... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Truet med påkrav af 250.000. Fra min eks kone - som har bortført vores fælles børn. Etik ? ( Pia Pennerum og øvrige - kontakt mig gerne på 53600006 for fælles søgsmål imod EOS ) Idet j... Ver mais
Jeg havde indgået en fordelagtig afdragsordning med Alektum, men min gæld blev overtaget af EOS. Efter at have kontaktet EOS adskillige gange lykkedes det til sidst at få samme fordelagtige vilkår... Ver mais
Jeg undre mig over at et firma som dette er lovligt i Danmark. De lyver opkræver urimelig og uforståelige renter. Man modtager ingen opgørelse alt er skjult og gemt. Når msn henvender sig til dem er d... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det mest korrupte såkaldt inkasso firma…
Det mest korrupte såkaldt inkasso firma jeg nogensinde har snakket med sikke en gang møg firma ja undskyld mig men de er jo slet ikke et inkasso firma det er et Eos Danmark nedkørings firma over for alm mennesker, jeg har været i fogedretten 2019 for en gæld på 40.000kr og jeg får den delt op i to da mig og min x mand ikke er sammen mere og det skal siges vi blev skilt for over 10 år siden ja så kommer der lidt renter fair nok, men jeg tænker 40.000 devideret i 2 det er 20.000kr så er der renter lad os sige 20.000kr fair nok del den i to gælden er så på 30.000kr jeg laver afdrags ordning på 200kr da jeg er igang med mange aftaler, og frem til nu er der så betalt 4800kr
Nu påstår det såkalde Eos Danmark inkasso firma at jeg skylder 89.000kr og jeg har kun betalt 3300kr, det firma har oveni truet med at hvis jeg ikke betaler aftalen ud jamen så kan de bare lægge oveni, hva fan bilder i jer ind, jeg er rasende, jeg skal slet ikke have noget med det FUP FIRMA OG GØRE MERE OVERHOVEDET
Korrupt?
Mistænkelig opbygning af dette firma (Medstiftere/direktører) og til og med dårligt regnskab, hvilket kan virke undrende, når de også administrere Dansk Parkerings service!!!!
EOS burde overveje kundebehandlingskursus for nogle ansatte
EOS Danmark A/S er et inkasso foretagende som IMHO har DK mesterskabet i grov og nedsættende "dialog" med kunder.
Firmaet har sikkert også civiliserede konsulenter men siden changen er at en bestemt kvindelig én tager din sag, anbefaler jeg at du vurderer firmaets evner og opførsel for eksempel her på TrustPilot og for at spare dig selv for grov verbal behandling, prøv at begrænse kommunikationen med EOS for mail eller alm. brevveksling.
Det var vist i børnehave en menneskealder siden, jeg har blevet talt til på denne måde !
Uforståeligt at de retter henvendelse
Der er intet hold i deres påstande.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.