Bekymrende returnering
Jeg har svært ved at finde sko, der passer og giver god støtte, men har fundet et par new balance, der passer helt perfekt.
Desværre er der skum i hælen som på mindre end et år er gået helt i stykker, så kvaliteten er ikke så høj som ønsket.
Men min dårlige anmeldelse handler udelukkende om deres håndtering af returvarer. Nu har jeg 2 gange sendt en ordre retur, der indeholdte flere par sko. Og så får jeg en mail, der fortæller, at min returnering er modtaget, og pengene vil blive indsat på min konto, men kun på 1 par sko. Kundeservice fortæller så, at de nogle gange håndterer hvert enkelt par individuelt, og at jeg burde få en ny mail med information om de andre par.
Problemet er, at der nu ingen bevis er på, at jeg faktisk har indsendt mere end ét par sko, for de har jo sendt mig en mail om, at min pakke er modtaget, og at de har sendt penge retur, men altså kun for ét par sko.
Jeg har heldigvis fået pengene retur for alle varer tidligere, men denne gang er der gået halvanden uge efter min mail om, at de havde modtaget et par sko.
Denne måde at håndtere returvarer føles virkelig utrygt, og det er helt uforsåeligt for mig, hvordan én samlet pakke med én ordre, kan blive pakket ud, og derefter bliver kun én vare registreret.
30 de maio de 2022
Avaliação não solicitada