Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Får kun én stjerne fordi der skal gives en. Har intet godt at sige om den virksomhed der slår sig stort op på at være der for dyrene. De vil ikke tage min klage over opdrætter alvorligt og holde... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

DKK er generelt udmærket, der er nogle ting som sagtens kunne være bedre, som med alle andre firmaer. Jeg vil bla. pga. de efterhånden heftige priser på både udstillinger, prøver mm. ikke give... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Danmarks bedste og mest seriøse Kennel Klub! Vi har haft kennelmærke og været under DKK siden 2006, samt haft stambogsførte FCI/DKK hunde siden 2003. FCI/DKK er en fantastisk hunde klub med høj... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dansk kennel klub er den værst tænkelige forening, jeg nogensinde har været i forbindelse med og jeg vil kraftigt anbefale alle at melde sig ud. Foreningen har uden nogen som helst dokumentation nedla... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Serviço de Controle de Animais

Informação fornecida por fontes externas variadas

Denne side er en informationsside, ikke en debatside.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Får kun én stjerne fordi der skal gives…

Får kun én stjerne fordi der skal gives en.
De vil ikke tage min klage over opdrætter alvorligt og holder hånden over hende. Føj, så vammelt.
Og hvis man vil træne og udstille, så er det et krav at man er medlem af klubben.
Fy for s....
God måde at tjene penge på 🤮
Og nårh ja, når man går dem på klingen, så stopper de bare kommunikationen. Virkelig seriøs virksomhed 🤮

16 de abril de 2026

Hej Tanja
Vi tager alle henvendelser om opdrættere alvorligt. Vi kan imidlertid slet ikke genkende din udlægning, ligesom vi ikke kan se at du har oprettet en klagesag.
Du er velkommen til at kontakte os igen, så vi kan sikre, at du har fået den rette vejledning og en ordentlig afslutning på forløbet.

Og for en god ordensskyld, så er det ikke et krav at være medlem af DKK for at udstille.

Ligesom DKK ikke er et firma - men en forening.

Jens Glavind Dansk Kennel Klub

STOP! Brug ikke dem!

De er slet ikke serviceminded. Tænker kun på dem selv og hvor mange penge de kan få ind. Ingen indsigt i andres situation.

1 de abril de 2026

Resposta de Dansk Kennel Klub

Undskyld - men hvad snakker du om?
Dansk Kennel Klub er en forening, som ikke skal generere overskud?

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dansk Kennelklub bruger for meget tid…

Dansk Kennelklub bruger for meget tid på sager der ikke vedrører dem.
De videregiver urigtige oplysninger om stamtavle til politiet i hundelovssager.
Deres usande oplysninger, koster hundeliv. Der er noget der hedder bagvaskelse og injurier, DKK. Jeg vil anbefale at I stopper omgående med at give politiet forkert information.

8 de janeiro de 2026

Kære ”Britt”.
Vi har modtaget din anmeldelse. Dansk Kennel Klub samarbejder naturligvis med politiet, når vi bliver bedt om at udlevere oplysninger i sager om bekymringer for hundevelfærd og/eller mulige lovovertrædelser. Vi videregiver - på skriftligt forlangende - alene faktuelle registreringsdata fra Hundeweb, som vi er pligtige til, og foretager ingen egne vurderinger. Hvis du har yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os direkte på post@dkk.dk

Ingen hjælp fra DKK mod kennel Sagittanus's

Vi fandt en hvalp hos kennel Sagittanus's, som lod til at være et godt sted og medlem af DKK.
Efter første besøg i starten af juni, aftalte vi køb af hvalpen, og vi betalte et depositum på 10.000 kr. ud af købesummen på 20.000 kr. Vi har siden selv fundet af at DKK anbefaler et depositum på max 15% (3000 kr.)
Desværre blev hvalpen aflivet, kort inden vi skulle have den. Efterfølgende har vi rykket for at få vores depositum tilbage fra kennel Sagittanus's, dog uden held.
Vi henvendte os derfor til DDK som skulle have et gebyr, hvis vi ville klage, selvom DKK mente at vi har ret til at få vores depositum tilbage. Så her mere end 6 måneder efter har vi stadig ikke fået vores penge. Og kennel Sagittanus's stadig medlem af DKK.

13 de fevereiro de 2025

Resposta de Dansk Kennel Klub

I forbindelse med køb af en stambogsført hund, stiller Dansk Kennel Klub vederlagsfrit juridisk rådgivning til rådighed. Vi foreslår, at du i første omgang kontakter den juridiske telefonkonsultation.

Dansk Kennel Klub klagesystem fungerer ligesom Forbrugerklagenævnet og ”Små-sagsprocessen” ved de civile domstole, som også opkræver et gebyr for at behandle sagen. Modsat Forbrugerklagenævnet og domstolene tilbagebetaler Dansk Kennel Klub dog klagegebyret, hvis klageren får medhold. Modsat Forbrugerklagenævnet og domstolene risikerer klageren ikke yderligere sagsomkostninger i forbindelse med en klage ved Dansk Kennel Klubs Klagenævn.

Hvis Dansk Kennel Klubs Klagenævn skal pålægge en opdrætter at tilbagebetale et beløb, skal det ske på et juridisk korrekt grundlagt, hvor der bl.a. også skal foretages partshøring. Derfor har Danske Kennel Klub oprettet et vedtægtsbestemt klagesystem, der skal sikre, at afgørelser træffes på et korrekt oplyst grundlag.

Hvis opdrætteren ikke efterlever afgørelsen fra Dansk Kennel Klubs Klagenævn, udelukkes opdrætteren fra Dansk Kennel Klub.

Hvis du og opdrætteren ikke kan blive enige i sagen om tilbagebetaling af depositum, foreslår vi, at du indbringer sagen for DKK’s Klagenævn.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Super træls oplevelse som førstegangs…

Super træls oplevelse som førstegangs købere af hund. Vi blev desværre opfordret til at købe hund af DKK avlere. Første avler brændte os af, nå men vi fandt en ny. Vi har endelig købt drømme hunden og vi er super glade for hende. Det viste sig så at hun har histiocytom og vi har bøvlet en kamp med forsikringen og frem og tilbage til dyrelægen. Den er heldigvis godartet, men ikke lige den bedste oplevelse. Avler har været fair over for os, men kræver nu nogle penge tilbage, hvilket også er fair, men ikke så fedt da vi fik andet at vide, da vi boksede med problemet. Næste gang vi skal have hund, går vi desværre en kæmpe bue uden om DKK. Synes det er super ærlig, da vi ellers havde en god fornemmelse om det i starten. Vi er ligeglade med pengene, men selve bøvlet, har ikke gjort andet end negativitet og tårer.

29 de dezembro de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Totalt ubehøvlet jurist i har ansat ,og…

Totalt ubehøvlet jurist i har ansat ,og smækker røret på, og afbryder konstant en ,og fyre kun paragraffer af og er overhovedet ikke menneskelig på nogle måder ,grim tone og er slet ikke hjælpsom få jer en ny og gør jeres medmenneskelighed bedre ,i kan ikke stå op for jeres navn

14 de outubro de 2024

Verdensklasse Kennel Klub

Danmarks bedste og mest seriøse Kennel Klub!
Vi har haft kennelmærke og været under DKK siden 2006, samt haft stambogsførte FCI/DKK hunde siden 2003. FCI/DKK er en fantastisk hunde klub med høj kvalitet og viden. For os kan intet måle sig med Dansk Kennel Klub!

Derfor forstår jeg vitterlig ikke de negative anmeldelser af en så funktionsdygtig klub.

Vores erfaringer er positive uanset om vi ikke altid er enige, så leverer DKK ét højt niveau og vi mødes altid af positive hårdtarbejdende medarbejdere og hjælpere på udstillinger.
Tak for fællesskabet og det høje niveau vores klub har 💞 Kærligheden til vores firbenede venner er hvad binder os sammen.

5 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte min pomeranian derfra

Jeg købte min pomeranian derfra, vidste sig at have 3 grad patella begge bagben. hun er blevet opereret på det ene nu og skal snart på det andet, hun er kun 9 måneder. har det medfødt har 3 dyrelæger sagt. det er genetik dsv, ville bare ønske dkk var hårdere overfor hvor mange syge hvalpe en hund burde lave. 2 ud af 3 kuld har der været hvalpe med patella.. ville bare ønske i så sagde at man ikke måtte avle mere på den hund. ville også ønske i genetjekkede dem der skulle avle. udover det fik jeg god hjælp ang hvordan jeg skulle beholde mig og med mine købe ret valgte de 50% som jeg fik tilbage

7 de julho de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

DKK er generelt udmærket

Jeg vil bla. pga. de efterhånden heftige priser på både udstillinger, prøver mm. ikke give 4 stjerner.
Ved godt det kræver betaling til feks. Dommere, ringpersonale, oprydning mv.
Men syntes stadig det er nogle heftige priser.

Har været medlem og opdrætter siden 2010.

2 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

DKK betyder ikke kvalitet eller dyrevelfærd

Dansk kennel klub går på ingen måde op i standarden hos diverse kenneler. 🤬🤬🤬
Jeg troede jeg havde fundet mig den dejligste hund i verden hos kennel jeliminari star, men min dejlige vovse var ikke rask. Og måtte desværre efter flere mærkelige sygdomsforløb desværre aflives 😢
Efterfølgende er jeg blevet kontaktet af en del af køberne fra det samme kuld, der har spurgt ind til hendes helbred da de selv har fået mange helbredsproblemer, og de fleste af min dejlige vovses søskende er også borte efter 5 år.
Ydermere har jeg fundet ud ad efter samtale med dyrenes beskyttelse, at hun er under “skærpet” opsyn, men de har prøvet at komme til at se hundene, men er blevet nægtet adgang. Hvordan kan en kennelklub dog finde på at promovere kenneler der ikke tillader kontrol besøg. Kennelen ligner for øvrigt en lodseplads.
Så lad være med at tage dkk som et kvalitetsstempel.

17 de maio de 2024

Jeg fik ikke en stjerne

Jeg fik ikke en stjerne, så ingen stjerner herfra.
1 1/2 år total spild af tid ved at klage over en DKK hund med medfødt øjenlidelse i DKK klagenævn.
DKK tabte Retsagen mod avler i Retten, næste gang skal de nok sende en advokat afsted, istedet for en jurist, der ikke har styr på lovgivningen⁉️
Beskeden fra DKK: ‘vi har tabte sagen’ Der er imidlertid ikke noget til hinder for, at du selv sagsøger avler med påstand om, at avler ikke opfyldte betingelserne for afhjælpning. Vi foreslår, at du kontakter dit forsikringsselskab vedrørende retshjælp’
Selvom det faktisk var DKK som var stævnet af avler ⁉️

Hele dette ‘hundegalskab’ har kostede mig ca kr. 25.000 ,- i DR DYR regninger det første år, ( ingen hundesygeforsikring dækker medfødt lidelser) derfor betalt med egen lommeuld ved at købe en DKK HVALP, til kr 15.000,- med DKK og KSS’s BEDSTE ANBEFALINGER
Efter klagesag, har hunden fået avlsforbud, men
Hundenes forældre samt øvrige søskende må stadigvæk avle og deres hvalpe får de bedste anbefalinger fra DKK og KSS.
DKK stambogen har ingen værdi, så længe der avles på syge hunde ⁉️

Svar til DKK:
Der var jo ingen afhjælpning det har I selv skrevet i jeres svarskrift og derfor I gik i Retten⁉️
Jeg har det faktisk sort på hvidt fra Jer, så tænker at vedkommen som har kommenteret på den anmeldelse ikke har sat sig ind i sagen ⁉️
Svar2 til DKK: Efter I har redigeret tidligere besvarelse, har jeg stadigvæk DKKs svarskrift i sagen, det kan I ikke ændre på, uanset hvor mange gange I ændre Jeres besvarelse på Trustpilot 😊

8 de julho de 2024

Kære Hanne Nielsen
Som du ved, blev sagen tabt, da du ikke udnyttede muligheden for afhjælpning. Dansk Kennel Klub valgte at køre sagen på trods af dette - men dommen afspejler retstilstanden.
Dansk Kennel Klub

Kennel Lauenborg’s

jeg vil ALDRIG anbefale en svindler , Mia Maria Lauenborg er dømt i retten for over 2 år siden til at betale for en parring og intet sker , folk venter stadig på stamtavler til hvalpe de har købt hos hende , så pas på og vælg en ærlig og værdig avler !!!!

19 de junho de 2024

Hej Mads Jonas Thorstensen
Dit opslag handler ikke om Dansk Kennel Klub.

0 stjerner!

0 stjerner!

Svar til DKK d. 14/5

Jeres svar er både usandt og useriøst som forventet. Nej selvfølgelig gider DKK ikke bruge ressourcer på et setiøst svar og undersøge sagen yderligere - som vanligt. Dette bekræfter kun mit udsagn i min anmeldelse. DKK er til for DKK!!!!

Anmeldelse d. 12/5

Monopollignende tilstande, DKK er en servicevirksomhed med 0% service - grundet 0 konkurrence kan og gør DKK, som DKK vil og er ikke til for deres medlemmer! Kontakter man DKK vedr. problemstillinger, får man enten flabede svar, ingen svar eller henviser bare til deres vedtægter (for vedtægter ksn man hurtigt skjule sig under)! Useriøs pengemaskine og havde det ikke været for de monopollignende tilstande, havde DKK ikke eksisteret den dag i dag! Jeg kunne sagtens komme med en masse eksempler, men gider faktisk ikke bruge mere af min energi på DKK, for de bruger ingen energi på deres medlemmer! Så advarsel - DKK er IKKE til for DIG, men til for DKK!

12 de maio de 2024

Kære Charlotte Berg
Dansk Kennel Klub har brugt MANGE ressourcer på at svare dig - ligesom din kritik er blevet undersøgt (og fundet grundløs).
Hvor du har tanken om monopol fra, vides ikke. Dansk Kennel Klub registrerer ca. 31 % af Danmarks årlige hvalpe tilvækst og organiserer omkring 5 % af Danmarks hundeejere.
Dansk Kennel Klub

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lad være køb hund her de mishandler…

Lad være køb jeres hund her lions of denmark kennel!!!

Hej dansk kennel Club syns i skal tag der her op til overvejelse

De tænke kun i penge og ikk i hunde det er en ren hvalpe fabrik de har gang i så usmageligt.

I er nogen sølle usmagelig mennesker der gnider sig i jeres hende være gang der komme penge ind, presser hunde til for hvalpe så snart de er i løbetid igen, men ingen gang kan betale de i selv skylde til tidligere udlandske og indlandske samarbejdspartner i er fordømt over hele verden
Janni er tidligere dømt forbedragri tro det her er hendes ny måde at tjene penge på

28 de abril de 2024

Resposta de Dansk Kennel Klub

Kennel Lions Of Denmark har ikke hvalpe i DKK.

Hej dansk kennel klub

Hej dansk kennel klub. Da i har blokeret mig fra jeres facebook side spørger jeg her. Hvad gør i ved janni og isabella der ejer lions of denmark kennel som flittigt er med i jeres udstillinger? I er bekendt med sagen om at de sælger syge hunde og svindler folk for penge. Og man kan stadig finde de 2 svindlere som i støtter op om. Det ikke skide godt at DKK støtter svindlere der snyder folk for fantasi ting samtidig med de sælger syge hunde på grund af skam avel og mistrivsel

Så det i siger er i vil blive ved med at støtte folk som sælger syge hunde på grund af skam avel og som svindler folk for fantasi ting og som oven i købet er dømt i retten?

28 de abril de 2024

Resposta de Dansk Kennel Klub

Der er offentlig adgang til DKK udstillinger.

DKK støtter svindler.

Kan simpelhen ikke forstå hvordan man kan støtte en kennel som Kennel Lions Of Denmark. I gnider i jeres små hænder og er ligeglade. Bare I får penge, så er I da ligeglade med hundens ve og vel.
Føj føj.

Indspist verden. Men operation X kan da få et hint, om hvad I fortager jer.

27 de abril de 2024

Resposta de Dansk Kennel Klub

Kennel Lions Of Denmark har ikke hvalpe i DKK.

Dårlig service

Bestilt webinar uden at modtage mail med link til deltagelse og ee vender ikke tilbage -ikke anbefaledesværdig

17 de abril de 2024

Resposta de Dansk Kennel Klub

Du har fået link og der blev vendt retur indenfor 24 timer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har altid oplevet god vejledning…

Jeg har altid oplevet god vejledning fra DKK. Både i forbindelse med køb af hund, men også da min ene hund desværre havde en medfødt misdannelse af skulder.

Udover det, er der super hurtig levering, når man køber tøj mm. fra deres shop.

11 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Simpelthen en svindel og humbuk klub

Simpelthen en svindel og humbuk klub, utroligt de slipper afsted med dyremishandling og bind for øjnene så længe de får deres penge og tilskud osv.
At folk stadig støtter dette sindsyge sted er helt ude i hampen, og politiet burde give dem bøder og fængselsstraf så de ikke fik lov til at ødelægge flere dyreliv.

5 de fevereiro de 2024

Hej Basse
Vi kan ikke se, at du nogensinde har brugt DKK.
For en god ordens skyld - vi modtager ikke offentlige tilskud.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais