NVR og LINUX komputer. Sælger meget hjælpsom med oplysninger før købet. Var modtaget indenfor 24 timer, ubeskadiget og uden mangler. Installeret og oppe at køre indenfor et par timer uden nogen p... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg købte en NVR online, men opdagede at min gamle faktisk slet ikke var kaput, så jeg ønskede at returnere den nye. Alt forløb uden hverken brok eller forsinkelser. 2 dage senere stod pengene på min... Ver mais
Fantastisk oplevelse Jeg bestilte mit kamera søndag aften og modtog det allerede onsdag ved frokosttid. Kameraet fungere super godt, og er knivskarpt. Jeg har ringet til kundeservice for at f... Ver mais
Godt og prisfornuftigt IP kamera. Hurtig levering. Kun fire stjerner, fordi den vedlagte manual er trykt med så små billeder og bogstaver at den skal læses med lup og jeg måtte derudover på nettet... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Kløvermarken 3, 4140, Borup, Dinamarca
- 71996988
- info@dkkamera.dk
- dkkamera.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De er altid hjælpsomme når man ringer…
De er altid hjælpsomme når man ringer til dem.
Forholdvis godt - til prisen.
Super hurtig levering - og forholdsvis godt produkt til prisen.
Jeg vil dog sige at deres plug and play princip ikke helt holder - vi havde problemer med montering af både harddisk til NVR optageren og montering af POE kabler til kammerarene og desværre er manualen ikke helt god nok til at hjælpe med de udfordringer vi stod med - vi løste det dog selv alligevel.
Desværre var enkelte dele defekt ved levering hvilket tyder på at kvalitet kontrol ikke bliver udføret inden orden afsendes - vi havde nemlig 2 o-ringe til vore kamera som var ødelagt så de sprang ved montering - så vi ikke kan lave samlingen vandtæt.
Hurtig levering men der mangler en…
Hurtig levering men der mangler en dansk vejledning det er lidt svært hvis man ikke er god til engelsk
bedst og billigst
Levering var hurtig.
Levering var hurtig.
Men der mangler en dansk over sættelse, når man ikke er så stærk i engelsk.
Så hvis i vil sende en, på forhånd tak
Hilsen Alex

Resposta da DKKamera.dk
Meget god service og hurtig fragt
Meget god service og hurtig fragt. Har handlet hos denn før og de er super behjælpelig. Top karakter herfra.
Dorthe
Alt er super.
Varen virker ikke
vi er godt tilfreds når man ringer for…
vi er godt tilfreds når man ringer for at spørge om nået. Varene man bestiller kommer hurtigt frem til en.
Kundeservice hjalp mig til at vælge det…
Kundeservice hjalp mig til at vælge det rette produkt. Tilbagevendende kunde som er yderst tilfreds 👍
Overvågningskamera
Har købt et 5MP Wi-Fi IP Overvågningskamera - WIP-PB500J. Hurtig leverance og et fint kamera. Eneste minus en dårlig opsætnings-vejledning

Resposta da DKKamera.dk
Jeg ringe til dem og lavet om på min…
Jeg ringe til dem og lavet om på min bestilling to gang og di var stadig søde og flinke også når jeg ringe om spørgsmål 😀😀😀
At det man kan ringe og få hjælp til…
At det man kan ringe og få hjælp til det overvågningskameraer
De virker perfekt intet at klage over
hurtig levering og alt var med.
hurtig levering og alt var med.
Jeg kunne godt bruge en instalations vejledning på dansk 😀
Hurtigt overblik på hjemmesiden, men bøvlet at lægge ekstra udstyr i kurven
Hurtigt overblik på hjemmesiden, men bestilling af ekstra udstyr er bøvlet fordi når én del er lagt i "kurven" så forsvinder de andre muligheder af ekstraudstyr.
????
Jeg kan ved gud ikke finde ud af, installationens vejledningen. Det står småt og det er ikke ligetil for mig på 64 år

Resposta da DKKamera.dk
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.