Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har verdens bedste og sødeste vinduespudser. Håber at han fortsætter hos os i lang tid. TAK FOR VIRKELIG FINE VINDUER HVERGANG.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været kunde hos DM polering i et par år nu, og jeg kan helt klart anbefale, at være kunde hos dem! Servicen og mine ruder har altid været fuldstændig upåklagelig, og jeg er virkelig til... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

DM Polering leverer altid et godt resultat. Man møder altid rare og professionelle mennesker, når man får pudset vinduer. DM Polering har en god hjenmmeside, hvor man kan holde sig opdateret vedr. n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sebastian er vores faste vinduespudser. Det har stor betydning for os. Vi er meget tilfredse med Sebastians arbejde. Han er meget grundig. Samtidig har han et venligt væsen. Sebastian er bare god...... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de limpeza de janelas

Escrito pela empresa

DM Polering har adresse på Holmevej 90, 3670 Veksø og servicerer vores kunder i hele Storkøbenhavn og Omegn hvor vi servicerer +10.000 kunder DM Polering har eksisteret siden 2010 og er Danmarks mest stabile og rutinerede vinduespudser, der leverer et pletfrit resultat hver gang. Se vores hjemmeside, om vi kører i dit område: http://www.dm-polering.dk/Omraade.html DM Polering er kendt for deres høje kvalitet til lave priser der starter fra 70,- og vi er kendt for et højt serviceniveau. Hos os er en aftale, en aftale. Se mere om os på vores hjemmeside, hvor der også kan søges tilbud online og få svar med din pris, med det samme. http://www.dm-polering.dk

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Snyder kunder og elendig kundeservice- hold jer langt væk

Jeg bliver beklageligvis nødt til at fraråde alle at anvende dette firma.
Når et firma viser sig at være uærligt og snyde kunder, skal man lægge sine penge et andet sted.
Jeg kan forstå jeg ikke er den eneste dette er sket for, så hermed en stor advarsel.
De snyder, bedrager og fralægger sig al ansvar for egne fejl. Hertil kommer en uforskammet og meget dårlig kundeservice. Så et meget klart og oprigtigt råd herfra: HOLD JER LANGT VÆK!

2 de outubro de 2025
logotipo da DM Polering ApS

Resposta de DM Polering ApS

Kære Marianne,

Der er ikke noget beklageligt i at vi har passet og plejet vores aftale igennem 10 år, uden nogen tidligere problemer.

Marianne informerer os om, at vi skulle have glemt at pudse 2 af hendes ruder, hvor hun har vedhæftet et billede af dem.

Vi informerer herefter Marianne efter vi har studeret billederne, at det ligner meget kalk, der sidder på hendes ruder og Marianne er oplyst at Kalk ikke er en del af det vi kan fjerne ved normal vinduespudsning da det kræver afrensning af ruderne, inden de pudses på normalvis, men Marianne insisterer på, at det ikke er kalk og vil gerne have os retur og rette op på det.

Vi sender derefter vores medarbejder retur, som desværre må konstatere at der er kalk på Mariannes ruder, hvilket vi meddeler Marianne og derudover oplyser at vi sender en faktura for forgæves kørsel og tid.

Dette bliver Marianne meget negativ over og nægter at betale for den ekstra tid, vi har brugt på dette, på trods af at vi forklarer hende, at hun har accepteret dette, med de betingelser, hun har accepteret med aftalen.

Marianne bliver derefter ved med at afvise at betale for dette, på trods af at vi med mange og lange dialoger, prøver at forklare hende at vi ikke arbejder gratis, men det hjælper ikke noget.

Vi informerer herefter til Marianne, at vi så ikke kan fortsætte vores samarbejde, hvis hun ikke vil betale for vores ekstra arbejde og det bliver Marianne endnu mere sur over og skriver herefter denne anmeldelse

Vi må desværre konstatere at det er Marianne der er meget uærlig omkring hvad der er sket og prøver på denne måde at afpresse os til at kreditere hendes faktura, men vi må desværre informere Marianne at vi ikke ligger under for afpresning på denne måde, da vores anmeldelser er reelle og anmeldt af vores glade og tilfredse kunder, hvor vi har en af de højeste score på Trustpilot, som vinduespudser, hvilket vi er stolte af.

Så vi er ærgerlige over at Marianne på denne måde, kommer med denne uærlige anmeldelse, da vi har forsøgt at imødekomme Mariannes klage, som desværre ikke var berettiget og at hun herefter på denne måde forsøger at afpresse os, hører ingen steder hjemme.

Hilsen

DM Polering

Pålidelig og grundig vinduespudsning

Jeg har brugt DM i mange år på flere matrikler. Det er et pålideligt firma med dygtige folk med høj faglighed. Jeg har altid haft en god kommunikation med DM og de har været tilgængelige og svaret hurtigt tilbage.

1 de outubro de 2025

Krystalklar oplevelse

Kommer prompte til tiden og har stor forståelse for ting, der står i vejen og kan gøre pudsningen akavet sine steder. Pudsningen kan jeg ikke sætte en finger på - eller jo, det kan jeg for den vil blive set med det samme 👍🏻😂

25 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais