DM Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nu har jeg været medlem af DM i årevis. Og må sige, at jeg fortsat er yderst tilfreds. Gode samtaler, kurser, medlemsfordele og sublim vejledning fra konsulenter, som altid har fingeren på pulsen - om... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en virkelig god samtale med en karriere konsulent, som gav mig sparring på en kommende jobsamtale. Konsulenten var støttende og opbakkende, og gav mig et godt boost og en tro på, at je... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg oplevede, at rådgiveren virkelig forstod, hvem jeg er, og hvad der er vigtigt for mig i min karriere. Og på den baggrund gav hun nogle virkelig gode råd og konkrete ideer til, hvordan jeg kan kom... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas på hvis du lader dig lokke af deres tilbud om 1 års gratis medlemskab. I virkeligheden gælder det gratis medlemskab under 3 kvartaler. Derefter opkræver de et mindre beløb på 20 kr. (kun... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Sindicato
  2. Orientador profissional
  3. Serviços de advocacia
  4. Orientador vocacional

Escrito pela empresa

DM er en fagforening, der former fremtiden sammen med 75.000 akademikere. Vi arbejder for, at vores medlemmer kan skabe et meningsfuldt arbejdsliv med plads til både karriere og privatliv. Vi tror på, at forandringer er noget, vi opnår i fællesskab. Vi hjælper med vilkår, løn, jobsøgning, karriereudvikling og meget mere. Hver måned afholder DM ca. 80 kurser, der kan udvide din horisont og give dig inspiration til dit arbejdsliv. Som medlem kan du spare penge på alt fra forsikring og bank til shopping og fritidsaktiviteter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

105 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god CV- og ansøgningsrådgivning…

Super god CV- og ansøgningsrådgivning hos DM. Meget professionelt og spot on i forhold til mit behov. Jeg er rigtigt glad for mit medlemskab ved DM :)

8 de maio de 2026

Hej Jeppe

Hvor er det godt at høre, at du fået rigtig gode råd og anbefalinger med fra din karriererådgivning. Jeg sender straks rosen videre til min gode kollega til et skud arbejdsglæde!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har kun haft virkelig gode…

Jeg har kun haft virkelig gode oplevelser med DM. De konsulenter, jeg har talt med, er både utrolig kompetente og meget menneskelige i deres tilgang. Deres rådgivning har gjort en kæmpe forskel for mig, og man føler sig virkelig lyttet til og taget seriøst. Samtidig er de bare rare mennesker at snakke med, hvilket betyder mere, end man tror, når man står i en svær situation. Stor anbefaling herfra.

8 de maio de 2026

Hej Stine

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft rigtig gode oplevelser her i DM. Vi bestræber os hver gang på at yde en personlig samtale, der er målrettet medlemmernes individuelle behov og situation, så tusind tak for din flotte feedback og anbefaling. Det giver arbejdsglæde:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er dejligt samtale der jeg kom ud mere…

Er dejligt samtale der jeg kom ud mere optimistisk og inspireret

6 de maio de 2026

Hej AnnaMia

Tak for, at du deler din oplevelse herinde. Din beskrivelse af hvad vores rådgiver har givet dig, er akkurat det, som vi efterstræber at leve op til i alle vores samtaler og vi er så glade for, at det har været tilfældet for dig. Du er altid velkommen til at vende tilbage, hvis du skulle have behov for yderligere sparring.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Knivskarp, brugbar rådgivning med konkrete eksempler

Karriererådgiveren fra DM gav en meget brugbar, konstruktivt kritisk tilbagemelding på ansøgningsmateriale. Ud fra konkrete eksempler var han knivskarp i sin tilbagemelding om, hvad der virker. En meget lærerig rådgivning, som jeg kan bruge fremadrettet, så jeg kan kun give toppoint. Jeg er generelt meget tilfreds med DM's kurser og rådgivning. Denne var specielt god, netop fordi den var så konkret.

7 de maio de 2026

Kære Birte Annette

Hvor er det godt at høre, at du har fået knivskarp og anvendelig feedback på dit ansøgningsmateriale, og at du er et meget tilfreds medlem. Det betyder meget for os at vide, at vi leverer de ydelser og den service, som medlemmer eftersørger og har brug for. så tusind tak for din feedback. Den er sendt videre til min dygtige karriererådgiver-kollega.

Lene., DM

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

DM rådgiver med interesse og forståelse.

Jeg har altid fået den hjælp jeg har haft behov for, og jeg oplever at blive mødt med interesse og forståelse. Super god fagforening, som jeg gerne anbefaler!

7 de maio de 2026

Kære C.F. Andersen

Tusind tak for de flotte anbefalinger!. Vi er super glade for, at du gerne vil anbefale os som fagforening:-)

Lene , DM

Positiv, opmuntrende og konstruktiv

Et tiltrængt kig på min profil, og nogle gode ideer til ansøgningsprocessen, som både vendte tingene lidt på hovedet, men gav fornyet energi

4 de maio de 2026

Hej Majbritt

Tusind tak for at give dig tid til at fortælle om din gode oplevelse med karriererådgivningen her i DM. Dejligt, at du er blevet opmuntret og har fået gode ideer og fornyet energi til din jobsøgning. Ønsker dig al mulig held og lykke - og du skal endelig bare vende tilbage til os, når/hvis du får behov for rådgivning igen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

vag oplevelse tros høj pris

Følte ikke der herskede evner til at dække mine udfordringer.

6 de maio de 2026

Kære Radiohead82

Jeg er ked af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse. Jeg vil meget gerne høre mere, så vi har mulighed for at lære og blive bedre. Jeg kan jo desværre ikke se, hvem du er ud af dit brugernavn, så jeg bliver nødt til i stedet at ulejlige dig med at kontakte mig på cbc@dm.dk-

Cecilie, Afdelingschef for Medlemscenter, DM

Kompetent, tryg og tålmodig

Lene var kompetent, tryg, tålmodig og behagelig at snakke med. Tog sig tid til at sætte sig ind i hele sitationen, kom med god opbakning og konkrete løsninger, jeg aktivt kunne bruge. Lige hvad jeg havde håbet på. Tak (-:

29 de abril de 2026

Kære Maria

Tak for de gode ord, som passer lige på en prik på Lene.

Mange hilsner,
Cecilie, Afdelingschef for Medlemscenter, DM

super god og brugbar feedback

super god og brugbar feedback

30 de abril de 2026

Kære Susanne

Vi er utroligt glade for at høre, at du har oplevet vores rådgivning og feedback som som brugbar og super god. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os når/hvis brug for rådgivning igen.

God sparring inden jobsamtale

Blev klædt rigtig godt på inden min jobsamtale med gode fifs og sparring om relevante emner, styrker og svagheder mm. Rigtig brugbart og anvendeligt!

23 de abril de 2026

Hej Carla

Hvor er det godt at høre, at du har fået rigtig brugbar og relevant karrierecoaching inden din jobsamtale. Håber at den er gået rigtig godt :-).

Indsigt og evne - tak

Empatisk og fuldstændig fantastisk samtale med engageret og indsigtsfulde Houda. Taknemmelig og følte mig set og hørt.

16 de abril de 2026

Kære Marianne

Hvor er det fantastisk at høre om din samtale med fantastiske Houda - roserne er sendt videre til et stort skud arbejdsglæde!

Dejlight oplevelse

16 de abril de 2026

Hej Dave

Tusind tak for at dele herinde, at du havde en rigtig god oplevelse med vores karriererådgivning.
Du er altid mere end velkommen til at kontakte os igen for råd og vejledning.

God oplevelse

God oplevelse, mangler en dagsorden/ disposition for samtalen + for de muligheder der er bagefter

15 de abril de 2026

Hej Signe

Vi er super glade for, at har haft en god oplevelse med karriererådgivningen. Vi forsøger altid at disponere tiden bedst muligt ift. de ønsker vores medlemmer har for samtalen.
Nogle gange rammer vi ikke helt plet og/eller når helt i mål med alt, som både vores medlemmer og rådgivere gerne vil nå under samtalen. Du er mere end velkommen til at booke en ny samtale, hvis du har brug for at tale om muligheder eller når du får behov for rådgivning igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God sparring med en karrierevejleder…

God sparring med en karrierevejleder der forholdt sig til min situation og faglige muligheder

9 de abril de 2026

Hej Siri

Tusind tak for at dele din gode oplevelse med karriererådgivning. Det betyder rigtig meget for os, at vores medlemmer oplever relevant og faglig kvalificeret rådgivning.

Perfekt sparing

Perfekt sparing - hvor jeg blev holdt fast til en beslutning om hvad jeg vil gøre med min karriere dukkede op - super - 1000 tak 😌

9 de abril de 2026

Kære Henrik

Hvor er det bare godt at høre; det giver os et stort skud arbejdsglæde, og din flotte feedback er straks sendt videre! Du er altid mere end velkommen til at kontakte os igen, når/hvis behov for rådgivning.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Rådgiver var super sød og enormt god…

Rådgiver var super sød og enormt god til hurtigt at skabe kontakt.
Jeg oplevede dog indholdet som meget generelt og ikke så specifikt målrettet min situation

8 de abril de 2026

Kære Sølvi

Mange tak for at dele din oplevelse . Det er vores ansvar at læse situationen og finde frem til den rådgivning, der møder dig og din situation bedst. Heldigvis rammer vi som oftest plet – og en gang imellem kan det opleves som en generel rådgivning givet i bedste mening. Du er meget velkommen til at booke en ny samtale, så vi kan hjælpe dig helt i mål med den udfordring, der gjorde, at du henvendte dig til os i første omgang.

Tryg og kompetent vejledning

Meget handler om tryghed og tillid i sådan en samtale. Der åbnes - måske lidt sært, men bundreelt med at understrege at samtalen er fortrolig. Det er fedt!

Derudover virker det til at være kompetent vejledning, der selvfølgelig benytter nogle 'tricks' for spille den konsulterede på banen, men det fungerer og er meget reelt og virker på ingen måde manipulerende.

25 de março de 2026

Kære T-H

Tusind tak for din feedback. Vi er super glade for, at du har oplevet kompetent vejledning i et trygt og tillidsfuldt rum.

Mange hilsner og god Påske:-)

Super godt!

Blev mødt af en konsulent, som tog min situation og overvejelser super seriøst. Fik et job dagen efter samtalen, da jeg brugte den strategi, som vi havde talt om.

17 de março de 2026

Hej Amalie

Sikke en fantastisk tilbagemelding, hvor lyder det godt!
Tusind tak for at dele din oplevelse og tillykke med jobbet:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en professionel og grundig…

Det var en professionel og grundig samtale om karriere og jobsøgning.

18 de março de 2026

Kære Helle

Tusind tak for din positive feedback. Det er vi rigtig glade for. Vi bestræber os altid på at give vores medlemmer professionel , personlig og grundig rådgivning, så det er dejligt, at du også har oplevet det.

Lene , DM

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mads var god til at møde mig der hvor…

Mads var god til at møde mig der hvor jeg var i mine overvejelser om karrierestrategi, og give perspektiv og konkrete ideer.

12 de março de 2026

Hej Sidsel

Hvor er det godt at høre, at du føler dig mødt lige der, hvor du er i dine karrierestrategiovervejelser, og at dygtige Mads har givet dig god rådgivning. Jeg har sendt et skud arbejdsglæde hans vej:-)

Lene, DM

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais