Ludzie nie dajcie się oszukać dobra recepta pl oszuści 5 godzin czekałam na receptę po czym ktoś napisał tylko 2 wyrazy odmową recepty.Zeby choć lekarz się skonsultować że mną i zapytał co boli i czy... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Formularz medyczny jest prosty i intuicyjny.A kod do recepty otrzymałam w kilkanaście minut.Wszystko bez wychodzenia z domu i stania w kolejkach. Idealna alternatywa, gdy potrzebuje się pilnej konsult... Ver mais
Oszuści, raz pani tzw dr była Magdalena raz Karolina. Zadała kilka pytań głównie o stanowisko w pracy i informacje weryfikacyjne. Później wywiad medyczny. Czat był rozciągnięty odpowiedzi co godzinę.... Ver mais
Jestem prawie na sto procent pewna, że nie mailuje z lekarzem. Najpierw zamówilam receptę po czym oczekiwałam na telefon, sprawdziłam opinie,załamka, a tu nagle email, ale nie myślcie,że wypisali co... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kupiłem E-Zwolnienie
Kupiłem E-Zwolnienie, lecz lekarz odmowil wystawienia bez podania jakiegokolwiek powodu. Po probie skontaktowania sie z owa strona kontakt sie urwal. SZCZERZE NIE POLECAM!!!!
Gwarantują receptę w 5 minut
Gwarantują receptę w 5 minut - jest to kłamstwo. Zażądałam anulacji zamówienia po 10 minutach od dokonania transakcji - zero reakcji. Finalnie po 5h otrzymałam odpowiedz od pseudo lekarza, że nie zgadza się na wystawienie recepty. Podejrzewam, że środków nie odzyskam, ponieważ śmierdzi oszustwem.
Polecam z całego serca
Polecam z całego serca, nigdy mnie nie zawiedli kiedy potrzebowałam pomocy, zawsze szybko sprawnie, nawet w największe święta można liczyć na pomoc, o każdej porze. Szczerze polecam!
Nie Polecam.
Nie Polecam.Czas na jakąkolwiek wiadomość bardzo długi finalnie odmowa. Żaden lekarz nie podpisuje się imieniem i nazwiskiem. Nie wiadomo kto przeprowadza „konsultacje”.
Oszuści i naciągacze
To są oszuści !!
To są oszuści !!! Kilka razy zamierzam receptę , brak receptę oraz zwroty pieniędzy . Trzeba ich pozwać do sądu !
Naciągacze i oszuści
Naciągacze i oszuści! Wykorzystują niuans, że nie trzeba dołączać dokumentacji medycznej (bo można jej zwyczajnie nie mieć jeszcze) i można puścić formularz i opłacić, by si dowiedzieć, że odrzucają wniosek przez brak tejże dokumentacji.
Nie sugeruj się złymi opiniami
Najpierw kupiłam, niestety później przeczytałam opinie i zaczęłam się martwić.
Jakie było moje zaskoczenie, kiedy za godzinne otrzymalam kod recepty+zalecenia na maila.
Złodzieje!!!!!
NIE POLECAM - ZŁODZIEJSTWO
Zgadzam się z poprzednimi opiniami - naciągacze. Ani recepty ani kasy z powrotem. Złodziejstwo w biały dzień. Nie polecam, omijać szerokim łukiem.
Dramat
Dramat, cały dzień czekania na decyzję i mimo spełnienia wszelkich wytycznych ( wysłanie kopii poprzedniej recepty w celu ciągłości ) nastąpiła odmowa. Brak kontaktu mimo iż w cenie była niby konsultacja telefoniczna, Nie polecam !!!! Omijać szerokim łukiem , naciągacze
Brak zwrotu pieniędzy. Oszusci
Bardzo długo czekałam na receptę. W końcu odstapilam od umowy. Do dziś nie dostałam odpowiedzi ani zwrotu kosztów. To oszuści
Oszuści
Oszuści! Wzięli kasę i odrzucili receptę bez żadnych przeciwwskazań zdrowotnych!!!
Brak recepty!!
Brak recepty!!! w zamian za to email z zaleceniami, że mogę sobie wziąć ibuprom lub paracetamol i pić dużo płynów. Wyrzucone 59.99zł (Dodam, że rok temu wszystko działało OK)
Oszuści Uważajcie Pieniądze przepadają…
Oszuści Uważajcie Pieniądze przepadają recepty nie ma . Podajesz swój pesel i adres. Puszczam do sieci informację o tej firmie .
Marna / niedobra recepta
Co do podejścia serwisu to widzę, że nie jestem tu sam. Miałem jedno niezłe doświadczenie i dałem się skusić ponownie, i to był błąd. Nie wiem jak oni pracują, ale jest ogólny bałagan - recepta nie pokrywa się z zamówieniem, a lekarz w ogóle doczytał??. Obsługa serwisu zapewnia gburowatą i niedbała komunikację - wszelką sprawę próbują zamieść pod dywan, albo udają że są nieomylni, tylko że zaprzeczają napisom na stronie internetowej i regulaminowi, który też wygląda jak "pisany na kolanie". omijać i zgłaszać, gdzie trzeba - policja i inne.
Nie polecam, nie kontaktują się, na e-mail piszą że pisali e-mail który nie doszedł. Słowo przeciwko słowu. Nie polecam!!?
Niestety ta firma to oszuści
Niestety ta firma to oszuści. Nie polecam
Nie sugeruj się złymi opiniami
Najpierw kupiłam, niestety później przeczytałam opinie i zaczęłam się martwić.
Jakie było moje zaskoczenie, kiedy za pól godzinny oddzwonił do mnie lekarz zmieniając mi lek, bo tego który prosiłam już nie produkują.
Zaraz była recepta.
bardzo bardzo nie polecam
nie polecam
usługa kupiona i zapłacona ale nie została wykonana
zgłosiłem ten problem poprzez ich stronę internetową służącą do kontaktu o dziwo dostałem informację że nie mogą namierzyć zamówienia i poprosili o przesłanie dowodu wpłaty - po wysłaniu nr zamówienia i dowodu wpłaty kontakt się urwał.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.