Wees gewaarschuwd!
Begin September 2025 contact gehad met Heidi over een trap naar mij dakterras. Had aangegeven dat mijn trappengaten op onhandige plekker zaten en ongebruikelijke maten hebben maar werd steeds gezegd dat Maatkracht met een oplossing zou komen. Voor ik tekeningen zou ontvangen moest ik wel een aanbetaling doen. Na deze te hebben gedaan volgde er tekeningen va een verkeerde trap (een kwartslagtrap ipv de halfslag trap waar ik om gevraagd had en deze trap was technisch niet uitvoerbaar in mijn situatie). Hierover gebeld met Heidi waarna nieuwe tekeningen zouden volgen. Ook deze tekeningen waren technisch incorrect. Na nog een telefoontje, opnieuw incorrecte tekeningen en inmiddels meer dan 6 maanden later dus nog steeds geen correcte tekeningen te hebben ontvangen heb ik de order gecancelled. (Heb ook eerder aangegeven dat ik ok was als ze de opdracht wilden stopzetten omdat ze geen oplossing konden vinden maar bleven aangeven dat ze wel een oplossing zouden vinden). Had er simpelweg geen vertrouwen meer in dat ik een correcte trap zou krijgen en wilde na 6 maanden over en weer gewoon een trap. Toen ik mijn geld terug vroeg werd er ineens 600 euro ingehouden (op een trap van 2000 euro) voor de telefoongesprekken en incorrecte tekeningen! Toen ik aangaf dat dit nergens op de website aangegeven staat en na de wanprestaties van hun kant niet redelijk was werd de toon van communicatie ronduit onbeschoft (vooral vanuit de kant van Priscilla. Heidi bleef beleefd). Heb helaas inmiddels juridische stappen moeten ondernemen om alsnog mijn geld terug te krijgen. Dus wees gewaarschuwd. Ga niet met dit bedrijf in zee!!!