Extremt dåligt! Det var första och sista gången. Jag betalade 300kr på en 5ml Tom Ford som inte har nånting att göra med Tom Ford parfymen. Den kommer i en leverans påse , ingen förpackning, ingent... Ver mais
Jag tycker dom har många parfymer att välja mellan och jag tycker om dom mesta parfymerna dom säljer där dom säljer inga dåliga parfymer så man behöver inte vara rädd att den kommer vara dålig så de ä... Ver mais
Jag beställde Xerjoff naxos och bianco latte! Båda två var riktigt Nice! Frakten var smidig, fick paketet efter 4-6 dagar ungefär. Sist jag beställde tog det lite längre tid, men det kan ju bero på Ea... Ver mais
Dofts erbjuder ett brett utbud av dofter, inklusive populära varianter från välkända parfymmärken och exklusiva Nischparfymer. Utforska vårt sortiment av Parfymprover | Samples | Splittar | Testers. Perfekt för att utforska olika dofter innan du bestämmer dig. Hitta din signaturdoft hos oss.
Suécia
Respondeu a 11% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Tog väldigt lång tid att få parfymen men annars inga problem
En av dem var trasig, och det är oacceptabelt eftersom jag betalade för den.
Extremt dåligt!
Det var första och sista gången. Jag betalade 300kr på en 5ml Tom Ford som inte har nånting att göra med Tom Ford parfymen. Den kommer i en leverans påse , ingen förpackning, ingenting, med en billig fake klistrad tejp på flaskan med parfymens namn. På deras sida står det ”blixtsnabbt leverans ” och de har packat min beställning efter en vecka och fick den efter 2 veckor. De borde förbjudas!!!

Resposta de Dofts.se | Parfym | Parfymprover & samples
Dofts levererade som de skulle, men parfymen luktade inte gott!
Tog 199 år för beställningen att komma. De säger att det är 14 dagars retur och när jag skickar mejl för att få hjälp med retur så svarar de inte och det kommer gå 14 dagar innan jag hinner returnera den så att jag blir tvungen att betala sååååå dåligt
Alldeles för lång leveranstid för detta lilla doftprov, nästan två veckor. Lång svarstid på mail eller inget svar alls. Välj annan återförsäljare är mitt tips! Fyskäms!
För lång leveranstid jämfört med vad som utlovas.
Riktigt trög leverans. Tog över en vecka för dem att ens lämna över till leverantören.
Allt som lovades på hemsidan hölls. Pris, leverans osv. Ordning och reda!
Priserna jämfört med hur mycket man fick var rätt ok, trevligt att få möjlighet att testa dofter så, och de kom rätt snabbt, men när doftproverna kom kändes de ändå något billigare paketerade och provflaskorna kändes vara av sämre kvalitet än jag hade önskat och föreställt mig. Då kändes det plötsligt dyrt för något billigt. Kände mig lite lurad, som att paketet var ihopslängt. Lappen hjälpte lite men inte helt.
Ena pumpen fungerade inte på ena flaskan. Inte helt fyllda flaskor. Och sen luktade dom apa.
Min leverans var försenad och har skickat ett mail men fick ingen svar. Kände inte mig trygg med min beställning. Det var väldigt osäkert om jag skulle få min vara eller inte. Jag fick det till slut men har fortfarande inte fått någon återkoppling till min mail.. konstigt..
Tog mer en vecka tills de skickade min order och när jag fick den så var parfymerna tydligen utspädda med alkohol så man känner att doften är mycket svagare än den äkta parfymerna och håller knappt en timme. Jag mailade dem och klagade på detta men ingen svar tyvärr. Kommer definitivt inte beställa igen eller rekommendera.
Smidigt, enkelt, bra urval. Hade dock önskat andra leveransalternativ än bara Early bird.
Provdoften hade läckt och smetat ut namnet på den lilla flaskan. Den såg både shabbig och billig ut och var säkert inte 2 ml i längre....
Jag hoppas verkligen att få en ny som ersättning.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.