Här finns bra produkter som är funktionella och hållbara och det finns även mycket som är lämpligt för aktiviteter tillsammans med hunden. Vidare är de kunniga och hjälper till med tips och svar på fr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dogaccess erbjuder både ehandel och fysisk gårdsbutik, de gillar vi skarpt och varit kunder sen 2012 om inte längre tillbaka .. alltid återkommande kund för hållbara varor och brett sortiment.
Enligt lagersaldo skulle inte min beställning finnas. Men jag la ett meddelande och fick precis det vi ville ha! Vilken kundservice, stort tack! Vi är jättenöjda!
Bästa kopplen med lite längd på … Gillar mässing o brunt !! Träffade er på mässan i Stockholm och fick erat kort. Tack Med vänlig hälsning, Ann
Detalhes da empresa
Välkommen till Dogaccess vi älskar produkter som inspirerar och bidrar till en bättre vardag. Vi affärsidé är hållbara och prisvärda hundtillbehör och vi erbjuder kurser/träningar för framgångsrikt hundägande.
Informações de contato
Skeberga 91, 747 94, Alunda, Suécia
- 076-948 98 99
- lisa@dogaccess.se
- dogaccess.se
Snabb leverans & bra priser
Mkt nöjd med varan och ett bra pris
Mindre företag med stort sortiment för…
Mindre företag med stort sortiment för hundägare. Snabb hantering av beställningar.
Snabb service o bra grejer!
Bra ideer för en ung hund
Trevlig personal
Trevlig personal, bra att dom finns i Alunda.
Kul med aktivitetsträning.
Mysig och trevlig butik
Mysig och trevlig butik. Trevlig lektionstimme av kunnig lärare
Blev väldigt nöjd med resultatet
Blev väldigt nöjd med resultatet, kommer säkert handla mer från dom.
Väldigt fina julgranskulor jag är jätte…
Väldigt fina julgranskulor jag är jätte nöjd
bara bra varor med bra kvalite
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.