Dogguardian Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Naast dat het voer van goede kwaliteit is, zonder allerlei toevoegingen waar mijn hond allergisch op reageert, denken ze ook nog echt mee in oplossingen! Zelfs als de fout geheel bij mijzelf ligt. Tot... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede porties, kwaliteit voer en snacks zonder toevoegingen. Makkelijk via site te bestellen. Snelle levering. Erg goede prijs kwaliteitverhouding. De hondentuigjes met bijpassende lijn zijn fantast... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitgebreid telefonisch overleg gehad over wat ik wilde bestellen, zeer fijne en uitgebreide reactie met ook tips. Blij met aanschaf van lange lijn en hun zeer goede tuig voor onze herdershond. Bes... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Pet Shop

Alleen het beste voor onze beste vrienden...

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

153 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

6 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Snel,aardig en behulpzaam

5 de agosto de 2023

Resposta da Dogguardian

Dank u wel voor uw review, heer/mevrouw Moor! We waarderen het enorm dat u hier de tijd en moeite voor heeft genomen.
Heel fijn te horen dat u zo tevreden bent 😇. Groet, Eileen Engel

fantastische kwaliteit!

Super fijne mensen, fantastische tuigen en waanzinnig mooi en puur voer (en snacks).
Bestelling is binnen no time binnen.
Wij zijn mega blij met Dogguardian!

11 de julho de 2023

Resposta da Dogguardian

Dank je wel voor je review, Eef! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
Wij zijn ook heel blij met jullie 😇 🐕! Groet, Eileen Engel

Top!

Hele goede service en een vriendelijke man die je helpt en tips geeft.

22 de junho de 2023

Resposta da Dogguardian

Dank je wel voor je review! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
Hier doen we het allemaal voor...blije hond en blije baasjes. Groet, Joe Engel

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering.
Bovendien goede kwaliteit, gebruik nog steeds mijn vorige riem, intussen bijna 5jr oud👍

30 de abril de 2023

Resposta da Dogguardian

Dank je wel voor je review, Ria! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
Wat fijn te horen dat jullie blij zijn met onze producten 😇. Groet, Eileen Engel

Product is kwalitatief goed

Product is top! Hele stoere en kwalitatief goede halsband. Geen poespas en heel fijn dat de antibtekenband er gewoon onder past. Teddy was nog blijer met de meegeleverde kip snoepjes

30 de abril de 2023

Resposta da Dogguardian

Dank je wel voor je review, Shauny! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na telefonisch contact, kreeg ik goede uitleg. Mijn hond heeft nu 8 dagen brokken gegeten. Ik meng het nog met mijn vorige brokken. Tot nu toe tevreden.

Ik kreeg uitleg over de brokken, ik meng het nog met haar andere brokken.
Even afwachten of ze nog last heeft van dunne ontlasting.
Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan.

27 de abril de 2023

Resposta da Dogguardian

Dank je wel voor je review, Vera! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
We hopen dat alles nu voorspoedig gaat 🐶. Groet, Eileen Engel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, snel reactie op de mail. Vriendelijk en behulpzaam.

19 de abril de 2023

Resposta da Dogguardian

Dank je wel voor je review, Sonja! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
Wat fijn te horen dat je tevreden bent. Groet, Eileen Engel

Resposta da Dogguardian

Dank je wel voor je review, Josefine! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
Heel fijn te horen dat jullie tevreden zijn met ons 😇 🐶 Groet, Eileen Engel

snel geleverd

snel geleverd
prachtige banden goede kwaliteit

5 de março de 2023

Resposta da Dogguardian

Dank je wel voor je review, Ineke! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
En heel fijn te horen dat je tevreden bent met onze Dogtools halsbanden 🐕 Groet, Eileen Engel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en vakkundige hulp.

16 de fevereiro de 2023

Resposta da Dogguardian

Dank je wel voor je review, Maaike! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
Heel fijn te horen dat je zo tevreden bent 🐶 😇 Groet, Eileen Engel

Deskundig

Betrouwbaar, vriendelijk en deskundig advies. Heel tevreden over tuig (wordt niet meer voortgesleurd) en halsband(geen 2 bandjes meer door slimme idee van vastzetten aan halsband).

8 de fevereiro de 2023

Resposta da Dogguardian

Dank je wel voor je review, Martine! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
En wat fijn dat je zo blij bent met onze Dogtools producten! Geniet van jullie ontspannen wandelingen 🐾 Groet, Eileen Engel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goed voedsel en prima service

Goede service. Altijd snel en betrouwbaa

6 de fevereiro de 2023

Resposta da Dogguardian

Dank je wel voor je review, Emeric! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
Wat fijn dat het voer en onze service in de smaak valt 😊 😇 Groet, Eileen Engel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij het uitkiezen van het tuigje voor…Labrador Bob

Bij het uitkiezen van het tuigje voor de hond deskundig advies en later het aanmeten ook prima gedaan. Aardig jegens hond en baas.

25 de janeiro de 2023

Resposta da Dogguardian

Dank je wel voor je review, Louis! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
Hier willen wij voor zorgen: blije hond en blije baasjes 🐶 Groet, Eileen Engel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een heel fijn professioneel bedrijf

Een heel fijn professioneel bedrijf, levert maatwerk. De kwaliteit is altijd goed!

16 de janeiro de 2023

Resposta da Dogguardian

Dank je wel voor je review, Frank! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
En we zijn super blij te horen dat je zo tevreden bent 😇 🐾 Groet, Eileen Engel

Kundige & aardig

Kundige vent, aardige vrouw, kundige vrouw, aardige vent. Allebei waar.

18 de dezembro de 2022

Resposta da Dogguardian

Dank je wel voor je leuke review, Boris! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.

Goede service!

Werd de dag na de bestelling opgebeld met de vraag of de bestelde maat wel klopte, erg netjes. Bestelling vlot binnen en van goede kwaliteit, kortom blij mee!

10 de novembro de 2022

Resposta da Dogguardian

En wat fijn te horen dat je tevreden bent! Hier doen we het allemaal voor...blije hond en blije baasjes. Groet, Eileen Engel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gegevens doorgekregen van een vriendin…

Gegevens doorgekregen van een vriendin en na duidelijke telefonische uitleg de order geplaatst. Ik had ‘s avonds besteld en is volgende dag gelijk verzonden, dus dag erna in huis! Eerlijke goede service 👍🏻

En het bestelde tuigje voor onze enthousiaste trekkende hond werkt super! Zeer tevreden!

31 de outubro de 2022

Resposta da Dogguardian

Dank je wel voor je review, Denise! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
En super fijn te horen dat jij en Cooper blij zijn met het tuigje 😉 😊 Groet, Eileen Engel

Leuke mensen, prima webwinkel

Joe en Eileen zijn geweldig leuke mensen en dierenliefhebbers pur sang. Erg tevreden over de snacks en spullen die ik in de loop de tijd in hun webwinkel heb gekocht.

12 de outubro de 2022

Resposta da Dogguardian

Dank je wel voor je review, Petra! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
Heel fijn te horen dat onze webwinkel en de snacks in de smaak vallen 😊 Groet, Eileen Engel