Våra katter fullkomligt älskar Dogmans kattleksaker med kattmynta. Vi har köpt flera olika sorter och var enda en är en succé! ”Valle Lurvig”, ”Valle Boll” och ”Valle Hjärta”. Thank me later! ;) Sena... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Håller med er flesta här! Lång leveranstid och ingen information om detta. Står 5 dagar leverans till butik. Beställde 1/3 men har fortfarande inte kunnat hämta min order. Riktigt dåligt!! Rekommender... Ver mais
Jag och min pappa brukar ofta åka till den Dogman som finns i Burlöv och där får vi alltid ett fantastiskt bemötande av jättetrevlig personal. Vi hinner knappt ens parkera bilen innan våran hund börj... Ver mais
Bra utbud och finns det mesta man behöver till sina djur. Bra med bonus och det kan bli liten peng som man får tillbaka. Det finns många erbjudanden och man får alla erbjudanden på mailen med. Jag han... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Dogman
THE BEST CHOICE FOR YOUR BEST FRIEND
With roots in the Southern part of Sweden, Dogman has for more than 50 years offered pet owners in the Nordic countries a wide, deep and safe everyday range for dogs, cats and other pets – within dog food, dog chew, dog and cat toys, hygiene and safety – that will inspire pet owners, simplifies their everyday lives and creates fellowship with their pets.
OUR PRODUCTS
Carefully selected products that offer a wide range for all the family’s beloved pets - dog, cat, small animal, bird, fish and horse/rider.
CUSTOMER SERVICE
Bronsgatan 10, 265 39, Åstorp, Suécia
- +46(0)42 - 44 22 200
- info@dogman.se
- dogman.com
Não respondeu a avaliações negativas
Håller inte det dem lovar!
Håller med er flesta här! Lång leveranstid och ingen information om detta. Står 5 dagar leverans till butik. Beställde 1/3 men har fortfarande inte kunnat hämta min order. Riktigt dåligt!! Rekommenderar inte!
Våra katter fullkomligt älskar Dogmans leksaker!
Senaste beställningen gjordes online och allt var perfekt. Beställning, paketering, leverans. Tack!!
Dårlig ansatt på St Hanshaugen.
Dårlig ansatt på St Hanshaugen.
Håpløs kundeservice i nettbutikken
Nettbutikken's kundeservice er helt elendig.
Kjøpte en klippemaskin til 7000,-
Den kom med en defekt kontakt. Har purret i en måned nå uten svar. Nå idag kom det svar om at hun måtte snakke med en kollega.....
Hva slags inkompetanse er dette???
Jeg hadde en tilgodelapp på kattemat…
Jeg hadde en tilgodelapp på kattemat på Dogmann avd Kløfta, når jeg skulle bruke den til å betale på ny mat fikk jeg beskjed på at de kunne ikke bruke den grunnet en av deres ansatte ikke hadde gitt en kode på en liten tileggslapp , selvom det sto tydelig på kvitteringen at den ikke gikk ut på et år og at det var tilgodebeløp på en satt sum! Dette. Syns jeg som har kjøpt mye mat der at er dårlig kundebehandling, spesielt når det er en av deres ansatte som har gjort en feil!
Undvik detta företag
Undvik detta företag! Lockpriser som de sedan inte kan leverera. Påstår att de haft fel på sin hemsida och att varorna inte kan levereras. Inte fått någon info alls och på hemsidan när jag loggar in står ordern komplett samt skickad! Var i kontakt med dom angående en annan sak och får då veta att 2 av 3 produkter inte kommer levereras. När jag ifrågasätter detta och varför jag inte fått någon info el fråga om utbyte eller varför ordern står komplett och skickad så svarar de med att det får man veta när man får paketet och därefter sen korrigeras KIVRA. Anmäler dom till konsumentverket för lockpriser!
Åpenbar reklamasjon
Leverte tilbake en leke som vår maltipoo rev i stykker med en gang. Kunne se den ikke var brukt. Fikk sur tilbakemelding fra ansatt Kløfta at dette ikke var reklamasjon. Kundeservice vet dere ikke hva er. STYR UNNA denne useriøse aktøren!
Sämsta tänkbara köpupplevelse. Usel kundtjänst.
Uppdatering: Nu har jag väntat i 30 dagar efter de har tagit emot returen (som jag fick betala trots att de skickat fel storlek). Fortfarande syns inte någon återbetalning från dem på kontot. Katastrof. Och de har bara telefontid på vardagar mellan 8-12. Undvik detta företag.
Beställde ett hundhalsband. Var noga med att kontrollera storlek på tillverkarens hemsida. Dogman skickar fel storlek. Så jag behövde reklamera. Det gick inte att lämna tillbaka i fysisk butik. Och trots att Dogman gjort fel, så måste jag betala för returfrakten. Kundtjänst är inte tillmötesgående över huvudtaget. Hävdar att de har rätt och kunden har fel...
godbidder der minder om disse
Jeg leder efter godbidder der minder om “Dogmans Chicken chewbones”, men de skal være produceret i EU og der omkring. Dogman skriver disse er fra Kina, men man kan ikke læse det på bagsiden, måske står det med småt.
Östergatan Mö. Service Minded personal
Service Minded personal !
Splendid !!!
Fick retursedel med I paketet
Fick retursedel med I paketet. Bra vara, snabb leverans.
Riktigt tragisk kundservice
Ett ”lagom” rip off-företag som nöjer sig med att lura kunder på pengar för att ”de har rätt att göra det”. Och räkna inte med hjälp från deras kundservice heller. Kommer inte handla här igen. Känner mig lurad.
Sisään tullessa asiakas huomioitiin ja…
Sisään tullessa asiakas huomioitiin ja toinen myyjä peremmällä esitteli asiallisesti liikkeessä olleita erilaisia pieneläimiä. Tulemme toistekin.
Jag uppskattar inte försäljningsmetoden…
Jag uppskattar inte försäljningsmetoden av att få kunden att byta foder.
Istället för att berätta något positivt om fodret dom rekommenderar och kanske bjuda på ett prov, så frågar säljaren vad hunden äter för foder idag och sen berättar om hur dåligt det fodret är (trots att det säljs i deras butik)
Jag kommer byta djurbutik nu då detta har hänt vid varje tillfälle jag besökt butiken (Barkarby)
Huonoa asiakaspalvelua Seinäjoella
Tein Seinäjoen Dogman-liikkeeseen reklamaation viallisesta koiran valjaasta (rikkoutui alle 2 kk käytössä 7 kg koiralla). Reklamaationi käsittely ja saamani vastaus ei täytä alkeellisimpiakaan hyvän asiakaspalvelun kriteereitä.
Alltid nöjd när man går ut från dogman
Alltid nöjd när man går ut från dogman, iaf den i malmö. kanonbutik och trevlig personal!
Toppen Dogman har bra produkter och…
Toppen Dogman har bra produkter och snabba att lev sina varor
Hundprylar som håller måttet
När man har en hund stor som en liten häst (49 kg) så måste man ha utrustning som håller, och för oss så har dogman alltid fungerat plus att man kan komma in och väga hundeen (väla Helsingborg)
Daglig leder på dogman grunerløkka…
Daglig leder på dogman grunerløkka virker som om hun alltid har den værste dagen i sitt liv og hater at det kommer kunder inn døren. Er der hver 10. dag for å kjøpe vom og gruer meg alltid fordi jeg føler at jeg er til bry når jeg handler.
Hadde vi hatt andre alternativer i nærheten hadde jeg aldri handlet på Dogman Grunerløkka igjen.
Sometimes a small detail can ruin the brand image
I always liked the shop but today got a big disappointment - I met a very unfriendly, on the border to rude, treatment by the staff. She was right, I was not entitled to return the goods bought via e-Shop in the store, but the way she spoke to me just made me so sad. Not sure when I will be able to come back there, not for a long time.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.