Geniale produkter, nu kan jeg holde min kat med foder og medicin med to forskellige produkter fra Doksie. A4 samt A1. Foder 4 gange i døgnet og medicin om morgenen som desværre er for resten af livet.... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg købte denne automat til min kat, som hovedsageligt er ude om sommeren - så han kan godt være alene hjemme i en weekend engang imellem. Automaten er kommet ud i skuret, hvor han plejer at få mad.... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har købt 2 donut hundesenge, og blev desværre skuffet. Den “høje” kant er meget flad, nærmest ikke højere end resten af donutten. Desuden ligger fyldet i donutten dårligt, hele bunden er ikke dæ... Ver mais
A empresa respondeu
Dansk ejet webshop med hundeudstyr og tilbehør til den moderne bolig🐶🏠 Vi elsker dyr, og derfor er vores produkter fremstillet i materialer af høj kvalitet, som er designet til at holde længe. Vi tilbyder kun varer, som vi selv ville bruge til vores hunde, fordi så ved vi, at din hund eller hunde også vil elske dem! Vi ønsker at give vores pelsede venner det bedst mulige tilbehør, så de kan få et godt og lykkeligt liv. Derudover arbejder vi for at levere en god købsoplevelse omend du er virksomhed eller privat kunde. OBS ! Pr 15/10-24 er der kommet ny ejer af Doksie.dk. Al henvendelse der vedrører varer/produkter/aftaler osv FØR denne dato, bedes rettes til: EXX Brands ApS Vandmanden 12B, 9200 Aalborg SV
Banegårdspladsen 8, 6000, Kolding, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
super tilfreds med foderautomaten 👍 den køre efter det jeg har programmeret den til 😃 den svinger lidt i gram 4-7g men det kan jeg godt leve med… fragten til adr var også problemfri. må dog indrømme jeg forventet en større maskine 🤣 hunden skal dog lige vende sig til den

Resposta da Doksie.dk
Hurtig betjening og vi er glade for den automatiske fodermaskine, som bruges til vores kat

Super god service 👍🏻
Hurtig levering af lækkert produkt. God og hurtig kommunikation på mail, og god service ved returnering af vare. 5 stjerner er ikke for meget 💪🏻

Resposta da Doksie.dk
Nem at betjene, overskuelig, pæn at se på, larmer ikke men katten kan sagtens høre når propellen drejer.

Resposta da Doksie.dk
Hurtig levering og fodermaskinen virker upåklageligt efter to uger. Er meget tilfreds med mit køb

Resposta da Doksie.dk
Købte foderautomat til kat. Hurtig levering og indtil videre (ca 1 uge) virker automaten fuldstændig som den skal med 3 måltider om dagen. Det var nemt at indstille tid og måltidsstørrelse.

Resposta da Doksie.dk
Vi (og vores kat) er meget tilfredse! Kvalitet og design er glimrende, og vi har gjort et godt køb.
Jørgen

Resposta da Doksie.dk
Nemt at bestille, hurtig forsendelse og varen er helt perfekt til formålet.

Resposta da Doksie.dk
Vi er meget tilfredse med de to foderdispensere vi har købt.
Vi har kun skulle justere en smule for at "ramme" de antal gram de gerne skal levere, og vi oplever at de er stabile. Nu er kunsten at huske at få fyldt dem op, da det bare kører af sig selv. :)
De var rimelig nemme at indstille, og det er sjovt at man kan indspille lyd på dem.

Resposta da Doksie.dk
Foderautomaten svinger i fodermængden (3-5g plus minus pr måltid). Vi har gjort således at foderautomaten burde kunne levere ned til 5g pr måltid, frem for 10g, men det har desværre ikke løst problemet. Foderautomaten fungerer dog derudover fint, og er dejlig simpel. Jeg ville dog ønske at fodermængden var mere præcis., men lige nu går jeg og måler efter for at se om svingningerne i foder udligner hinanden, således at min kat får den rette mængde.

Resposta da Doksie.dk
Hurtig og effektiv ekspedition af min ordre. Godt og forsvarligt emballeret.
Har valgt at få foderautomat med strømforsyning. Synes det fungerer fint med tidsinstillingerne. 👍

Resposta da Doksie.dk
Foderautomaten virker perfekt, men det er svært at dosere foderet til det antal gram katten må få, da der skal vælges portioner.
Måske virker det bedre med hundefoder, som er større.

Resposta da Doksie.dk
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.