Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bæredygtighed er altid godt. Malene vil gerne løse evt. udfordringer og produktet (bogstaver) er fint udført. Jeg fik ovenikøbet et par ekstra bogstaver fordi .dk skrives med små bogstaver. Desuden se... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe anbefaling! Jeg bestilte en blomsterplatte til mors dag, og vi fik det flotteste resultat! Jeg var rørt til tåre! Platten bestod af et billede af mine søstre og jeg, hvor mellemste"barnet... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en mindeplade i træ. Der gik ikke mange timer tid før jeg modtog et billede af Donslands forslag til det endelige design baseret på den tekst jeg vil have indgraveret. Samme aften blev de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Modtog det smukkeste lydløse ur. Det var omhyggeligt pakket ind med en lille fin hilsen. Nem overskuelig brugsanvisning til montering af viserne. Er vild med at det smukke citat der var fint graveret,... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Donsland hjælper dig med at lave unikke personlige gaver, der skaber minder imellem dig og dem du holder af. Vi laver bl.a. blomsterplatter, julekugler og ure, hvor du har mulighed for at skrive en personlig hilsen. Alle vores produkter er håndlavet på vores eget lille værksted i Danmark.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk service ☺️

Fantastisk service ☺️ Samt meget hurtig levering, unser en uge trods påske ☺️

27 de março de 2024

Hej Pia
Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse – tak! :D

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, havde specielt ønske til en mindeplade og efter lidt mails frem og tilbage blev den lavet.
Og udkastet i forhold til produktet kan slet ikke sammenlignes den er så flot og billedet er så tydeligt at man uden problemer kan se hvem det er.

Blev så rørt da jeg pakkede den ud og skal hurtigst muligt på kirkegården så den kan stå og pynte.

Vil helt sikkert handle ved Donsland igen.❤️

2 de abril de 2024
Avaliação não solicitada

Hej Lone
Tak for din skønne anmeldelse! Det gør mig virkelig glad. 😍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt de fineste påskeophæng med…

Har købt de fineste påskeophæng med navn og årstal.

Der manglede et ophæng, da de blev tilsendt, der blev rette op på dette med det samme.

Så er meget tilfreds med både produkt og behandling.

14 de março de 2024

Hej Henriette,
Tusind tak! Jeg er så glad for, at du er tilfreds.

Pænt produkt

Pænt produkt, fornuftig pris og hurtig levering

15 de março de 2024

Hej Rikke
Tak for anmeldelsen :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering af custommade ordre

Havde bestilt 3 speciallavede blomsterplatter med indgraverede personlige hilsner, og tænkte, at jeg nok af denne grund kunne forvente en lidt længere leveringstid, men allerede dagen efter bestilling, fik jeg besked om, at pakken var på vej. Kan varmt anbefale Donsland.

29 de fevereiro de 2024

Hej Rakel,
Mange tak for den fine anmeldelse :D

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og hurtig levering

Var i tidsbekneb, men super service og hurtig levering af et super flot produkt.
Kan kun give den varmeste anbefaling.

8 de março de 2024

Hej Keld
Mange tak for de pæne ord – jeg sætter stor pris på det!

5 ⭐️ produkt

Leveringen var hurtig! Produktet var flotter end forventet!! Alt i alt dejlig oplevelse! 5 stjerner her fra !! 👍

5 de março de 2024

Hej Minche
Tusind tak for de søde ord 😍

Helt fantastisk 🦋

Super hurtigt svar på mine spørgsmål til både produkt samt levering. Leveringen var hurtig og produktet var alletiders 🌸

26 de fevereiro de 2024

Hej Kimberley
Tusind tak for den fine anmeldelse 😍

Fantastisk Service

Udover produktet er meget flottere end forventet så yder de en fantastisk service som sjældent er oplevet.

28 de fevereiro de 2024

Hej Carsten
Tak for din skønne anmeldelse! Det gør mig virkelig glad. 😍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service og flotte produkter

Virkelig god service inden urene blev lavet for at sørge for at jeg fik det som håbet og forventet. Og virkelig flotte og personlige ure.

20 de fevereiro de 2024

Hej Isabella
Mange tak for de pæne ord – jeg sætter stor pris på det!

Pænt arbejde hurtig levering

27 de fevereiro de 2024

Hej Birgit
Tak! Jeg sætter stor pris på din anbefaling.

Flot kundeservice!

Jeg fik rigtig meget hjælp til min bestilling :-)

18 de fevereiro de 2024

Hej Dorrit
Tak for din feedback! Det betyder meget for mig. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og flotte produkter.

Der var hurtig levering og produkterne er bare så flotte og i god kvalitet!
Det er bestemt ikke sidst gang, at jeg handler der.

15 de fevereiro de 2024

Hej Kirsten
Tak for din feedback! Det betyder meget for mig. :)
Mvh. Malene

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais