Dovekwasten Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Schilderwerk was zeer goed en ook de herstelwerkzaamheden tot volle tevredenheid. Hans en Bryan zijn professioneel, open en vriendelijk in de omgang. Bert

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was op zoek naar schilder. Mijn zoon attendeerde mij op Dove kwasten. Online contact opgenomen. Goede communicatie. Hans heeft meer gedaan dat we afgesproken hadden zoals bijvoorbeeld verwarm... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

95 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

20 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Prima schildersbedrijf

Hans en Bryan zijn professioneel, open en
vriendelijk in de omgang.
Bert

28 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vakkundige schilder die goed werk aflevert!

Al vanaf het allereerste contact met Hans een goede ervaring! Hans is, samen met Brian, een professionele en vakkundige schilder. Hans was snel met de offerte en ‘t was ook nog eens een goede prijs. Ons jaren 30 huis was al even niet geschilderd, maar Hans en Brian hebben puik werk afgeleverd! Onverwacht tijdens onze vakantie gingen ze aan de slag (uiteraard alles in overleg), hans stuurde elke keer foto’s en updates om ons op de hoogte te houden en toen we terugkwamen was het huis klaar! Echt helemaal top. Verfwerk ziet er top uit en houtrot bij openslaande deuren achter is zeer vakkundig opgelost en gerepareerd. Zoek je dus een goede schilder die verstand van schilderen heeft, dan moet je zeker bij Dove Kwasten zijn!

10 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hans en Bryan van Dovekwasten hebben…

Hans en Bryan van Dovekwasten hebben bij onze Vve schilderwerk gedaan en het ziet er weer top uit!
Als voorzitter van de Vve ben ik blij dat ik voor dovekwasten.nl heb gekozen.
Top gasten, wij zijn zeer tevreden!!

31 de julho de 2026

Ontzettend goed schilderwerk

Hans en Brain hebben ontzettend goed werk geleverd. Ze waren erg vriendelijk, kwamen hun afspraken netjes na en waren de hele klus goedgehumeurd. We zijn heel blij met het schilderwerk; ons huis heeft echt een complete make-over gekregen. Zeker een aanrader!

10 de julho de 2026

Dove Kwasten een gouden greep

Het door Hans Van Harstkamp bedacht concept Dove Kwasten is heel bijzonder. Slechthorende mensen toegang geven tot de arbeidsmarkt door hen het schildersvak te leren is een gouden greep. Hans heeft met Brian ons huis uitstekend geschilderd. Zoekt u een goede, betrouwbare en sympathieke schilder, neem dan contact op met Dove Kwasten.

8 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dramatisch klodderwerk

Had ik maar eerder naar reviews gekeken en dan met name de 1* reviews. Slecht geschilderd, veel vergeten (“komt nog”), veel geknoei, overal spetters. Schuren in de buurt van nog natte verf etc. En kunststof borstwering verziekt door verfspetters te verwijderen met fout spul. Haastig klodderwerk. Kortom DRAMA.

4 de maio de 2026

Goed werk geleverd

Goed werk geleverd, maar minstens zo belangrijk: goed gecommuniceerd bij zaken die niet te voorzien waren. Flexibel en vriendelijk.

17 de junho de 2026

Hans

Hans, wat een topschilder!!
Doet z'n werk uitstekend, communiceert helder en komt z'n afspraken na. Met een goede kop koffie werkt hij 2x zo snel!

29 de maio de 2026

Perfect schilderwerk!

Wij waren op zoek naar een schilder voor de buitenkant van ons huis, en ik zag toevallig dat Hans in de buurt ergens aan het werk was. Bij de opname van het werk werd al snel duidelijk dat ik met een professional te maken had. Vakkundig werd vastgesteld dat het niet noodzakelijk was om alles te laten schilderen. Scheelt weer in de kosten! Het schilderwerk is perfect uitgevoerd! Verder is Hans een hartelijke kerel met mooie verhalen uit zijn schilders loopbaan. Wat ook niet onvermeld mag blijven is natuurlijk het mooie werk dat Hans levert door dove schilders aan werk te helpen! Al met al kan ik Dovekwasten van harte aanbevelen!

30 de abril de 2026

We zijn erg tevreden

We zijn erg tevreden over het werk van Hans. Het contact verliep prettig en professioneel vanaf het begin. We hadden gekozen voor een vrij uitgebreid kleurenpalet, maar Hans dacht goed mee en zorgde voor een mooi en strak eindresultaat.

De communicatie was helder en afspraken werden nagekomen, wat erg fijn werkte gedurende het hele traject.

Al met al een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare en vakkundige schilder.

7 de abril de 2026

Top schilder!

Hele betrouwbare en deskundige schilder! Levert echt kwaliteit en geeft goed advies. Hans is overigens niet doof, wel slechthorend. Hij heeft een hele persoonlijke aanpak. Prettige communicatie.

11 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dovekwasten is een top bedrijf.

Ik ben heel blij met het schilderwerk van Hans! De oude voordeur was eigenlijk aan vervanging toe, maar met reparatie en opvulling en vele lagen verf is het toch weer een plaatje geworden, waar ook Hans zelf te vreden mee is.

26 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was op zoek naar schilder

Ik was op zoek naar schilder. Mijn zoon attendeerde mij op Dove kwasten.
Online contact opgenomen. Goede communicatie.
Hans heeft meer gedaan dat we afgesproken hadden zoals bijvoorbeeld verwarming waar ik zelf niet aangedacht had.
Hans werkt rustig , is gezellig aanwezig.
Was prettige samenwerking op elk vlak. Ik kan hem zeker aanbevelen

13 de janeiro de 2026

PRIMA WERK

Hans heeft prima werk (buitenschilderwerk) geleverd en daarmee zijn we zeer tevreden. Goede afstemming, vakmanschap bij zijn schilderskunstje en "afspraak is afpraak". Succes met al je nieuwe werkzaamheden, Hans.

5 de dezembro de 2025

Stage lopen

Ik heb de afgelopen 3 dagen stage gelopen bij Hans, hij is een aardige gozer en ik heb heel veel geleerd. Ik heb ook veel zelf geschilderd, ook al waren het maar 3 dagen en heb dus ook veel ervaring opgedaan.

13 de novembro de 2025

Esta empresa é sua?