Så skønne vindspil og sjove gadgets til ungerne. De er allerede superglade og står måbende og beundrer vindspillene i aktion. Må indrømme at jeg selv bliver et lille barn igen og deler deres begej... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
God kommunikation med kunden. Jeg havde et teknisk problem med et produkt fra Dragebutikken, som godt nok endnu ikke er helt løst, men jeg må sige de gjorde alt hvad de kunne for at hjælpe mig.
Vi havde en virkelig god oplevelse med Dragebutikken.dk Jeg stod og skulle finde en drage til mine børnebørn og havde nogle helt specifikke krav til størrelse og brug og det er ikke lige noget m... Ver mais
Fin drage, men der følger ikke en dansk vejledning med, det tror jeg, der skal være, når varerne sælges i Danmark. Hurtig levering
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Dragebutikken.dk er startet som et hobbyprojekt og pludseligt er der gået vækst og vokseværk i vores lille webshop. Det betyder blandt andet at vi i dag sender og pakker din ordre dag-til-dag. Vi har fri fragt ved køb over kr. 499,- og så bestræber vi os på konstant at udvide vores sortiment af fritidsaktiviteter til udelivet. Vores lille webshop er blevet taget vildt godt imod og derfor bestræber vi os på at udvide vores sortiment af drager man kan flyve med løbende. Vi slår os på kvalitets drager og selvfølgelig også en lang række tilbehør til drageflyvning. Priserne skal være rigtige. Så rigtige at alle skal kunne købe en drage og opleve glæden ved drageflyvning.
Informações de contato
Gemsevej 4, 7800, Skive, Dinamarca
- info@dragebutikken.dk
- dragebutikken.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God oplevelse hele vejen igennem
Fint udvalg, hurtig levering og god, personlig oplevelse med seddel i pakken. Kan klart anbefales 😊
Super tilfreds👍
Hurtig levering og alt i skønneste…
Hurtig levering og alt i skønneste orden 😀
Ikke sidste gang jeg handler her flotte drager😀
God service, hurtig levering og søde medarbejdere!
Købte 2 små Flotte Flyvemaskiner med…
Købte 2 små Flotte Flyvemaskiner med gummibånd- motor. De blev leveret i fine æsker og modtaget et par dage efter købet.-
Hurtig levering og en hjemmeside der er…
Hurtig levering og en hjemmeside der er nem og overskuelig. Det er en julegave der er købt så selve varen må vente lidt med en vurdering❤️
Fin drage

Resposta da Dragebutikken
Høj kvalitet og hurtig levering
Trods lidt bøvl med fejlvisning af lagerstatus, så gik det hurtgt og smertefrit at få leveret. Især den frisbee jeg bestilte er super god og sjov at kaste med.
God kommunikation med kunden
Hurtig betjening
Super betjening fra Dragebutikken
Super betjening fra Dragebutikken. Der blev staks kontakt, da den ene af de bestilte varer var udsolgt, og man tilbød relevant alternativ.
Hurtig levering til nærmeste pakkeudlevering og alt fungerede fint
Dejligt
Problemfri levering
Hurtigt og uproblematisk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.