DrankStunter.nl Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ontzettend groot assortiment mooie prijzen en deals! Ik bestel hier altijd voor feesjes en dan sla ik altijd groot in en ik slaag altijd hier. Erg blij met de eventuele extraatjes wat ze er bij do... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Op 22 december grote bestelling geplaatst.. Kreeg op de dsg dat ze zouden leveren dat een artikel niet leverbaar was.. Kreeg vervolgens de keus de gehele zending te annuleren???? Gereageerd da... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Voor 150 euro aan drank besteld. Maar helaas niets gekregen. Meerdere malen contact gezocht maar er wordt gezegd dat het pakket wel bezorgd is. ( alsof wij leugenaars zijn) Wij waren die avond thuis m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden met mijn bestelling bij DrankStunter.nl De website is overzichtelijk, het assortiment is breed en de prijzen zijn zeer scherp. Mijn bestelling werd snel geleverd en... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de bebidas

Voordelig drank bestellen doe je bij DrankStunter.nl de online slijterij. Voor particulieren en bedrijven!

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

75 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bestellen verliep soepel

Bestellen verliep soepel, track and trace ontvangen na het weekend en mijn bestelling werd compleet en op tijd geleverd.

Ondanks de reviews die hier stonden dus toch een prima ervaring gehad.

14 de setembro de 2024

Helemaal TOP!

Ik was huivering om te bestellen na het lezen van de reviews. Maar toch een bestelling geplaatst, gratis de volgende dag bezorgd door PostN; dus niet via de vage tracers. Uitstekend verpakt. De dranken kon ik nergens anders goedkoper krijgen. Ben helemaal blij!

@trustpilot: hoe kun je een review schrijven als je niet durft te bestellen a.d.h.v. slechte reviews? Deze mensen hebben dan toch geen zelf ervaring met dit bedrijf maar baseren dit op ervaringen van andere?

28 de agosto de 2024

este Rayman,

Dank voor je goede review! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en de snelle levering! Wat betreft de negatieve reviews: het is inderdaad lastig om een eerlijke mening te vormen zonder eigen ervaring. Het is belangrijk om zelf een bestelling te plaatsen en je eigen oordeel te vormen, zoals jij hebt gedaan. Reviews zijn nuttig, maar je eigen ervaring is uiteindelijk het meest waardevol.

MvG,

Team Drankstunter

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Durf ook niet zo goed re bestellen na…

Durf ook niet zo goed re bestellen na het lezen van de revieuws 🤷

19 de agosto de 2024

Geachte Christa,

Dank u wel voor uw bericht. Wij begrijpen uw zorgen met betrekking tot reviews die mogelijk niet gecontroleerd kunnen worden op echtheid. Wij willen u graag informeren dat Drankstunter.nl niet actief is op het platform waar u naar verwijst. Wij nodigen u uit om onze geverifieerde reviews te bekijken op de volgende website: [WebwinkelKeur Drankstunter.nl](https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/Drankstunter-nl_1207282/reviews).

Het is spijtig dat u ons negatief beoordeelt zonder een bestelling te hebben geplaatst. Bij Drankstunter.nl streven wij er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service en prijs te bieden, en wij doen ons uiterste best om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Weinig positieve ervaringen

Zonde van het gebrek aan voldoende reviews. Gaf me niet voldoende vertrouwen om hier een bestelling te plaatsen.

13 de agosto de 2024

Geachte Meester Robin,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij begrijpen uw aarzeling om te bestellen op basis van reviews die mogelijk niet geverifieerd kunnen worden. Graag willen wij u erop wijzen dat Drankstunter.nl niet actief is op het door u genoemde platform. Om een eerlijk beeld te krijgen van de ervaringen van onze klanten, verwijzen wij u graag naar onze geverifieerde beoordelingen op [WebwinkelKeur Drankstunter.nl](https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/Drankstunter-nl_1207282/reviews).

Het is jammer dat u tot een negatieve conclusie bent gekomen zonder onze service daadwerkelijk te hebben ervaren. Wij bij Drankstunter.nl zetten ons volledig in om de hoogste kwaliteit van service en concurrerende prijzen te bieden aan onze klanten.

Wij hopen u in de toekomst alsnog van dienst te mogen zijn.

Missende artikelen!

Pakket ontvangen maar mis bijna al me artikelen, bedrijft geeft aan dat het diefstal is vanuit de vervoerder.
Probeer contact nu te krijgen maar krijg nergens meer gehoor!!!

24 de julho de 2024

Beste Anne,

Naar aanleiding van uw review willen wij graag reageren. U heeft aangegeven dat uw bestelling niet volledig geleverd zou zijn. Na het bekijken van de camerabeelden kunnen wij echter met zekerheid bevestigen dat de complete bestelling is verzonden.

Uit coulance hebben wij u vervolgens aangeboden om de niet ontvangen producten te crediteren. U ging hier echter niet mee akkoord, en daarom hebben wij besloten deze coulanceregeling in te trekken, aangezien wij zeker weten dat de bestelling volledig is verzonden. Op dit moment wachten wij op de uitkomst van het onderzoek van de pakketbezorger. Helaas neemt dit, mede door de vakantieperiode, wat meer tijd in beslag. Zodra wij meer informatie hebben, zullen wij u direct op de hoogte stellen.

Wij gaan er hierbij vanuit dat wij over dezelfde bestelling spreken, aangezien wij via Trustpilot geen toegang hebben tot de bijbehorende ordergegevens.

Team van Drankstunter.nl

Beste online slijterij!

Al maanden in de gaten aan het houden en echt super scherp geprijsd. Service ook top altijd.

26 de julho de 2024

Beste Raj,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Uw feedback motiveert ons om continu ons best te doen en de kwaliteit te bieden die onze klanten verdienen.

We willen u graag laten weten dat wij altijd voor u klaarstaan. U kunt ons op elk moment bereiken via chat, telefoon of e-mail voor al uw vragen of opmerkingen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Drankstunter.nl.

2 de bestelling

Eerste bestelling gedaan
Niet binnen 24u in huis
2 dagen later
Ze zijn niet bereikbaar alleen met app . Ook dat is niet klant vriendelijk.
2 de levering niet gekregen
Gebeld nix
Geen levering
Bar en boos
Waardeloos

26 de abril de 2024

Beste H. Reppel,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij streven er altijd naar om uw bestelling volgens afspraak tijdig mee te sturen met de pakketbezorger. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat de bezorging vertraging oploopt door omstandigheden buiten onze controle. Wij staan in zulke gevallen klaar om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Wij hebben echter geen verdere informatie over de specifieke order, waardoor we de situatie niet kunnen verifiëren. We willen u graag laten weten dat wij altijd bereikbaar zijn via e-mail, chat, en telefoon om u te ondersteunen. Mocht deze kwestie inmiddels nog niet zijn opgelost, dan horen wij dat graag van u zodat we dit direct kunnen aanpakken.

Onze excuses voor het ongemak, en wij hopen u snel verder te kunnen helpen.

waardeloze bezorging

Heb een bestelling gedaan werd gebracht door trunkers een half uur gezeur over een aflever code die ik van trunkers heb gehad en niet werkte nog nooit mee gemaakt ben 60 jaar vraag dan al het nodig is legetimatie maar stop met trunkers en die stomme codes die niet werken dit is geen service maar hoofd pijn

19 de fevereiro de 2024

Resposta da DrankStunter.nl

Bedankt voor uw feedback! De aflevercode is om fraude te voorkomen. Zo zorgen we ervoor dat uw pakket nooit in de verkeerde handen terecht kan komen.

Team Drankstunter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vond het spannend om de bestelling te…

Vond het spannend om de bestelling te plaatsen aangezien ik weinig kon vinden over (de betrouwbaarheid van) deze website en de prijzen enorm gunstig zijn. De communicatie was meer dan goed en de levering zoals afgesproken. In 1 zin; Goodbye concurrent, hello Drankstunter.nl !!!

27 de novembro de 2023

Beste Tanja,

Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling en onze service. Uw positieve woorden betekenen veel voor ons, vooral omdat u aanvankelijk twijfels had. Het is fijn te weten dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

We begrijpen dat het soms spannend kan zijn om een nieuwe webshop te proberen, en daarom nodigen we u graag uit om onze geverifieerde reviews te bekijken op WebwinkelKeur Drankstunter.nl voor meer gemoedsrust bij toekomstige bestellingen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Drankstunter.nl. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Top. Snelle service. Binnen 24 uur bezorgd

30 de maio de 2019

Beste Lezer,

We willen u graag informeren dat deze review oorspronkelijk is geplaatst door een medewerker in 2019 om te testen hoe betrouwbaar onze website is. Dit is de reden dat we nu alleen geverifieerde reviews toelaten, om de eerlijkheid en transparantie naar onze klanten toe te waarborgen.

Bij Drankstunter.nl hechten we veel waarde aan 100% eerlijkheid en betrouwbaarheid. We doen dan ook 200% ons best om u de beste service en kwaliteit te bieden. We nodigen u uit om onze geverifieerde reviews te bekijken op WebwinkelKeur Drankstunter.nl voor een eerlijk beeld van de ervaringen van onze klanten.