DreamBalloon AB Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Att få vara delaktig både före, under och efter gav mig så mycket! Vi var ett toppengäng inkl instruktören som hjälptes åt och fick allt att klicka Kändes tryggt med både instruktör och genomfö... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en magisk första upplevelse absolut värd att göra igen och att rekommendera. Så stor korg, så stor ballong, så mycket luft som skulle i och vi fick hela tiden vara med och hjälpa till med tyd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Roligt och trevligt att flyga.Det var lika spännande att rigga och plocka ihop som att flyga ovan trädtoppar och motionslopp konstigt nog, men vi skrattade hela tiden och det enorma tyget, som vägde 3... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk upplevelse! Så magiskt och mycket häftigare än vi kunde ana. Kul också att få ta del av både historik, meteorologi och mycket annat intressant om ballongfärder. Samtidigt ingick något mer p... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Site de busca de vôos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Den perfekta gåvan till dig – eller till någon du bryr dig om

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

548 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

62 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

En underbar upplevelse

Denna upplevelsen har jag önskat mej I många år. Ballongflygningen var magisk,otrolig,härlig ... Ja det går inte att beskriva i ord måste upplevas. Rekommenderar andra att göra detta.

12 de junho de 2023

Magisk upplevelse

Alltid lika magiskt att få följa med upp i det blå. Oerhört vackert, roligt och spännande! Jättetrevlig och proffsig personal. Rekommenderas varmt!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bokat Malmö men blev Lund o åkerfält…

Hade bokat flygning i Malmö där ordnar med trsp o hämtning efteråt, perfekt väder med lite vind fr SV, alltså borde en start nära kusten söder om Mö bli perfekt men vi förvånades när vi kallades till start i norra delen av Lund vilket ej gick att påverka. Flög 15min över Lund resten längs med E22 mot Eslöv. Landade i ett vetefält där bonden tvingade oss upp igen. Landade ngn km bort på ogräsfält där markägaren ej var tillgänglig. Det blev nästan mörkt innan vi åter fick trsp till Mö igen, mkt hjälp krävdes från de 19 passagerarna för genomförandet.

Fin tur från Lund

Jag hade trevligt från start till slut och njöt av min resa. Duktig skeppare och ambitiös personal fick med oss i allt från att få upp ballongen till rivningen och avslutningsceremonin.

Minne för livet

Svårt att inte ge denna upplevelse, ballongflygning från Säve till Ytterby högsta betyg. Hela konceptet med montera upp ballong, flygning, nedmontering och avslutningsvis ceremonin vara alla givande bitar. Härliga herrar i Christian och Per som höll i kvällen 6/6. Hoppas få göra om detta en dag. Perfekt presentförslag att ge bort.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En present som överträffar det mesta

Fick en underbar upplevelse, vi åkte från Säve över Göteborg, vi fick hjälpa till att montera upp allt, bra pilot som gav bra och tydliga instruktörer. Skicklig var han också. Han visste vad han gjorde. Kul att bli döpt också. Väldigt seriöst företag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Piloten Anders var väldigt kunnig och…

Piloten Anders var väldigt kunnig och gjorde så man själv blev lugn och även Ulf som skötte tilldelningen av dom arbetsuppgifter vi skulla ha för att få upp ballongen var otroligt rolig och väldigt tillmötesgående.
Piloten gjorde en väldigt fin flygresa med alla oss som fick följa med och gav oss en otroligt fin upplevelse samt tog ner oss på ett säkert sätt.
jag rekomenderar varmt denna luftballongsfärd med Anders vid rodret.
MVH Niklas Velin

21 de maio de 2023

Underbart upplevelse

Underbart upplevelse, värt varenda krona! Duktiga och trevliga personal och fin & stor balloon och kan rekommendera till alla starkt!

21 de maio de 2023

Fantastic experience!

Great experience flying in an air baloon over Stockholm. Both Anders and William were super professional in evertyhing they did and they took great care of the group! Would always recommend!

23 de maio de 2023

Fantastisk!!

Fantastisk!!! Bara vara med och sätta ihop och packa ner balongen är värt pengarna. Och själva flygningen med skandinaviens största balong och den erfarne aeronauten Anders Bohlin 🥳🥳🥳Helt underbart.😁

15 de maio de 2023

En oförglömlig luftfärd!

En oförglömlig luftfärd över min egen hemstad Kungälv där jag kunde betrakta mitt hus och närliggande bostadsområden ovanifrån med egna ögon. Lite som en svävande ande och det var ju t o m Kr.himmelfärd (18 maj). Sen sjönk vi ner sakta och säkert ner på ett fält lite norr om Romelanda (Honeröd gård). Mycket lärorikt också hur allt funkar från start till mål.

18 de maio de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Härlig ballongflygning över Stockholm. Efter en tidigare inställd flygning var…

Efter en tidigare inställd flygning var det nu perfekta förhållanden vilket gav oss en fin upplevelse när vi fick se Stockholm från ovan. Det var spännande att vara med vid förberedelsen och efterarbetet också för att förstå hela processen. Ballongföraren och hans medhjälpare var noggranna och trevliga vilket gjorde att flygningen kändes trygg och säker. Den enda förbättring som jag föreslår är att Dream Balloon underlättar mer när man ska kliva in i korgen t ex med en repstege.

13 de maio de 2023

Professionellt och tryggt

Första gången i en ballong och det kändes rakt igenom tryggt och professionellt med vår erfarna ”Skipper”. Förberedelser inför-, och hoppackning efter flygningen var också en rolig del av upplevelsen. Möjligen hade det varit bra att i förväg veta ungefär hur sent kvällen skulle sluta. Blev nu en väldigt sen middag :-)

13 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tyvärr blev jag besviken

Tyvärr blev jag besviken. Vi steg rakt upp, var ungefär på samma plats tills vi började nedstigningen. Vi får inget diplom på plats. Lite tråkigt.

12 de maio de 2023