Dreamz Avaliações 14

14 avaliações

Respondeu a 44% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Prime membership charge without consenst

I registered with my email for free trial for e Dream prime. They approved it, and then charged my without my consent. They are not picking up the phone, and it's impossible to locate email to contact them. I will not use Prime Membership contact form as I do not want that benefit if it's paid.

11 de março de 2026

Produktkvalitet/Garantiregler

På våra kuddar fungerade inte mittknappen efter knappt 40 dagars användning.
Efter flera mailkontak fick vi följande mail.
"Jag förstår att felet med knappen uppstod efter att du hade använt kudden i mer än 30 dagar. Tyvärr täcker vår policy endast kostnadsfri utbyte av delar om felet fanns vid leveransen Eftersom problemet uppstod efter långvarig användning faller det utanför vår garantitäckning"
40 dagar är also långvarig användning?

Med sådana märkliga garantiregler kan jag bara avråda att köpa något hoss DREAMSLEEPZ

28 de fevereiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag är absolut nöjd

Jag är absolut nöjd! Den gör det den ska och jag vaknar faktiskt med bättre energi på morgonen. Jag trodde inte den skulle vara så skön som den är. Man märker att det är bra kvalité

2 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är väldigt besviken på Dreamz

Jag är väldigt besviken på Dreamz. Kudden var INTE bra för mig, fick mer ont i nacken. Nu har jag försökt kontakta företaget vid tre tillfällen, men får inget svar. Skulle förstås ha kollat här innan jag köpte den
Försöker få en returnering till stånd
NU har Dreamz hört av sig och uppgraderat sig från en etta till en femma
Jag har fått väldigt fin hjälp av dom, fantastiskt!!

30 de janeiro de 2026

Bra kvalité

Bra kvalité, snabb frakt och ännu bättre sömn! Jag har haft problem med min nacke under många år och det härstammar från konstiga sovpositioner.

Med den här kudden ligger jag och sover i samma position hela natten (trodde aldrig det skulle vara möjligt) och på morgonen kliver jag upp utan nacksmärta.

Att kunna röra på huvudet i alla riktningar utan smärta är något jag aldrig kommer ta för givet igen. Jag rekommenderar den starkt!

12 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Drop shipping bolag med obefintlig…

Drop shipping bolag med obefintlig kundservice.
Produkter köps in eller skickas direkt från Kina. Du kan hitta samma grejer på Aliexpress, Temu.
Svenska Dreamz ägarna har ingen erfarenhet inom området enligt ägarstrukturen på svenska bolag.

7 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kudden ok - marknadsföring och kundservice😡MEN

Inget fel på kudden - utom lukten av kemikalier-
MEN marknadsföring och kundservice är botten !
Erbjudande : köp 1+1 för x kr - jag beställer och betalar - levererar 1 st …. ” Du har inte markerat 1+1 i kassan”
?? Jag har ju köpt ett erbjudande/paket?!
Kräver frakt för leverans av kudde 2.
Urusel skrivande ” Janine” AI blaj
Tvekade länge och skulle stannat vid min magkänsla

17 de dezembro de 2025

Resposta de Dreamz

Hej Elisabeth! Du har inte köpt din produkt från vår hemsida. Du har köpt från någon annan hemsida.

Vi har aldrig använt ett erbjudande som liknar ”köp 1+1 för x kr”

Vi har inte heller någon person i företaget som heter Janine Al Blaj.

Kolla gärna vart du beställt ifrån och ta kontakt med dom istället.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag väntar också på retursedel

Jag väntar också på retursedel. Kudden passade inte den är för hög jag får ont i nacken.
Läser fler recensioner här och det verkar vara fler som väntar på retursedel.
Konstigt!

6 de dezembro de 2025

Resposta de Dreamz

Hej Susanne! Kontakta gärna vår kundtjänst angående din retur. Du hittar den under ”kontakta oss” på vår hemsida. Eller så kan du mejla oss direkt på kontakt@dreamz.se

Jag är grundlurad.

Jag har bett om returfraktsedel men får ingen. Kudden är jättehård och jag kan absolut inte sova med den. Scam.

28 de novembro de 2025

Information

Fick kudden väl inlindad idag. Men hur länge bör den resa sig innan användning?
Hur tvättas den?
Adress för retur?

13 de novembro de 2025

Bluff och båg

Köpte två kuddar efter att ha läst recensioner på deras hemsida. Total besvikelse och kuddarna går inte att sova på. Skapar mer spänningar och stelhet.
När jag lämnade recension på deras egen hemsida raderade de den. Jag gjorde en till vilken även den raderas. Det är under all kritik!

30 de outubro de 2025

Resposta de Dreamz

Hej Manne! Vad tråkigt att vår kudde inte fungerade för dig. Vi uppskattar alla recensioner vi får eftersom det hjälper oss förbättra våra produkter.

Din recension finns att hitta på vår hemsida. Den har inte blivit raderad.

Dreamz:s ortopediska kuddar

Fantastiska kuddar jag och min sambo köpt.
Det ska mycket till för att jag skulle överge min bovetekudde.
Vi gjorde ett tidigare kuddköp, via FB, men den kudden och jag fungerade INTE tillsammans. Den for runt som om den var på trivseldans i illerklubben. Näe, så det blev bovetekudden igen. Men så dök Dreamz upp i flödet och vi bestämde oss för att köpa 2 kuddar av DOM istället.
Och gissa om det blev en hit.
1,5kg ren, god, sömn och någon bovetekudde blir det inte mer hemma.
Det har snart gått 1 vecka sedan vi bytte kuddar och jag sover som en kung! Jag snarkar mycket mindre och vaknar mycket piggare än vad jag gjort på länge.
Så, jättetack, för att ni tog fram denna kudden.
5 🤩🤩🤩🤩🤩🤩 från mig och min sambo.

31 de julho de 2025

Jättenöjd med kudden

Jättenöjd med kudden! Trots vad andra sagt så är den här kudden väldigt skönt och håller vad den lovar. Kvalité och vaknar upp bra!
Har provat andra konkurrenter och kan säga den här funkar betydligt bättre.

28 de maio de 2025

Dropship-skräp

Dropship-skräp. Kolla in konsumentomdöme på Matgeeks konto på Youtube, "Scamkudden"

2 de maio de 2025

Resposta de Dreamz

Hej Maria! Personen på YouTube som du hänvisar till har skapat en video som visar en kudde ifrån sweetnap, alltså en helt annan kudde från den vi säljer. Han testade aldrig vår kudde

Kudden vi säljer är annorlunda på många sätt. Läs om skillnaderna mellan våra kuddar och andras under denna länk som vi har på vår hemsida - https://dreamz.se/pages/exklusiv-sovkomfort

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.