Detalhes da empresa

2. Distribuidora de Cervejas
  3. Fornecedor de Produtos de Limpeza
  4. Atacadista de bebidas

Escrito pela empresa

Hos DRINX har vi alle de varer, der skal til for, at vores kunder kan skabe en rentabel og bæredygtig forretning og få en langt nemmere hverdag. Bliv kunde hos DRINX og oplev det, der gør os unikke: service ad libitum.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Servicen er i top

Servicen er i top

Helt igennem en fantastisk oplevelse at handler med jer.
Lige fra salgskonsulenten til kundeservice.

En særlig ros til chaufføren.
Utrolig arrangeret medarbejder med sans
Service ude over hvad man kan forvente

9 de outubro de 2025

Usmagelig opførsel fra lastbilchauffører

Jeg skriver nok på fleres vejne. Her til aften mellem 21:30 -22:00 gøre vi på E45 og der kommer så vejarbejde jeg gøre i venstre bane så det kom ret pludseligt og jeres lastbil chauffør kommer i højre bane lidt efter mig. Der er lidt forvirring om man skal holde til højre eller venstre og jeg kan se flere fletter til højre hvilket jeg så også prøver men jeres chauffør vil ikke lukke mig ind og køre endnu tættere på og meget hurtigt. Dette gentager sig x flere gange men ser så at han sidder med hovedet i sin telefon og ser derfor mit snit til at flette hurtigt over hvortil han så køre sindsygt tæt på mig og blinker samt giver mig fingeren vi kommer så ned hvor vi kan se at alle skal køre fra motorvejen ved Støvring og der holder stadig en Volvo i venstre bane som flere gange prøver at komme ind i højre bane som anvist på skiltet samt på skilte bilerne, her vælger jeres lastbilchauffører at køre ud og spærre så at volvoen stadig ikke kan komme ind selv om han lå så han heller ikke kunne bakke eller komme ind bag ved lastbilen, endnu en gang giver han fingeren, hornet og tegn/antydning til ham i volvoen at han er ikke rigtig klog. Da vi kommer a motorvejen og ned mod en anden afkørsel overhaler han mig ved at blinke åndsvagt meget samt for fuldt optrukken ved meget høj fart. Da vi kommer op og skal til at flette sammen igen er han ved og køre ind i en vare vogn som skal flette ind foran lastbilen men han køre med meget høj fart ind foran varebilen så han bliver nød til at vente til kunne ind bag ved

Håber i vil tage jer af sagen hans nr plade var Cz18520

Mvh en frustreret bilist som Sys det er en usmagelig opførsel især når man køre et firma der bliver udstillet negativt

3 de julho de 2025
logotipo da Drinx ApS

Resposta da Drinx ApS

Tak for din anmeldelse – og for at gøre os opmærksomme på en situation, som på ingen måde lever op til vores standarder. Hos DrinxSjøbeck tager vi færdselssikkerhed og ansvarlig adfærd i trafikken meget alvorligt.

Vores chauffører er forpligtet til at overholde færdselsloven og optræde hensynsfuldt i trafikken – både af hensyn til sikkerheden og fordi de repræsenterer virksomheden, når de kører på vejene. Den konkrete hændelse er blevet fulgt op internt, og den pågældende chauffør har modtaget en skriftlig advarsel.

Vi beklager den utryghed, episoden har skabt, og vi gør alt, hvad vi kan for at forhindre, at noget lignende sker igen.

DrinxSjøbeck

ALDRIG mere

Den mest uprofessionelle hjemmeside. Det tager alt for lang tid at søge varerne frem.
Det var virkelig en tilbagegang at bevco blev slået sammen med drinx. Hvilket resulterede i at jeg ofte gav op og hentede mine varer i det nærmeste supermarked. Og det var netop den slæben af varer jeg havde glædet mig til at slippe for. Men drinx blev aldrig den totalleverandør som de havde lovet og jeg havde set frem til.
Men det der for alvor fik mit bæger til at flyde over, er når virksomheder er uprofessionelle i forhold til almen tavshedspligt og pli. Man fortæller ikke konkurrenter, kunders ansatte eller naboen om evt. tvist i et samarbejde. For så mister man meget hurtigt kunder.
Jeg har i hvert fald besluttet mig for ALDRIG mere at lave en bestilling hos Drinx.

22 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Drinx snyder ansatte i løn

Som ansat bliver man snydt i løn, overarbejde skal man ikke have løn for. Jeg var elev på kontrakt for nogle år tilbage og fik afvide (efter at have snakket med min fagforening) at jeg ikke skulle have løn for overarbejde uanset om man var ansat eller elev. Så jeg anbefaler på det kraftigste at man går til fagforeningen og får tjekket sine lønsedler hvis man er ansat ved det firma. Det skal også siges at direktøren Tommy, ikke mener at man må gå til fagforeningen i sin arbejdstid, fordi han netop er bange for at blive taget i svindel. Gør man det bliver man fyret, hvilket er et ulovligt grundlag at fyrer ansatte på. Så hold øje med lønsedler og skriv for guds skyld dine timer ned som jeg gjorde.

Oplevelsen fandt sted i 2019 men man kan ikke sætte dato så langt tilbage så den er noteret her

31 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og masser af produkter!

Fantastisk service og masser af produkter!
Altid hjælpsom personale og gode tilbud med flexible leveringstider.
Enhver bar/restaurant burde benytte sig af Drinx.
Deres hjemmeside kan være lidt forvirrende, men de fortjener stadig 5 stjerner.

31 de março de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais