Aftaler blev overholdt 100% og en rigtig sød servicemindet ung mand kom og reparerede min iPad gen. 9. Ødelagt skæm. iPad’en skulle ligge/tørre en time efter - fair nok. Den fik lov at ligge 4... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Min mobil telefon gik sort - jeg kunne ingenting med den. Den unge mand fra Drive Fix Yusuf, mødte op indenfor en time. Han reparerede min telefon, selvom jeg troede jeg var nødt til at skrotte den. A... Ver mais
Ej hvor det en charmende ung fyr. Kan klart anbefales, prisen matcher med de andre butikker der reparere telefoner, også er servicen også i top. Klap dig selv på skulderen Yusuf, du gør et flot stykke... Ver mais
Ipad Air glas skulle udskiftes (hastede). Da jeg ikke var hjemme en fredag, aftalte vi et sted, hvor den blev afhentet. Ville blive fixet lørdag dagen efter, men var allerede retur samme aften. Ut... Ver mais
Har du en travl hverdag og har ikke tid til at få fikset din telefon? Så er Drive-fix den perfekte løsning for dig. Hos Drive-fix køre vi ud til dig uden ekstra omkostninger og reparere din telefon i vores kørende værksted.
Produktionsvej 1 , 2600, Glostrup , Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Tak for hjælpen. Fik prisen til det halve forhold til mange andre forhandler jeg ringede til.
Og for det samme produkt. 👍👍
Super service, kommer hurtigt, er hurtige færdige, mens du nyder kaffen i sofaen! 👏
Jeg er så tilfreds med drive fix.
Han kommer så hurtigt han kan, som oftest dagen efter man har ringet! Arbejdet bliver fuldført profesionelle. Jeg kan kun anbefale drive fix!
Yderst tilfreds. Jeg har benyttet mig af Drive-fix et par gange, og de leverer altid vareren. Service og kvalitet i top!
Jeg kan virkelig anbefale dette, fantastisk service og hurtig ekspedition... Søde, rare og meget præcise, bestemt ikke sidste gang jeg ringer efter dem
Super hurtig og god service. Bestilte tid samme dag, som skærmen blev skiftet. Fik den endda skiftet 1,5 time før den aftalte tid, da vi begge havde tid.
Kan kun anbefales og der gives 5 stjerne herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg fik lavet min skærm sidste år, og skærmen har ikke fejlet siden.
Drive-fix er genialt. Dygtige, hurtige og profesionelle - jeg har fået verdensklasse service og vil anbefale drive-fix af hele hjertet .. personalet er venlige og troværdige. ❤️👍
Tusind tak for hjælpen med min kære fars nye smartphone.
Fleksibel, fornuftig pris, kom til tiden og fikset til tiden!! Kan anbefales: spar tid og penge!
Fantastisk koncept. Hurtigt, nemt og super service til rimelig pris.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.