Detalhes da empresa

1. Concessionária

Escrito pela empresa

Vårt fokus er å være en komplett leverandør innen bilindustrien. Drivemac ble etablert i 2021 og har allerede et utvalg av brukte biler på lager. Vår ambisjon er å vokse og bli anerkjent som en av de ledende lokale bilforhandlerne i Oslo, og deretter utvide til hele Norge. Vi er dedikerte til å veilede og gi råd til våre kunder om de beste bilene som er tilgjengelige på markedet. Vi tilbyr et bredt spekter av alternativer, og vårt dyktige team står klare til å imøtekomme alle dine behov.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fikk en Hongqi E-SH9 i perfekt…

Jeg fikk en Hongqi E-SH9 i perfekt stand. Servicen var personlig, og de ansatte var veldig hyggelige og profesjonelle. Jeg anbefaler det på det sterkeste til alle som er interessert i å kjøpe eller lease en bil👌🏼👏🏼

5 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Overklasse- både service og bilen

Jeg hadde lite tid på å skaffe meg ny bil,da den gamle måtte vrakes.
Jeg fikk kjapt svar fra selger, etter interesse melding via Finn.no
Han ga meg råd om bil for mitt personlige bruk, og deretter komplett og grundig gjennomgang av den aktuelle bilens tilstand og karakter over tlf ,da jeg bor flere timer unna forhandler. Det ble også imøtekommet levering utover åpningstid,da jeg ikke hadde mulighet til å hente innenfor åpningstid.
Fantastisk service og nydelig bil

23 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pass på før du kjøper noe fra bedriften

Sleipe selgeren her (Ali Heider), kjøpte bil fra han og styreplaten på girkassen gikk etter 4 måneder med kjøring. Selgeren opplyste meg feil og sa at girkassen var feilfri, NAF-Rapporten sier annerledes. 35.000kr reparasjon, han nekter å ta skyld. Brukte flere uker på å svare. Halvparten av opplegget er bruk av chatgpt, og 80% av bilene han selger har blitt rævkjørte på alle mulige måter. Skal ikke engang nevne flere av feilene som har dukket opp i etterkant av bilkjøpet.

30 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjøretøyet samsvarte med annonsen.

Kjøretøyet samsvarte med annonsen.
Prøvekjøring og betaling korrekt
Hjelp med kjøretøyoverføringen til Tyskland. (Overfør skilt.)
Kjøretøy klar for overføring (kjøretøy ble sjekket og ladet)
Nødvendige papirer og serviceinformasjon ble levert.

Fahrzeug entsprach der Ausschreibung.
Testfahrt und Bezahlung korrekt
Hilfe bei der Fahrzeug Überführung nach Deutschland. (Überführungskennzeichen.)
Fahrzeugbereitstellung zur Überführung (Fahrzeug war durchgecheckt und aufgeladen)
Notwendige Papiere und Service Infos wurden ausgeliefert.

4 de setembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais