Detalhes da empresa

4. Serviço de marketing na Internet
  5. Programa de condicionamento físico
  6. Serviço de emagrecimento

Escrito pela empresa

Hos Driven by Abra hjelper vi deg med å bygge en sterkere kropp og en sunnere livsstil – enten du er nybegynner eller erfaren innen trening. Jeg gir deg tjenester hvor framgangsmåten og strategien er skreddersydd for dine mål, enten det er muskelvekst, fettforbrenning eller bedre helse. - Personlig oppfølging – Tilpassede trenings- og kostholdsplaner basert på dine behov og livsstil. - Faglig kompetanse – Erfaring innen fitness, bodybuilding og livsstilsendring. - Tett oppfølging & støtte – Jeg er med deg hele veien for å sikre progresjon og motivasjon. - Fleksibel og digital coaching – Uansett hvor du befinner deg, får du all oppfølging online. Jeg setter kunden først og jobber for å skape varige resultater. Vurderingene fra våre kunder snakker for seg selv! 💪 Har du jobbet med meg, så setter stor pris på din tilbakemelding! ⭐⭐⭐⭐⭐

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anbefales 110 % hvis du trenger hjelp…

Anbefales 110 % hvis du trenger hjelp med å komme i gang, bli sterkere, spise bedre eller bare få struktur på ting. Abra tar jobben seriøst, og det merkes i alt han gjør, fra strukturert treningsopplegg til skreddersydd kostholdsplan.

13 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Abra har vært svært hjelpsom og…

Abra har vært svært hjelpsom og motiverende. Han har lært meg mye om kroppsbygging og har vist meg hva som må gjøres for å få de beste resultatene. Anbefales til de som vil bli den beste utgaven av seg selv!

15 de maio de 2025

Kunnskapsrik og engasjert

Kunnskapsrik og engasjert. Lett tilgjengelig. Anbefales om du vil komme i form og eventuelt konkurrere.

1 de fevereiro de 2025

Resposta da Driven by Abra

Takk for fin tilbakemelding!

treningsglede

Hjalp meg ut med å få treningsglede - noe jeg aldri har hatt

29 de fevereiro de 2024

🙏🏼🙏🏼

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min forbedret hverdag, som proff Eliteseriespiller

Jeg har fått en fantastisk kostholdsplan fra Abra. Planen er nøye balansert med fokus på karbohydrater, proteiner og fett, som er avgjørende for å prestere på toppnivå som proff idrettsutøver i eliteserien.

Jeg har merket en betydelig forbedring i min mentale klarhet og fokus, noe som er avgjørende i konkurransesituasjoner. Alt i alt har denne kostholdsplanen allerede gjort en stor forskjell på mine prestasjoner, og jeg føler meg sterkere og mer energisk enn noen gang!

16 de fevereiro de 2025

Resposta da Driven by Abra

Veldig gøy å hjelpe utøvere på høyt nivå! Takk for fin tilbakemelding!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mathias har flere år med erfaring fra…

Mathias har flere år med erfaring fra både styrketrening, PT og bodybuilding, og det var nettopp den variasjonen som solgte meg «enda» mer inn.

Ved den brede erfaringen har han hjulpet meg å sett flere aspekter med både mitt syn og «approach» til mine treningsøkter og restitusjon. Dette har gitt meg en stor tro på det vi har startet med, fått til, og videre skal skape sammen.

Kommunikasjonen har vært klar og tydelig, og jeg vet alltid hva som kreves, og han er alltid åpen for innspill noe som gjør hver plan skreddsersydd for hvert behov.

For meg personlig har jeg sett stor framgang etter bare 11 uker. Gått ned i fettprosent, vokst i et underskudd og minimert min bloating.

Anbefaler på det sterkeste om du vil ta riktig steg i din treningshverdag!

Resposta da Driven by Abra

Har vært en fryd å ha deg i teamet! Ser fram til tiden i vente sammen med deg🤩

Meget proff utførelse

Mathias har gitt meg et meget bra og seriøst opplegg. Sammen med hele planen (mat og trening) så har jeg også hatt en god mentor som har gitt motivasjon, tilbakemelding og alltid til stede om det er noe jeg trenger/lurer på! Ser selv progresjon etter kort tid med trening. En meget seriøs kar som vet hva han gjør, anbefales på det varmeste!💪🏽

Resposta da Driven by Abra

Tusen takk for en kjempefin tilbakemelding🙏🏼 setter stor pris på det!

Anbefales!

Abra har vært en uvurderlig ressurs i min reise mot bedre helse og velvære. Hver treningsøkt er skreddersydd for mine mål, og Abra gir alltid motiverende tilbakemeldinger som holder meg fokusert. Han e en positiv, motiverende og er utrolig nøye. I har flere ganger ønsket å endre på kostholdplanen som han har fikset for meg med en gang. Detta e absolutt et fag han har greier på! I har merket betydelig fremgang, både fysisk og mentalt, og jeg kan ikke anbefale han nok!

Resposta da Driven by Abra

Fantastisk fint å høre at du er fornøyd med tjenestene mine! Setter enorm pris på tilbakemeldingen.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais