Driving Academy Avaliações 263

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige været til køreprøve og har fået mit kørekort bestået i første forsøg. Har været meget tilfreds med mit forløb på driving academy med steen som kørelærer. Steen har en venlig personlighed og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Første erhverver af kørekort B her - og jeg bliver simpelthen nød til at smide den største anbefaling og give den største omgang ros til deres kørelærer Ulla. !!! Det var været en absolut fornøj... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en meget forfærdelig oplevelse med en af kørelærerne, Mads fra denne køreskole. Hvad jeg kan læse på tidligere anmeldelser, så kan Mads ikke tage sit arbejde seriøst. Han virker ufokuser... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En kæmpe anbefaling herfra. Jeg tog mc-kort ved Hans i Fredericia. Vanvittigt dygtig og vil gerne sine elever. Han er meget ærlig, så det skal man kunne klare, men det giver virkelig en tryghedsfø... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Autoescola

Escrito pela empresa

Driving Academy har eksisteret i snart 30 år. Vi tilbyder kørekort til bil, Mc og trailer. Vi sætter en ære i at lære dig tingene grundigt, så du bliver en tryg trafikant. Vi er pt. 11 kørelærere i køreskolen og har afdelinger i 7 byer.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 16% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjerner til den bedste kørerlærer!

Jeg vil gerne give min kørerlærer fra Driving Academy Middelfart Steen den højest mulige ros! Han har gjort en uvurderlig indsats for at lære mig at køre sikkert og ansvarligt i trafikken.

Steen er en fantastisk mentor. Han delte sin omfattende viden om trafiksikkerhed med mig og gav mig værdifulde tips til at håndtere forskellige situationer på vejen. Han lærte mig at være opmærksom på mine omgivelser, forudse farer og reagere hurtigt og korrekt.

Hvis du leder efter en kørerlærer, der er dygtig, tålmodig og engageret, kan jeg varmt anbefale Steen Han er uden tvivl den bedste kørerlærer, jeg kunne have ønsket mig!

6 de maio de 2024

Kørelære JP

Kørelærer JP er nok den bedste, kørelærer man kan få. Trods nogle tunge og kedelige teori timer, kunne han stadig formå at gøre det til en fest. Han er god til at lære, og håndtere os unge mennesker.
JP er nok en af de sjoveste mennesker jeg kender, klar anbefaling herfra!

8 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem et super forløb 👍

Helt igennem et super godt forløb, de varmeste anbefalinger, særligt til kørerlærer JP, der takler de unge mennesker med bravour. Havde vi haft en håndfuld stjerner mere, var de givet helt særligt til ham👍

8 de abril de 2024

God køreskole

God køreskole, følte mig klar til prøverne og min kørelærer Steen var virkeligt sjov

12 de março de 2024

Hej Patrick. Tak for din anmeldelse

Not good experience

Not good experience, after taking multiple driving class instruction said you are ready for exam , however i am fail many times. I had same experience even after changing instructor. Look like only money making school to me. Think before opting

8 de março de 2024

Resposta da Driving Academy

Hi Bharatkumar Metha. We cannot see that you have been a student with us. Be aware that there are other driving schools with the same name. we would like to ask you to delete your review and direct it to the correct driving school

10/10

Min kørerlærer var Christian, han er en virkelig god kørelærer, som gerne vil lærer fra sig.

5 de março de 2024

Resposta da Driving Academy

Tak Nanna for de flotte ord.

JP som kører lærer

Jeg havde JP (Jens Peder) som min kørelærer.
Det var en virkelig god oplevelse, og føler mig sikker i mig selv når jeg skal ud og køre. Han lærer dig om, ikke bare hvordan du kører bil, men hvordan du kører bedst. Han hjælper dig meget i forhold til teori- og køreprøve.

Desuden var det bare en hyggelig oplevelse hver gang vi skulle ud og have en køre. Kæmpe fornøjelse og kan klart anbefales

4 de março de 2024

Resposta da Driving Academy

Hej Oliver. Ja han gør det godt ham JP. Vi er glad for at du syntes det samme.

Stor Anbefaling!

Havde et rigtig godt forløb med Driving Academy i Tommerup. Det var nogle hyggelige køretimer og teoritimer, hvor jeg lærte rigtig meget! Var meget nervøs til min køreprøve og dumpede første gang. Min kørelærer Jens Peder gjorde rigtig meget for at jeg kunne føle mig mere tryg ved prøven og det hjalp mig meget til at bestå.
Kan kun anbefale!

29 de fevereiro de 2024

Resposta da Driving Academy

Hej Magne. Tak for din anmeldelse. Vi giver den videre til JP.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Steen Kørelære

Det var et fint sted det tig lidt tid om at få prøven hans læring er god hjælper meget med at få dig til køreprøve

25 de fevereiro de 2024

Resposta da Driving Academy

Hej Oliver. Tak for anmeldelsen. Ja vi er også trætte af den lidt lange ventetid der ofte er på både teori- og køreprøver. Det er vi desværre ikke herre over, da det er Færdselsstyrelsen der udbyder prøverne.

God kørelære

Havde JP som kørelærer og det gik rigtig godt, fantastisk lære kan kraftigt anbefale det.

21 de fevereiro de 2024

Hej Lukas, Tak for det.

Tilfreds

Det var en god kørelærer jeg havde( Steen), og der var plads til lidt sjov hist og der, men også seriøst. Han fik lært mig alt til jeg ku bestå det hele i første hug!
Så det var en god oplevelse
Kan varmt anbefales

14 de fevereiro de 2024

Resposta da Driving Academy

Hej Sebbi. Flot klaret, og tak for anmeldelsen.

Kørekort

Jeg har taget kørekort med Driving academy og det har været en god oplevelse. Jeg har kørt rundt med JP som kørelærer og jeg vil stærkt anbefale ham. Han er en ordentlig chef og hyggelig gut at køre med. Han har også været god til at lære fra sig, og kommunikere under kørslen.

13 de fevereiro de 2024

Resposta da Driving Academy

Hej Jonas. Ja JP kan en historie eller 2. Tak for den flotte anmeldelse.

Meget godt

Super ordentlig og grundig undervisning, men samtidig blandet med en masse humor :) Jeg gik i Tommerup St. med kørelæren JP.

8 de fevereiro de 2024

Tak for anmeldelsen

OBS !

Vær forsigtig !

16 de fevereiro de 2023

Resposta da Driving Academy

Hej Erik. Hvad er det man skal være forsigtig med ? Vi er fuldstændig transparente omkring vores produkt, så forstår ikke helt din anmeldelse ?

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Driving acadamy fik mig igennem alle…

Driving acadamy fik mig igennem alle nøglehullerne på første forsøg.
Jp var min kørelærer og totalt hyggelig at være ude og køre med.

31 de janeiro de 2024

Resposta da Driving Academy

Hej Jeppe. Tak for din anmeldelse.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais