Make yourself a favour and do not order from this website . I ordered sterilium med and received a different one which is not suited for workplace (GGD regulation) and has a different price ! . I se... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Op 14-07-2021 om 14.25 uur bestelling geplaatst met levertijd van 3 tot 5 dagen, dus artikelen uiterlijk te verwachten op 21juli. Handig, want nodig op 22 juli. Geen telefoonnummer om contact op... Ver mais
Waardeloze leverancier, beloven dat ze binnen enkele dagen leveren, maar klopt niets van meer dan 3 wkn op mijn bestelling moeten wachten. Regelmatig om een reactie gevraagd, krijg je pas na lange... Ver mais
Besteld omdoos verpakking (75,-) van 25 zelftests omdat de stuksverpakking op waren. Helaas krijg ik een bestelling van 6 stuks (20,-) van een andere klant binnen. Hierover 2 keer een mail gestuurd m... Ver mais
Detalhes da empresa
De beste deals krijg je bij drogistdeal, dé online drogist van Nederland & België.
Informações de contato
Laan van 's-gravenmade 40 Q, 2495AJ, Den Haag, Holanda
- info@drogistdeal.eu
- drogistdeal.eu
Sem histórico de pedidos de avaliações
Altijd alles goed
Hele lange levertijd
Product kwam goed aan, alleen duurde de levering echt zo lang! Binnen 1 tot 3 werkdagen is niet gehaald. Tuurlijk, het is een drukke tijd maar andere pakketjes komen wel na een paar dagen aan.
Snel geleverd
Snel geleverd. Product zoals verwacht. Helemaal top! Bij drogistdeal ga ik nog eens bestellen!
Ik schrijf eigenlijk nooit reviews
Ik schrijf eigenlijk nooit reviews, maar ik kon het hier niet laten. Er was een fout met de order maar dit werd binnen 5 minuten opgelost door een hele vriendelijke medewerker. Zo’n topservice is schaars tegenwoordig, petje af!
Verassend fijne service
Levering is netjes op tijd bezorgt, geen beschadigingen of andere gekkigheden. Hier bestel ik opnieuw.
Snelle levering en top kwaliteit!
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Zeer tevreden
Voor het eerst hier besteld en heel tevreden! Het pakketje heb ik erg snel ontvangen en het was netjes ingepakt.
Ideaal voor mijn kinderen
Ideaal voor mijn kinderen. Alvast zonnebrand ingeslagen. Top levertijd