DroppsBySzhirley Avaliações 246

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var så heldig, at få et par IcyFlakes øreringe i fødselsdagsgave i december, men desværre var en af stenene i den ene ørering faldet ud. Da jeg kontakter Dropps bliver jeg mødt af en meget for... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

DroppsBySzhirley får simpelthen top stjerner af mig. Ikke kun fordi jeg vandt et af hendes silketørklæder med hendes skønne hund på❤️men fordi hun laver nogle fine ting🌞🎈er en rigtig spændende perso... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig og kompetent kommunikation. Havde lavet en retur ordre, som ved en fejl havnede hos føtex på Vesterbrogade igår ved 15.30 tiden og vupti løb kundeservice ned og fik den hentet samt sendt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde købt en flot ørering, men som bøjede i stålet, her sendte jeg billeder til kundeservice, og de bedømte jeg skulle sende øreringen retur og så ville de sende en ny. Meget ærligt og det gør... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria

Escrito pela empresa

Dropps By Szhirley er et dansk smykkefirma med en stor passion for unikke smykker. Dropps By Szhirleys smykker tegnes, udvikles og designes af skuespiller og sangerinde Szhirley. Smykker fra Dropps By Szhirley er elegante med kant og tidsløse kvalitetssmykker - ofte med flere funktioner og ofte med udgangspunkt i Szhirleys spiritualitet - og så til fair priser. Vores fokus hos Dropps By Szhirley er, at skabe smukke og unikke smykker alle kan gå med. Vi udvider og udvikler kontinuerligt vores smykkesortiment med nye Dropps som vi kalder vores designs. Hvert Dropp / smykke har sin egen releasedag, og oftest kommer der et nyt smykke 1 gang om ugen

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fem stjerner

Bestilte 2 par fede solbriller og de blev hurtigt leveret. Og så viste det sig at de var federe i virkeligheden 🙂

18 de abril de 2024

Hvor dejligt at høre ! 1000 tak for den fine anmeldelse ! Rigtig god aften 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig betjening og fik leveret den…

Hurtig betjening og fik leveret den smukkeste kimono i lækker kvalitet.
Love it 😍

18 de abril de 2024

Resposta da DroppsBySzhirley

1000 tak for den fine anmeldelse ! Dejligt og skønt at høre ! 😊 Rigtig god søndag

100% tilfreds

100% tilfreds med alle de ting jeg har bestilt, hurtig levering og så hyggeligt med små søde beskeder i pakken

1 de março de 2024

Resposta da DroppsBySzhirley

Dejligt at høre og 1000 tak for den fine anmeldelse!

SUPER GODT UDSALG

Har købt catching dreams øreringe gennem kræftens bekæmpelse til jul - har nu købt vedhæng der passer til - mit barnebarn bliver glad 😄 desuden har jeg købt ankelkæde med elefanter som et andet barnebarn bliver glad for - og et par øreringe som JEG er glad for - super godt udsalg ❣️

19 de fevereiro de 2024

Resposta da DroppsBySzhirley

1000 tak for anmeldelsen! Det betyder meget for alle på Dropps holdet - især Szhirley. Skønt at læse. Rigtig god søndag :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid super hurtig betjening og…

Altid super hurtig betjening og levering. Og så flotte smykker mm til en god pris. Handler altid gerne hos Szhirley 🥰

26 de janeiro de 2024

1000 tak for anmeldelsen! Dejligt at læse. Rigtig god dag

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig kvalitet og dårlig service

Tilbage i 2022 havde jeg købt sætte med drømmefangere, både halskæde og ørestikker.
Jeg faldt i søvn med halskæden på og så knækkede en fjer af.
Jeg skrev ind til kundeservice, men de nægtede at hjælpe mig. Jeg spurgte om ikke jeg kunne få den repeteret, men det ville de ikke. Jeg spurgte hvordan vi så gjorde, men det var min egen skyld den var gået i stykker, fordi jeg havde sovet med den. De kunne max give mig 25% på mit næste køb. Jeg havde haft halskæden i 3 uger. Det var så skuffende. Så da en af ørestikkerne gik i stykker ved, at stilken knækkede da jeg skulle sætte låsen på, så smed jeg bare dem ud og gad ikke en gang skrive til dem igen.
ELENDIG kvalitet og ELENDIG kundeservice.
Her 2 år senere kan man da kun håbe de er blevet bedre.

8 de janeiro de 2024

Resposta da DroppsBySzhirley

Hej Anne. Vi er kede af at læse din anmeldelse her. Vi har lige været vores emails igennem vi kan ikke finde de nævnte emails fra dig. Vil du ikke skive til os på info@szhirley.dk så kan vi undersøge det nærmere.

De øreringe jeg købte

De øreringe jeg købte , var så smukke i virkligheden og prisen var fair .

19 de dezembro de 2023

Resposta da DroppsBySzhirley

1000 tak for anmeldelsen! Dejligt at høre og rigtig god jul !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min ene juleørering gik i stykker

Min ene juleørering gik i stykker, jeg skrev til kundeservice og de fik et billedet. I løbet af 48 timer fik jeg en sød besked om at de ville sende et nyt sæt!!! Det er den bedste service! Det var et sæt jeg havde fået i gave, for snart to år siden.
Totalt anbefaling her fra med de skønneste smykker og en helt igennem fantastisk kundeservice !!!

19 de dezembro de 2023

Resposta da DroppsBySzhirley

1000 tak for den fine anmeldelse ! Rigtig god jul :)

Fantastisk kundeservice.

Fantastisk kundeservice.
Modtog mine fine øreringe hurtigt og smukt emballeret.

1 de dezembro de 2023

Resposta da DroppsBySzhirley

Hej Helle. 1000 tak for anmeldelsen. Skønt og dejligt at høre. Rigtig god weekend !

Service i top

Hurtig levering, en personlig hilsen og din indpakning.
Vil helt sikkert købe smukke smykker hos Szhirleys igen!

3 de dezembro de 2023

Hej Mia. Dejligt at høre ! 😊 1000 tak for anmeldelsen. God aften

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering ,tunikaen skal bruges…

Hurtig levering ,tunikaen skal bruges som gave ,men min svigerdatter havde sendt link og det ser ud til at det lige er sagen

30 de novembro de 2023

1000 tak for anmeldesen. Rigtig god dag og weekend 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering med vare der lever op…

Hurtig levering med vare der lever op til forventning
Fin æske med sød lille besked og yderligere rabatkode til næste køb

6 de novembro de 2023

Resposta da DroppsBySzhirley

Hej Lea. 1000 tak for den fine anmeldelse. Rigtig god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har modtaget en lækker kimono og vil…

Har modtaget en lækker kimono og vil snart bestille en til I anden farve og
Hurtig levering med Gls
Tak siger jeg bare

18 de outubro de 2023

Resposta da DroppsBySzhirley

1000 tak for anmeldelsen. Dejligt at høre - og du er altid velkommen tilbage en anden gang 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var desværre ikke tilfreds med den vare…

Var desværre ikke tilfreds med den vare jeg modtog men kundeservice var søde og forstående og jeg fik ombyttet varen uden problemer!! Tak for det :)

8 de setembro de 2023

Hej Lone. 1000 tak for den fine anmeldelse :) Rigtig god dag

Er fuldt ud tilfreds.

Er fuldt ud tilfreds.
Meget hurtig levering.
Handler helt sikkert igen hos DroppsBySzhirley 🙂

16 de setembro de 2023

Resposta da DroppsBySzhirley

1000 tak for den fine anmeldelse ! Skønt at læse, kom endelig igen en anden gang 😊

Kæmpe ja

Jeg kunne ikke finde alt jeg ønskede, skrev til dem. De ringede og hjalp mig, bum havde alt jeg ønskede og en ny rabatkode 2 dage senere. I'm loving it
Tingene gør dagen lidt mere 🤌🏼

4 de setembro de 2023

Resposta da DroppsBySzhirley

Hej Gitte. Tak for den fine anmeldelse. Dejligt at læse. Vi gør vores bedste :) Rigtig god dag

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har også denne gang været super…

Jeg har også denne gang været super tilfreds med mine køb. Kvaliteten er altid i top, og priserne er yderst
rimelige. Jeg er aldrig blevet skuffet, så alt er 100% i top.
Hanne Lindgaard Jensen.

14 de setembro de 2023

Resposta da DroppsBySzhirley

1000 tak for de søde ord og den fine anmeldelse ! Det er skønt at læse. Rigtig god dag!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais