Ik bestel bij zeker zes drukkrijen online verschillende producten, dus ik kan het vrij goed vergelijken. En drukwerk online is echt helemaal top; super kwaliteit. Echt goed geprijsd en de servic... Ver mais
Voor het drukken van een programmaboekje was e.e.a. niet duidelijk over marges en snijranden. Via telefonisch support en een paar screenshots werd het issue opgelost.
Voor al uw drukwerk, snel, makkelijk en voordelig.
Faunalaan 50, 5928 RZ , Venlo, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Fijne partner voor professioneel drukwerk, zeker een aanrader!
Snelle reactie en super hulp heel persoonlijk top👍

Resposta da Drukwerkonline
Heel goed geholpen ondanks mijn ontwerp niet in orden was hebben hun voor mij alles correct gemaakt. Daarnaast snel geleverd . Zeer te vreden ben ik met hun.

Resposta da Drukwerkonline
En drukwerk online is echt helemaal top; super kwaliteit. Echt goed geprijsd en de service is uitmuntend, zeer persoonlijk.
Ik ben heel erg blij met drukwerk online. Ik raad het iedereen aan.

Resposta da Drukwerkonline
Allemaal top. Super voor mekaar. Blij mee. Keep up the good work!

Resposta da Drukwerkonline
Via Drukwerkonline heb ik brochures laten drukken voor Gallery Louise en het resultaat is echt top. Voor een galerie is kwaliteit essentieel, en die is hier helemaal in orde: de kleuren en de afwerking laten het werk goed tot zijn recht komen. De levering was ook nog eens snel. Daarnaast ben ik goed geholpen door Maurice, die prettig en duidelijk communiceerde. Een aanrader, ik bestel hier zeker weer!

Resposta da Drukwerkonline
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Drukwerk Online. Wat een super service! Ze hebben echt de tijd genomen om alles uit te leggen. Hierdoor zijn we samen tot het mooiste resultaat gekomen. Een mooi werkboek voor mijn cursisten en een hoogwaardig certificaat. Bedankt!

Resposta da Drukwerkonline
Na een productiefout werd er binnen slechts enkele dagen zonder discussie een herstelorder geleverd zodat we onze deadline konden halen. De communicatie gaat snel en vriendelijk met echte mensen en geen chatbots.

Resposta da Drukwerkonline
Ik ben fijn geholpen, Marcel is een fijn mens om zaken mee te doen. Prima kwaliteit, alle drukwerk ziet er top uit!

Resposta da Drukwerkonline
Ik bestelde een zipper beursdoek en had deze snel nodig. Zonder problemen en van goede kwaliteit is deze binnen korte tijd, netjes op tijd, geleverd. Bij een vraag, wordt er even gebeld om e.e.a. te checken. Echt een hele goede ervaring. En nou is mijn klant met het beursdoek ook nog in de prijzen gevallen, hoe leuk!

Resposta da Drukwerkonline
Korte lijntjes en snel antwoord op vragen. Drukwerk prima en zeer vlot geleverd!

Resposta da Drukwerkonline
Al een aantal keer bedrukte enveloppen besteld en altijd netjes en snel geleverd! Ook denken ze mee met het ontwerp, top!

Resposta da Drukwerkonline
Netjes en tijdig geleverd. Bestelling na ongeveer een week ontvangen. Datum aflevering bij bestelling gecommuniceerd en nagekomen. Drukwerk ziet er ook netjes uit.

Resposta da Drukwerkonline
Wij maken op dit moment voor het 3e jaar in rij gebruik van de diensten van DrukwerkOnline voor het drukken van een jaarlijks terugkerende boekje.
Wij zijn tevreden over de communicatie zowel digitaal als telefonisch. Men denkt actief met ons mee in het proces van het ontwerpen en geven mogelijkheden aan vanaf de 1e opzet tot aan de aflevering.
Het met ons mee schakelen in de aantal pagina's en de daadwerkelijke aantal boekjes dat er gedrukt worden ervaren wij als zeer prettig. Hierin is in overleg heel veel mogelijk.
Dit alles maakt dat wij ook dit jaar erg content zijn met het daadwerkelijke eindproduct.

Resposta da Drukwerkonline
Groot precizie drukwerkzeil van 14 bij 4 m onder tijdsdruk besteld. Helaas geleverd met productiefout. Na telefonisch contact onmiddellijk accuraat en klantvriendelijk behandeld door Marcel. Top service en mooi resultaat. Echte aanrader!

Resposta da Drukwerkonline
Zeer tevreden over de fantastische service en de kwaliteit van Drukwerkonline.
Een erg snelle levering (zelfs eerder geleverd dan bevestigd!), een topkwaliteit van het drukwerk en een fijne klantenservice maakt Drukwerkonline erg plezierig om mee samen te werken.

Resposta da Drukwerkonline
Drukwerkonline is een zeer professionele partij. Ze snappen mijn (drukwerk) vraag altijd en komen met de beste oplossing. Ze zijn snel, tijdig en kundig.
Ik bestel mijn drukwerk graag bij ze, dan weet ik zeker dat het goed komt. Uitermate tevreden.

Resposta da Drukwerkonline
Dit bedrijf denkt echt met je mee. Niet zomaar klakkeloos het aangeleverde drukken, maar afstemming met de klant. Snelle communicatie, menselijk contact. Complimenten!