Zo blij met de goede ervaring van Wizu en de Dryly wekker. Ook het team die achter de schermen van de plaswekker werkt stonden altijd voor ons paraat. Na een mailtje kregen we de volgende dag al metee... Ver mais
Het belangrijkste is dat mijn dochter 8 haar zelfvertrouwen weer heeft want ze hoeft geen luiers meer aan .dat maakte haar erg verdrietig en onzeker.. nu heeft ze zo nu en dan nog een "ongelukje" ma... Ver mais
Zeer tevreden. Klantenservice is vriendelijk en geeft direct een oplossing bij problemen. Bovendien werkt de plaswekker ook boven verwachting goed. Zelfs onze zeer koppige zoon was enthousiast om met... Ver mais
Verschillende units in huis gehad die halverwege de nacht of zelfs daarvoor uitvielen. Een aantal keer geretourneerd, telkens nieuwe ontvangers gekregen waardoor de app ook opnieuw ingesteld moest wor... Ver mais
We are Dryly®, we help children and parents who suffer from bedwetting problems. We started Dryly® with the belief that we needed to make the solution against bedwetting more fun. This has a positive effect on your child’s motivation and also on the lead time to dry nights. There are many different bedwetting alarms on the market, but mostly with a very medical look and feel, causing children to perceive the bedwetting training as ”negative” or ”annoying”. Through our positive approach to the problem using for example the panda toy. Wizzu and with various game elements in the mobile bedwetting app, your child is better stimulated and more motivated to work on the solution against bedwetting. The bedwetting alarm method is the most effective way to tackle bedwetting. Of all children who use the bedwetting alarm method, 93% have dry nights within three months. Your child will use special briefs that are connected to a receiver. As soon as the briefs get wet, the receiver wakes your child up and sends the parent a signal. Dryly has added a panda bear named Wizzu to this system, which will soon become your child’s new best friend. Your child will develop and learn together with Wizzu. In the Dryly app we keep track of your child’s behavior and motivate your child to achieve dry nights together with Wizzu.
Ambachtweg 2, 5731 AG, Mierlo, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Klantenservice benaderd voor een praktische vraag en keurig en snel geholpen. Daarnaast is onze zoon ontzettend gemotiveerd om droog te blijven & elke avond is het een “feestje” om te mogen slapen.

Resposta de Dryly
Het lukte eerst niet om de wekker te installeren. Gebeld door de klantenservice en hebben de installatie stap voor stap doorlopen. Nog wat extra tips gekregen voor de training. Ontzettend fijn en behulpzaam!

Resposta de Dryly
Na telefonisch contact gehad met Dryly is het probleem goed opgelost.
Goed gesprek gehad aan de telefoon.
Hopelijk is onze 2 net zo snel als de eerste droog in de nacht.
Hopelijk krijgen ze nog veel blije en trotse klanten (ouders) die geholpen worden door Dryly.

Resposta de Dryly
Jammer dat je na een mislukte plaswekker training weer opnieuw moet gaan betalen omdat het abonnement verlopen is.
En de aanschaf van de set zelf is al niet goedkoop.
De eerdere ervaringen waren niet oke door geen verbinding en storingen.
Nu erg benieuwd of dat het wel gaat werken.

Resposta de Dryly
Heel lastig te bedienen. Sensor heeft vaak geen connectie. En je zit vast aan een betaalde app waarover je vooraf niet wordt geïnformeerd. Slecht product, raad t af.

Resposta de Dryly
Na lang twijfelen toch besloten om een Dryly pakket aan te schaffen voor mijn zoon en had ik dat maar eerder gedaan!
Ik had er een hard hoofd in en zeker met 4x per nacht nat zijn de eerste week. Maar al snel werd het minder en hadden we na ff ruim 2 weken de eerste droge nacht. Binnen 2 maanden was hij volledig droog en was hij dus zoals ze bij Dryly aangeven al 2 weken droog geweest.
Ik raad dit echt iedereen aan! Mocht het mijn dochter niet zelf lukken, ga ik ook zeker nog een keer beginnen!

Resposta de Dryly
Mijn dochter van 5 was binnen 4 weken zindelijk. Het proces van Dryly zit goed in elkaar en helpt het slapende kind om het plassignaal te herkennen en dan wakker te worden om te gaan plassen.

Resposta de Dryly
Het lukte onze zoon (7 jaar) maar niet om zindelijk te worden in de nacht. We hebben meerdere dingen geprobeerd. Toen hebben we dry-lu gekocht. Binnen drie weken was ons zoontje droog in de nacht.

Resposta de Dryly
Der Alarm wird schon bei sehr wenig Feuchtigkeit ausgelöst, so dass bei uns schon am dritten Tag der Nutzung das Bettchen trocken blieb!
Der Pandabär Wizzu wird sehr geliebt und trägt positiv zur Motivation bei, ebenso das Belohnungssystem in der App.
Der Kundenservice reagiert auf Nachrichten sehr schnell.
Alles in allem ein sehr gelungenes Produkt, das wir uneingeschränkt weiterempfehlen können!

Resposta de Dryly
Das ist ein wirklich tolles Produkt :)
Unsere Tochter (zu dem Zeitpunkt noch 5 Jahre) war nach 5 Wochen trocken. Hat alles sehr entspannt funktioniert
Wir haben das Gerät ohne die App verwendet. War einwandfrei.
Das erste Gerät hatte einen Defekt. Binnen einer Woche wurde ein Ersatzgerät kostenfrei zugeschickt. Das war absolut unkompliziert und schnell.
Sowohl Produkt als auch der Service der Firma sind wirklich super :)

Resposta de Dryly
Vreselijk, ik moet 7,95 extra betalen voor een account omdat het eerste account niet werkte. De klantenservice luistert niet naar het probleem maar draait eromheen en komt niet met een oplossing. Daarnaast werkt de set nog steeds niet. Van installatie tot service een grote ramp.
Wij krijgen beide de set niet geïnstalleerd de eerste keer uiteindelijk wel op mijn telefoon maar die ging niet af, na de eerste keer de klantenservice gesproken te hebben kregen we een nieuwe zender. Die krijgen we beide nu niet geïnstalleerd.

Resposta de Dryly
Pakket retour gestuurd maar betaalverplichting blijft open staan terwijl ik het bewijs heb dat het daar retour is gekomen.

Resposta de Dryly
Mijn kind is al binnen 4 weken zinderlijk, dankzij Dryly.

Resposta de Dryly
De zender maakte regelmatig geen verbinding doordat onze zoon op zijn buik slaapt. De zender is na een aantal ongelukjes kapot gegaan. We zijn overgestapt naar de plaswekker van de concurrent. Dit is wel een goede wekker die altijd verbinding heeft en heel gebruiksvriendelijk is. Na 1 week is onze zoon al van zijn bedplassen af. Met Dryly was dit niet gelukt.

Resposta de Dryly
Onze zoon van 6 wilde heel graag geen luier meer aan snachts dus zijn we op zoek gegaan naar een plaswekker en uiteindelijk bij Dryly uitgekomen. We gebruiken de plaswekkerontvanger los (zonder beer) zodat het wat makkelijker uitschudden is. De app werkt prima en ik vind het vooral heel fijn dat ik goed kan zien hoe de vooruitgang gaat, want onze zoon heeft wel wat meer tijd nodig dan gemiddeld. We zijn nu 7 maanden onderweg en waar we in het begin echt heel veel en meerdere ongelukjes per nacht hadden zijn dat er nu al zoveel minder en dat kan je dus heel goed tracken en inzien. Onze wifi boven is wel wat onstabiel dus de plaswekker is niet altijd verbonden, maar dan voeg ik eventuele ongelukjes handmatig toe en dat werkt goed. Vooral de laatste maanden maakt hij enorme stappen (maart 15 ongelukjes, april 8, mei tot nu toe 2). In deze 7 maanden hebben we wel al een aantal keer de klantenservice nodig gehad (defecte broekjes, kapotte laadpoort, niet meer in de app kunnen) en elke keer zijn we uitstekend, snel en vriendelijk geholpen. We gaan hier dus nog even vrolijk door, maar het ziet er naar uit dat onze zoon bijna nachtzindelijk is :-)

Resposta de Dryly
Het werkte allemaal prima, totaal 10 weken gebruikt en en daarna elke nacht droog.

Resposta de Dryly
Verzending prima, installatie moeizaam en ingewikkeld, niet duidelijk of hij het doet. Na het weekend contact met helpdesk voor assistentie. Wijst niet voor zich en erg lastig.

Resposta de Dryly
Had ik dit maar eerder geweten... ons zoontje heeft al 2 jaar moeite met zindelijkheid in de nacht. Schoolkamp is een groot drama en na alle adviezen uiteindelijk met Dryly begonnen. Na 5 weken al resultaat! Ons zoontje vond het zo leuk met de app en handig dat wij ook bericht werden. Zo dankbaar!!!! Als je twijfelt, doe het, het is geweldig

Resposta de Dryly
Super goede ervaring met de plaswekker. Ons zoontje was al bijna 3 jaar zindelijk maar nog niet s'nachts. Van alles geprobeerd en weer opgegeven. Uiteindelijk de dryly methode geprobeerd en na 8 weken was hij volledig zindelijk. Leuke interactieve app die echt aanmoedigt.

Resposta de Dryly
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.