Din Trygge Trafikskole Avaliações 22

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

It was a really good experience, very friendly and nice, and had my license today, first attempt ☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Din Trygge Trafikskole til alle, der ønsker en tryg, professionel og grundig køreuddannelse. Fra første kontakt følte jeg mig velkommen og i gode hænder. Undervisningen var både... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Autoescola
  2. Aula de direção
  3. Auto escola

Escrito pela empresa

Din Trygge Trafikskole i hjertet af København. Hos DT Trafikskole handler det ikke kun om at få et kørekort, det handler om at blive en sikker, selvsikker og ansvarlig bilist for livet. Når du vælger os, vælger du en køreskole, hvor kvalitet, tryghed og personlig støtte er fundamentet i hele din uddannelse. Vi ved, at vejen til kørekort kan virke både spændende og udfordrende. Derfor sørger vi for, at du bliver guidet hele vejen af erfarne og engagerede kørelærere, der tager sig tid til hver enkelt elev. Hos os er du ikke bare et nummer i rækken, du er en vigtig del af et fællesskab, hvor vi arbejder målrettet for din succes. Derfor vælger mange elever os: • Tryg og grundig undervisning, vi prioriterer kvalitet og forståelse frem for hastværk. • Erfarne og pædagogiske kørelærere, undervisning der er let at forstå og tilpasset dig. • Meget høj beståelsesprocent ved både teori og køreprøve. • Moderne og komfortable biler – Tesla Model Y 2025, Mercedes 2025 og Golf 8. • Fleksible tider der passer til studie, arbejde og hverdag. • Gennemsigtige priser uden skjulte overraskelser. Erfaring du kan stole på Siden år 2000 har vi hjulpet over 10.000 elever sikkert gennem deres kørekort. Mange nye elever kommer til os gennem anbefalinger fra tidligere elever, deres familier og venner fordi vi holder, hvad vi lover. Vores mål er enkelt: At give dig den bedste og mest trygge vej til dit kørekort. Hos os kombinerer vi erfaring, moderne undervisning og personlig støtte, så du ikke bare består, men også føler dig tryg bag rattet fra første dag. Hos os hvor kvalitet, tryghed og din succes kommer først.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Driving was nice

Driving was nice, Sayed is a good teacher😊

9 de abril de 2026

Resposta de Din Trygge Trafikskole

Thank you for your kind review, Elizaveta.

We’re very happy to hear that you enjoyed your driving lesson and that you had a good experience during the training. It’s always our goal to make driving lessons comfortable, clear, and helpful for every student.

Thank you for choosing Din Trygge Trafikskole, and we look forward to continuing your training.

Kind regards,
Din Trygge Trafikskole

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

It was a really good experience

1 de abril de 2026

Resposta de Din Trygge Trafikskole

Thank you very much for your kind review, Maryam.

Congratulations on passing your driving test on the first attempt. That is a great achievement, and you should be very proud of it. It was a pleasure helping you through your training, and I’m happy to hear that you had a good and friendly experience during the process.

I wish you many safe and enjoyable journeys on the road in the future.

Kind regards,
Din Trygge Trafikskole.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min kørelærer sayyed han er en meget…

Min kørelærer sayyed han er en meget tålmodig og humoristisk kørelærer han er til at forklar tingene i køretimerne

31 de março de 2026

Resposta de Din Trygge Trafikskole

Tak, San, for din fine anmeldelse og for dine venlige ord.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse i dine køretimer. Tålmodighed, en god stemning og klare forklaringer er noget, vi lægger stor vægt på i undervisningen, så det er virkelig dejligt at høre, at du har oplevet netop det under dit forløb.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ønsker dig held og lykke med resten af dit kørekortforløb og mange sikre kilometer på vejene fremover.

Med venlig hilsen
Sayyed, Din Trygge Trafikskole.

Resposta de Din Trygge Trafikskole

Tak, Anastasiia, for din flotte anmeldelse og for dine venlige ord.

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med dine køretimer og har oplevet den individuelle tilgang i undervisningen. Vi forsøger altid at tilpasse undervisningen til hver enkelt elev, så alle kan lære i deres eget tempo og føle sig trygge bag rattet.

Du er en meget dygtig elev, og vi er sikre på, at du snart får dit kørekort. Fortsæt det gode arbejde.

Tak fordi du delte din oplevelse. Vi ønsker dig held og lykke med de sidste skridt på vejen mod dit kørekort.

Med venlig hilsen Sayyed
Din Trygge Trafikskole.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dintryggetrafik skole er et godt sted…

Dintryggetrafik skole er et godt sted for alle der vil have et kort hurtigt og nemt min egen kørelærer sayyed er tålmodighed og er god til at lytte. han giver en tid til at forstår og vil hellere forklare en gang for meget end en gang for lidt. Vælg dintryggetrafikskole hvis du vil have en godt forløb med godt humør og ikke mindst godt resultat 😎👌 tak til dtts for kortet

17 de março de 2026

Kære Brian

Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine venlige ord. Det betyder meget for os at høre, at du har haft et godt forløb hos DT Trafikskole.

Det var en stor fornøjelse at have dig som elev. Din indsats, din positive indstilling og dit gode humør gjorde undervisningen både effektiv og hyggelig. Når elever engagerer sig og tager læringen seriøst, bliver resultaterne også gode.

Hos os er det vigtigt, at eleverne får tid til at forstå tingene ordentligt. Derfor forklarer vi hellere én gang for meget end én gang for lidt, så alle føler sig trygge og godt forberedte til både teori og køreprøve.

Stort tillykke med kørekortet – og tak fordi du valgte DT Trafikskole. Vi ønsker dig mange sikre og gode kilometer på vejene fremover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så glad for at endelig have kørekortet

Så glad for at endelig have kørekortet. Sayyed er god og rar lærer😁✌️👍🤩

16 de março de 2026

Kære Darwin

Tusind tak for din søde anmeldelse – og stort tillykke med kørekortet!

Det var en fornøjelse at have dig som elev, og jeg er meget glad for at høre, at du har haft et godt forløb. Din positive energi og indsats gjorde undervisningen både effektiv og hyggelig.

Hos DT Trafikskole gør vi vores bedste for at skabe en tryg og god læringsoplevelse, så elever føler sig godt forberedt til både teori- og køreprøve.

Jeg ønsker dig mange sikre og gode kilometer på vejene fremover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan anbefale denne køreskole

Jeg kan anbefale denne køreskole, undervisningen var god og man fik hjælpe til det man have bruge for hjælpe. Jeg bestået teori i første forsøg på lynkursus, og jeg er selv meget tilfreds med hele forløb. Tusind tak for den god oplevelse!

13 de março de 2026

Kære Fatima

Tusind tak for din fine anmeldelse – og stort tillykke med at bestå teoriprøven på første forsøg!

Det var en fornøjelse at have dig som elev, og jeg er glad for, at du har haft et godt forløb hos DT Trafikskole. At eleverne føler sig godt hjulpet og trygge under undervisningen er noget, vi lægger stor vægt på, og det er dejligt at høre, at du oplevede det sådan.

Vi ønsker dig mange sikre og gode kilometer på vejene fremover, og tak fordi du valgte os til dit kørekortforløb.

Rigtig god undervisning

Rigtig god undervisning. Der var tid til spørgsmål og forklaring. Jeg kan kun varmt anbefale det! Jeg har selv bestået teori i første forsøg på lynkursus, og har været yderst tilfreds med forløbet!

24 de fevereiro de 2026

Kære Andreas

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og stort tillykke med at bestå teoriprøven på første forsøg!

Det var en fornøjelse at have dig som elev, og jeg er glad for at høre, at du har haft et godt og lærerigt forløb hos DT Trafikskole. Hos os er det vigtigt, at der er tid til spørgsmål og forklaring, så alle føler sig trygge og godt forberedte til både teori og køreprøve.

Tak fordi du anbefaler os, og vi ønsker dig mange sikre og gode kilometer på vejene fremover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige været på manøvrebane…

Jeg har lige været på manøvrebane sammen med kørelæreren Sayiid og min holdkammerater og det gik meget bedre end forventet på trods af at jeg kørte manuelt og at jeg var alene i bilen var det en meget succesfuld oplevelse 😊

27 de novembro de 2025

Fantastisk oplevelse

Jeg har lige været til min første teoritime hos Din trygge Trafikskole, og det var en virkelig god oplevelse. Underviseren var super venlig, lyttede altid og tog sig tid til at besvare alle spørgsmål. Jeg følte mig tryg under hele forløbet, og jeg kan helt klart anbefale denne køreskole til andre!

5 stjerne herfra🤗

12 de agosto de 2025

Bedste lærer

Bedste lærer, venlig og lære på unik måde der får dig til at forstå og har lyst til at lyt i flere timer af gangen!

13 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais