Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda
  2. Loja de Souvenirs
  3. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Dudette er en butik, som til evig tid vil være kurateret med et smil på læben, et glimt i øjet og med et bankende glimmerhjerte. Vi håndplukker altid de nyeste styles, accessories og dekor-detaljer fra vores favorit brands – alt sammen nøje udvalgt, så du får all the musthaves, før de bliver hverdag for alle andre. Her finder du sæsonens friske farver, trends og designs, der får din stil til at stråle. Perlekapper, glitrende tasker, de fedeste lysestager - det finder du alt sammen i dette dopamin-shopping univers! Som i vores fysiske butik i Kompagnistræde, vil vi i webshoppen præsentere et udpluk af nogle af de ting, sager og lækkerier, der gør os glade, og som vi håber vil kunne bringe glæde hos jer. Butikkens sjæl og hjerte, der altid vil banke for det pudsige, glimtende og festlige, håber vi også vil skinne igennem i webshoppen også. Og findes det ikke i webshoppen, så spørg os - så løser vi det!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

KÆMPESTE KÆMPE optur!

KÆMPESTE KÆMPE optur!! Dudette er intet mindre end fremragende hvis du (som jeg) er til avantgarde-glimmer!
Udover at jeg bliver ægte lykkelig af udvalget, så kom mit seneste sindssygt fede køb på under 24 timer. Verdensklasse!!!

6 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dudette er hverdagsmagi med glimt i øjet

Dudette er en butik, der sprudler af kreativitet og livsglæde. Hver krog er fyldt med farverige detaljer og glitrende fund, der gør det umuligt ikke at smile. Det er min absolutte yndlings butik, og jeg finder altid noget med farver eller glitter, som kan gøre min hverdag lidt mere magisk.
Personalet stråler, stemningen er høj, og man går derfra med mere end bare vidunderlige ting, for man tager også glæden og energien med sig.

6 de junho de 2025

Tusind tusind tak for din skønne anmeldelse <3

Kæmpe anbefaling

Jeg ELSKER dudette 🤩 Produkterne er så fint udvalgt - man kan købe lidt glimmer til hverdagen, købe smukke, mere ekslusive varer, købe sjove og finurlige ting og købe lækkert genbrugstøj. Prisniveauet er absolut fornuftigt, og butikken virker så unik. Oveni er servicen i top. Jeg er ALTID i dudette, når jeg er i Kbh, men som jyde glæder jeg mig til en webshop til de dage, hvor jeg bare mangler lidt glitter.

29 de julho de 2025

Resposta da Dudette

Tak for er du sød!! Vi arbejder på at fylde webshoppen op - tjek dudette.dk løbende <3

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dudette er altid et besøg værd

Dudette er altid et besøg værd!
De har glimmer og glitter til en hver smag og når man bor langt fra butikken, er det perfekt der er en webshop, så når man bor på vestkysten, så kan man stadig være en diskokugle ❤️

19 de julho de 2025

Tak for dig <3

Dejlig butik

Dejlig butik, mega god og personlig service. Et sted man sagtens kan finde en budgetvenlig og personlig gave til en veninde, men der er også virkelig smukke luxusting i en lidt anden prisklasse.
Jeg elsker butikken!

29 de julho de 2025

Resposta da Dudette

Tak for den søde anmeldelse!

Skøn glimmer bombe

En absolut fantastisk gave at træde ind i - både forretningen og menneskerne. Finurlige, fantastiske og eminente hatte, smykker, tasker, vifter, kapper og meget meget mere. Helt eminent ‘Pick-me-up’ fornemmelse fra start til slut.

14 de junho de 2025

Tak - det er lige det vi drømte det skulle være <3

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dudette er værd at besøge

Du skal besøge Dudette, hvis du vil træde ind i et univers af glimmer og palietter. Jeg besøgte deres flotte butik i uge 29 og det var virkelig svært at begrænse sig, da de har så mange smukke ting. Jeg kommer klart tilbage en anden gang.

19 de julho de 2025

Tak - du er altid velkommen <3

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais