Na helaas een vervelende ervaring in zoetermeer waar meneer eerst aan mij en mijn vriend vraagt ‘zijn jullie serieus over snowboard schoenen kopen’, en vervolgens beweert dat hij geen enkel van de pro... Ver mais
Ik werd in Spaarnwoude (Amsterdam) goed geholpen. was een goede aanbieding. Voordeel t.o.v. alleen online kopen is dat je geen aftersales hebt mbt bootfitting of montage.
Goed assortiment, nu eind winter goede aanbiedingen. In de winkel al veel gezien en gepast, waarbij ik fijn werd geholpen. En bij bestelling online krijg je weliswaar meerdere pakketten (afhankelijk w... Ver mais
Snowboard, schoenen en bindingen besteld. Goede website en bestelling snel bezorgd. Daarna nog langs geweest in de winkel (Zoetermeer) en heel goed geholpen door Wayne met het uitzoeken van betere... Ver mais
✔ Grootste wintersportassortiment van Nederland ✔Retourneren binnen 14 dagen ✔Veilig & Vertrouwd online shoppen ✔Snelle levering. Bestel direct!
Buytenparklaan 30, 2717 AX, Zoetermeer, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Prima service en vragen worden direct beantwoord.
Communicatie zou iets beter kunnen.
Product zelf top.
Skilatten besteld en kreeg direct na betaling een mail om gegevens door te geven zodat ze deze kunnen afstellen. Alles doorgegeven, product 7 dagen later ontvangen met alsnog een sticker er op dat er niets is ingesteld. Beetje een domper dan

Resposta da Duijvestein Winterstore
Medewerker Viktor merkte op dat ik een mannen snowboard had besteld in combinatie met een vrouwen boot, en wou dubbel checken of dat de bedoeling was. Dat was inderdaad een foutje vanuit mijn kant. Scherp opgemerkt en uitstekend afgehandeld.

Resposta da Duijvestein Winterstore
Ik ben al vaker bij Duijvestein winterstore geweest in verschillende vestigingen en heb altijd goede ervaringen gehad. Mooie winkel met ontzettend veel keus en goed en aardig personeel. Laatst spijt dat ik een jas niet gekocht had, online gezocht en besteld, volgende dag in huis! Topwinkel!
Bestelling ging soepel en makkelijk. Niet eerder besteld, ben erg tevreden. 😊
Prachtige kwaliteit, snel geleverd. Chique en goed.
S’ avonds besteld volgende dag in huis top service
Vlotte en snelle afhandeling.
Ik persoonlijk koop voor een groot gedeelte van mijn ski kleding en equipement in de winterstore van Landgraaf. Hier wordt je op een prettige, persoonlijke en professionele manier geholpen, wat gewoon super is!

Resposta da Duijvestein Winterstore
I bought an item, sent back because it was too big, they said it never arrived and so they didn't refund me

Resposta da Duijvestein Winterstore
Vorige week mijn gympen ontvangen en vandaag gebeld met een vraag. Dit bedrijf is goed bereikbaar en ik ben keurig en vriendelijk geholpen.
Zeer ontevreden. Willen hun fout niet rechtzetten en laten je over aan kosten die je moet maken door hun fout. Hier koop ik niets meer!

Resposta da Duijvestein Winterstore
Bestel je voor ruim €325 zijn er nog steeds verzendkosten. Dat er retourkosten zijn begrijp ik, en verzendkosten bij grotere bestellingen begrijp ik niet.

Resposta da Duijvestein Winterstore
Snelle service, snelle bezorging. In de winkel in Amsterdam erg goed geholpen toen ik twijfelde tussen 2 snowboards. Ze moeten me nu alleen nog ff helpen bij de keuze voor m’n bindingen maar dat komt helemaal goed 🙌🏽
Mooi artikel ontvangen tegen een goede prijs
Betrouwbaar bedrijf die zich aan de afspraken houdt. Alles netjes op tijd. Goede site.
Communicatie is goed.
Maar de foto’s kunnen beter.
Ook de verzendkosten is iets wat ik onhandig vind.