Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kreeg het gps horloge van mijn zoontje niet geïnstalleerd. Ik ben heel erg goed geholpen en alles werkt nu. Ik had een berichtje gestuurd en kreeg gelijk antwoord en hulp. Ik raad dit bedrijf zeker... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn GPS Horlopge Junior 4G Aqua Video Call kon opeens geen verbinding meer maken met het mobiele netwerk. Zelf eerst van alles geprobeerd en daarmee blijkbaar ook wat verkeerde instellingen er in... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De batterij van het gps-horloge was aan vervanging toe. Je hoeft maar even een appje te sturen en de heer Ruimschoots komt direct in actie: zeer behulpzaam, accuraat, snel en uitermate vriendelijk.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt een super fijne ervaring. Het horloge van mijn zoontje kreeg ik niet ingesteld op geen enkele manier. Nu was ik op internet gaan zoeken naar een extern bedrijf die mij zou kunnen helpen. Uitge... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de GPS
  2. Oficina de Produtos Elétricos
  3. Lan house

Sobre Storm discount

Informação fornecida por fontes externas variadas

Bij Storm discount ontvangt u goede service tegen een zeer scherpe prijs. Een perfect gebruiksklaar Gps horloge telefoon voor kinderen of volwassenen. Zowel junioren, ouderen en senioren altijd dichtbij. Met een GPS horloge tracker met belfunctie en SOS knop. Ook voor honden en katten leveren wij gebruiksklare gps trackers met prepaid simkaart. Een GPS trackers voor hond en kat zonder abonnement schaft u aan bij ☆ Storm Discount ☆ Meer info over gps tracker leest u op ons Mijngps Blog. Lees ook eens de honderden Google en Facebook vijf sterren reviews.

Informações de contato

5,0

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

593 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zelfs met een smartwatch uit china!!!!

Mijn zoon had een kinder smartwatch van zijn tante gekregen. Ze had 'm besteld vanuit china en helaas gaf de app constant aan dat de watch geen verbinding/network had.

Ik was dus super blij dat ik Storm had gevonden. Voor een heerlijke prijs hebben ze mij ( OP AFSTAND😃 ) binnen een half uur geholpen.

Ik ben super blij omdat mijn zoon van 7 nu altijd te bereiken is, zonder hem nu al te laten lopen zonder telefoon. En hij is super blij dat hij niet constant naar huis hoeft te lopen voor kleine meldingen.

Bedankt Storm!!!! Topwerk🤗

19 de outubro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als je een bedrijf zoekt wat service…

Als je een bedrijf zoekt wat service nog echt levert zoek dan niet verder. Ik als digibeet raak soms het spoor bijster in de apps en wachtwoorden. Zoals ook weer vandaag. Tracker nodig voor loopse hond, geen flauw idee hoe in te loggen op site. Een appje naar meneer Ruimschoot, binnen 5 minuten alles weer in de lucht. En let wel op ZATERDAG. top

2 de outubro de 2021

Gps horloge

Mijn kinderen hebben een gps horloge gekregen voor hun verjaardag via Bol.com.
Ik kreeg iedere keer is niet networking!
Bij googlen hier terecht gekomen. Super en snel geholpen, bedankt daarvoor!

1 de outubro de 2021

Zeer fijne

Zeer fijne, professonele en vlotte service.
Gps tracker kreeg ik al maanden niet aan de praat, maar binnen een half uurtje was dit opgelost! Bedankt :-)

13 de setembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super geholpen met gps horloge

Super geholpen met gps horloge, deze gaf geen connectie met SeTracker en kon niet bellen, snel opgelost en steeds via Whatsapp reactie binnen paar seconden, zelfs in het weekend. Zeer duidelijke stap voor stap uitleg net zolang tot het werkt. Blij mee!

11 de setembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle een adequate service!

Mijn tracker had ik 3 jaar niet gebruikt. Nu weer geactiveerd met behulp van Bernhard die snel een accuraat advies gaf. Nieuwe simkaart was er binnen 24 u, waardoor ik gelijk aan de slag kon ermee.

10 de setembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goede en snelle service

Super goede en snelle service. Complete ontzegging! Alles is Remote voor me ingesteld. Met een paar vragen is de koppeling en activatiecode correct ingesteld. Erg tevreden met deze Service!

Art

2 de setembro de 2021

Super service

Ruim 2 jaar geleden een GPS tracker voor mijn bordercollie aangeschaft.
Omdat de GPS tracker door een fout van eigen schuld niet meer werkte, probleem gigantisch snel verholpen door Bernhard.
Ik kan weer veilig op pad.
Zeer goede service bij Storm Discount, kom je niet snel tegen.

1 de setembro de 2021

Super snelle service

Via Bol.com een tracker horloge voor mijn kind gekocht maar helaas kreeg ik hem niet goed werkend. De verkoper (YouBuy) wist het ook niet en vond dat ik het maar moest terug sturen. Gelukkig kwam ik bij Bernhard van Storm Discount terecht, en die heeft me supersnel via WhatsApp geholpen en het horloge werkend gekregen. Dat is het geld dubbel en dwars waard!

1 de setembro de 2021

Echt super

Echt super !
Met veel geduld en alles duidelijk op een rijtje toch nog de horloge weten te fixen gelukkig !

Dikke vette aanrader !

31 de agosto de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.