Svære at få på da målene på dupperne…
Svære at få på da målene på dupperne ikke er det indvendige mål i toppen af duppen.
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bestilte dupsko til vore klapstole + til 5 Arne Jakobsen spisestuestole. Hurtig levering, Alt passede perfekt, let at montere.
Desværre lavede de sorte dupsko lidt streger på vores nye fyrretræsgulv; men efter at have sendt en mail blev vi ringet op af kundeservice, og fik en venlig snak, hvor vi fandt ud af at vi måske ved bestilling havde valgt en forkert type dupsko?
Et par dage efter modtog vi 2 x 20 dupsko som prøve, for at finde den helt rigtige løsning
Alt virker nu til 100% tilfredshed
Vi bestiller helt bestemt igen hos Dupskoshoppen!
Bestilte et stort parti dups efter at have målt diameter på stoleben. De dups vi modtog passede ikke, så vi skrev til Grete fra Dupskoshoppen. Hun var meget forstående og tilbød straks en retur label.
Retur pakken blev sendt med Postnord, men vi blev aldrig notificeret per email eller note i postkassen. Pakke gik således retur til afsender. Dupskoshoppen var forstående og sendte i stedet pakke med GLS som kom frem på 2 dage.
Super kundeservice fra start til slut, trods en del uforventet bøvl.

Resposta de Dupskoshoppen
Hurtig og fin levering - alt bare på plads

Resposta de Dupskoshoppen
Kæmpe hjælp, bedste service, sødeste personale og hund 😊
Vi skulle bruge dupper til en sofa, havde afhentet nogle i butikken, der ikke virkede. Ingen problemer med ombytning og fik flere typer med og endda uden beregning. Dejlig stemning i den fysiske butik og så meget vilje til at finde de bedste dupsko. Dem vi fik med i silikone er perfekte til sofaen. Den glider ikke rundt længere og siger heller intet, når man sætter sig. Tusinde tak for al tid og hjælp for en lille ordre.

Resposta de Dupskoshoppen
Jeg bestilte nogle dupsko til mine mange stole og regnede med at de så ville blive afsendt på sædvanlig vis. Jeg fik dog den fineste, ordentlige besked på mail, efter at have afgivet ordre, med information om at de var usikre på om jeg var klar over funktionaliteten på det jeg havde bestilt muligvis ikke passede til mit behov og at der muligvis var andre varer som ville være mere optimale. Så de ville gerne lige sikre at de ikke fik sendt et produkt ud til mig som jeg ikke ville blive glad for.
Så herfra oplevedes deres kundeservice som utroligt servicemindet, venligt og omsorgsfuldt. Tak for det!

De er på dupperne.
Super god behandling og service, som at besøge en isenkræmmer i gamle dage.

Resposta de Dupskoshoppen
Super fin service, havde lukket for afhentning mellem jul og nytår, men de arrangerede at jeg kunne hente ved nabofirmaet.
Dejligt med ud af boksen løsninger.

Resposta de Dupskoshoppen
God hjemmeside med et bredt udvalg - og til fine priser. Overraskende hurtig handel ! Leveret dagen efter bestilling.

Resposta de Dupskoshoppen
Bestilte 40 sko til mine stole om eftermiddagen og de kom allerede næste dag om formiddagen, det var hurtigt.
Jeg vil anbefale dem til hver en tid
God service.
Med venlig hilsen :Allan Bruun

Resposta de Dupskoshoppen
Tusind tak for endelig at give mine stole nogle ordentlige filtsko, som bliver på benene, så mine parketgulve kan holde til ungernes rutchen rundt på stolene!
Tak for en super service, da min betaling ikke gik igennem, hvor i ringede for at høre, om der var noget i kunne gøre.
Jeg kan helt sikkert anbefale jeres produkter, samt jeres oprigtige lyst til, at hjælpe jeres kunder med lige netop det rigtige produkt
Afgav en lillebitte ordre som blev eksekveret hurtigt og effektivt. Den imponerende langsommelige transport med post nord skal ikke lægges dupskoshoppen til last.
Jeg manglede nye stolebensdutter, og fandt denne shop. Der var lige det som jeg søgte, og lavede en bestilling. Havde pakken under 24 timer senere :) Tak for det.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.