Blev betjent af en sur mand, som ikke kunne smile eller tale. Bestiller en durum, som koster ca. 85 og forventer selvfølgelig jeg lidt for pengene. Jeg får en durum som næsten ingen kebab har og... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg opdagede dette sted ved en tilfældighed en sen aften/nat, hvor jeg i beruset tilstand droppede ind på denne durumbar med en kammerat. Godt nok var vi godt påvirkede, men vi var helt oppe... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Medarbejderne burde få en høretest
Jeg har nu bestil mit durum her to gange, og begge gange fået noget andet end jeg bestilte + hår i maden, for lidt feta og selvom jeg forklarede at der ikke skulle have været pomfritter i min durum (som jeg havde sagt, da jeg bestilte) fortsatte han, fordi nu “havde han jo allerede tilføjet pomfritterne”:(
Blev betjent af en sur mand
Blev betjent af en sur mand, som ikke kunne smile eller tale.
Jeg får en durum som næsten ingen kebab har og uden dressing.
Kommer ikke tilbage.
Virkelig kedelig oplevelse havde…
Virkelig kedelig oplevelse havde bestilt med dobbelt bund samt uden tomat og med masser af chili og hvidløg og ekstra kød.
Der var tomat i selvom jeg havde skrevet jeg var allergisk. Og de ville ikke sende en ny.
Køber aldrig derfra igen.
Smagsløs Durum kebab fra Nørrebrogade
Smagsløs Durum kebab og Kebab rulle fra Nørrebrogade, næsten ingen dressing i, selvom jeg bad om Xtra dressing, en meget tør kebab oplevelse, ikke værd at spise😢
Kommer aldrig igen
En stor skuffelse
En stor stor skuffelse
Vores Durum Döner kebab var tør og stort set uden dressing.
Vi bad udtrykkeligt om, at de skulle være uden chili men vores kebab var fyldt med chili!!
For at gøre oplevelsen total lå der en metalklips i en af kebabberne…
Det er første og sidste gang vi får mad fra Durum Bar!
Madforgiftning på fuld skrue
Durum bar (den ved nørreport) er til dig, som gerne vil have madforgiftning. Et fugtigt og gråt lokale, som stinker af blokken. Her bliver du selvfølgelig mødt af en møgsur familiefar, og ja han har skæg, og ja han har en kæmpe mave, og ja han havde heller ikke sko på. Så hvis hår i maden og 7 dages racermave er noget for dig, så er det her det perfekte sted
Dårlig mad
Dårlig mad. Slt for dyrt. Dårlig service. Luk dette sted
Ikke pengene værd
Skuffende kebab. Smagte syrligt og brødet daggammelt. Restauranten mener, at det hele smagte som det skulle..
Dårlig service
Dårlig service. Man får ikke meget for pengene. Sure og aggressiv medarbejdere, som råbte af os fordi vi sagde “ingen cilli og løg i begge kebab boks” da han kun kunne lave en af gangen… og puttede derefter cilli i den ene og skrabede det ud da vi gjorde ham opmærksom på at vi ikke vil have det.
madforgiftning dagen efter (eneste…
madforgiftning dagen efter (eneste måltid indtaget på den dag) - ringede dagen efter for at fortælle dem det. Blev mødt at utrolig aggressiv medarbejder....
Bare nej tak
Vi stod og kikke i 15 min før han tog vores bestilling men maden kom Hurtigt men smagt utrolig dårligt kan ikke anbefale
Umådelig klam durum
Umådelig klam durum, smagte mega syrligt, og ikke frisk overhovedet. Medarbejderne var ekstremt uhøflige, og blev fornærmet og irriteret da jeg pointerede at der var rødkål i min durum, selvom jeg spurgte om uden rødkål. De andre kunder klagede også da de havde glemte blandt andet pomfritter og andre ting som folk havde bestilt, de havde desværre for travlt med at skændes med hinanden over fejl.
Elendigt er dagens ord
Nu spiste jeg en durum igår og er meget erfaren med at spise kvalitets kebab og især durum. Men den durum jeg fik, smagte brødet af papir. Kødet var koldt og smagsløst. Den syltede rødkål, var vanvittig syrligt, som virkelig ødelagde alt. Det var en forfærdelig oplevelse. Det var på østerbrogade. For en person uden sans for kvalitet og uden smagsløg, kan det vel være ok. Men jeg anbefaler ikke stedet. Og damen der stårnog laver brødet, ligner en der kunne slå ihjel med sit blik. Det ser ellers godt ud når man kommer ind, men blikket snyder.
Dårlig mave
Maden smager fint. Men dårlig mave giver den sku også
Meget forarget
Maden er okay, det må jeg give dem, men jeg er dybt forarget over den behandling 3 unge turister fik da jeg stod og ventede på min mad i dag. Jeg stod oppe ved disken og havde lige afgivet min bestilling, da en ung turist der er midt i at spise sin durum kommer op til disken og spørger pænt og lavmælt om de kunne give ham og hans to venner tre små tallerkener og peger ind bag ruden på disken hvor der står et tårn af små tallerkener. Straks farer en gut bag disken op og bebrejder dem at de kommer og spørger efter tallerkener. Han er grim i munden på gebrokkent engelsk og siger at de ikke ved hvordan man spiser en durum, og at de ikke skal trække al papiret af så durumen drypper. Han kaster noget papir ned i jorden og virker meget hidsig. Jeg iagttager den ældre mand bag disken og forventer lidt at han beklager over for drengene at hans kollega lige havde et vredesudbrud, men han griner bare for sig selv og går i gang med at tage nye ordrer.
Jeg driver selv virksomhed og gør en dyd ud af at opføre mig pænt overfor mine kunder, da det efter min opfattelse er sådan man behandler folk der handler hos en. Jeg er derfor rigtig forarget over, at nogle kan finde på at give deres kunder sådan en behandling. 5 min. senere spørger en ung pige oppe ved disken efter en pose til den mad hun har købt da hun ikke kan have den i favnen, og den ældre herre bag disken kigger ligegyldigt på hende og siger bebrejdende at hun skulle have bestilt en pose med da hun afgav sin bestilling.
De virker umotiverede og har en kort lunte, og det er en hel vanvittig opførsel over for sine kunder efter min mening. Det skal man bøde for som virksomhed, så jeg kommer ikke igen af den grund alene og vil gøre hvad jeg kan for at gøre det surt for dem fremover. Hvis så bare den gamle havde beklaget. Den slags skal straffes.
Mit foretrukne shawarma-sted
Mit foretrukne shawarma-sted. Efter min mening en af byens bedste og altid effektiv og sød betjening.
Dear Durumbar
Dear Durumbar. I love you and your hummus.
Greetings from Norway. 🤣😅😊
Mums!
Fik en durum kebab med hummus. Den bedste, jeg har smagt!
Stadig den bedste durum på nørrebro
På trods af lokaludvalgets nyligt afholdte konkurrence mener jeg stadig at durumbar er kongen!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.