Prijs is goed maar je moet geduldig wachten. Ik heb al een paar keer spullen besteld, gelukkig weet ik precies wat ik nodig heb zodat ik geen onnodige retouren heb, tenzij er iets defect geleverd wo... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mijn ervaringen met Dustin waren prima en wil graag een tegengeluid laten horen tegen alle negatieve reviews. Op 26-12-2025 extra intern geheugen besteld. Order werd bevestigd op maandag 29-12. Ik z... Ver mais
Via PC actie van de werkgever 2 Apple ipads gekocht. Keurig geleverd maar kreeg kort daarna op 28-2-2025 bericht dat er te weinig korting was verleend. Diverse mails gestuurd en van klantenservice... Ver mais
Retour bestelling en komt er een vraag per mail die ze zelf ook kunnen beantwoorden en vervolgens kan je achter het credit bedrag aan gaan bellen. Dan werken ze thuis en kunnen ze er niet bij. Gaat... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Informática
- Loja de acessórios para Celulares
- Loja de Celulares
- Loja de computadores e acessórios
- Atacadista de Eletrônicos
- Loja de Televisão
Dustin is een toonaangevende online IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Wij helpen onze klanten voorop te blijven lopen door de juiste IT-oplossing voor hun behoeften te leveren. Wij bieden ongeveer 255.000 producten en aanverwante diensten aan bedrijven, de publieke sector en particulieren. Dustin heeft ongeveer 2.400 medewerkers die gepassioneerd zijn en geloven in technologie en de mogelijkheden die het biedt. Het bedrijf is sinds 2015 genoteerd aan Nasdaq Stockholm met het hoofdkantoor in Nacka Strand net buiten het centrum van Stockholm.
Informações de contato
Wijchenseweg 20, 6537 TL, Nijmegen, Holanda
- 088-011 82 00
- klantenservice@dustin.com
- dustinhome.nl
Respondeu a 21% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
As pessoas também visitaram
,Eigenlijk zou ik 0 sterren willen…
,Eigenlijk zou ik 0 sterren willen geven. Wij waren een zakelijke klant. Factuur niet ontvangen, geen herinnering oid, maar wel na 30 dagen een incassobureau "op de stoep" . Telefonisch contact met Dustin levert niks op, ze zijn totaal niet bereid hun eigen fout in te zien en wij moeten het maar met het incassobureau regelen, schandalig.
Prijs is goed maar je meoet geduldig…
Prijs is goed maar je moet geduldig wachten.
Ik heb al een paar keer spullen besteld, gelukkig weet ik precies wat ik nodig heb zodat ik geen onnodige retouren heb, tenzij er iets defect geleverd word. Ervaring met retouren heb ik niet bij Dustinhome en kan er ook niks over vermelden. Wat ik jammer vind is dat ze een vals melding geven over het voorraad. Klik je op een artikel dan zie een voorraad van 100+ en kan meteen verzonden worden. Zet je de bestelling door krijg je een bevestiging via de mail dat ze het zodra op voorraad hebben het meteen verzonden word.
Inmiddels ben ik dat gewend van ze en bestel alleen als ik een week de tijd heb.
Schokkende houding klantenservice: "Excuses hebben geen toegevoegde waarde"
Als IT-beheerder verwacht je van een partner als Dustin professionaliteit en een meedenkende houding. Helaas is de praktijk bij de afdeling klachtenafhandeling precies het tegenovergestelde.
Het probleem begon bij de facturatie: ondanks duidelijke instructies om centraal te factureren, bleef Dustin facturen naar onjuiste mailadressen sturen. Dit resulteerde in onterechte aanmaningskosten. Hoewel de financiële administratie van Dustin de fout gelukkig direct inzag en de kosten corrigeerde, besloot de 'Customer Optimization Specialist' (Reinier) er een schepje bovenop te doen.
In de correspondentie die volgde, werd een ongekend arrogante toon aangeslagen. Er werd letterlijk gesteld dat een reactie niet nodig was omdat het "geen toegevoegde waarde" had en dat er onder geen beding excuses aangeboden zouden worden voor de gemaakte fouten.
Het is bizar dat een bedrijf van deze omvang een medewerker in de arm neemt die klantvriendelijkheid en foutcorrectie als overbodig ziet. De interne communicatie bij Dustin lijkt bovendien totaal niet op elkaar afgestemd; de ene afdeling herstelt wat de andere afdeling met een starre houding probeert te verdedigen.
Voor ons is de maat vol. Als een fout toegeven en een normale omgangsvorm al te veel gevraagd is, dan is Dustin geen partij waar wij onze hardware en software nog willen inkopen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Retour kan alleen voor ongeopende…
Retour kan alleen voor ongeopende verpakking
Mijn ervaringen met Dustin waren prima
Op 26-12-2025 extra intern geheugen besteld. Order werd bevestigd op maandag 29-12. Ik zag dat ik een foutje had gemaakt in de adressering. Hierover een mailtje gestuurd . Al snel kreeg ik een bericht dat dit was aangepast en de spullen zijn netjes op 30-12 geleverd.
Snel en goed geholpen met garantiekwestie
Op basis van de reviews was ik in de eerste instantie nogal bang. Maar ik werd ongelofelijk snel en behulpzaam geholpen door de klantenservice. Ik nam na ruim 15 maanden contact op voor een garantiekwestie en had binnen een uur zowel antwoord als oplossing.
teleurstellende bestelling.
Artikel besteld met voldoende voorraad. Account aan maken lukte niet dus dan maar anoniem. Daardoor is de bestel status niet te volgen. Voor de zekerheid een creditcard betaling, om dat de reviews al slecht zijn.
Gemaild waar de levering bleef. Antwoord gekregen: Artikel was er niet meer. dus hele order geannuleerd. dat ging wel goed.
Al met al, een teleurstellende leverancier.
Product niet geleverd en geen terugbetaling
Telefoon besteld. Tracking ontvangen en tot op heden heb ik mijn bestelling niet ontvangen. Dit duurt verdacht lang en nu zie ik dat ze op 15 december hun website sluiten. Voor nu afwachten op de klantenservice. Bestelling: 700261737
zeer beroerd, gewoon lekker bij coolblue oid bestellen
Zeer beroerde ervaring artikelen worden niet geleverd, klantenservice nauwelijks te bereiken en doen als of hun neus bloed
Order is online betaald met iDeal
Order is online betaald met iDeal, maar Dustin stuurt incassobureau omdat zij de administratie niet in orde hebben. Evenals de voorraad van producten.
Geen levering & geen terugbetaling
Ik heb 2 maanden geleden een macbook besteld en deze is tot op heden nog niet geleverd. Je kan ze enkel contacteren via de mail en dan duurt een reactie circa 5-7 werkdagen. Hieruit is gezegd dat ze ernaar gaan kijken maar volgt vervolgens telkens weer een radiostilte. Inmiddels een officiele mail gestuurd voor annulering en daar is na 14 werkdagen nog niet op gereageerd. Bekijk ook andere recente reviews. Dit bedrijf heeft de laatste maanden enkel 1 sterren reviews.
NIET BESTELLEN HIER
NOOIT NOOIT NOOIT hier bestellen
NOOIT NOOIT NOOIT hier bestellen. heb een iPad besteld op maandag avond en vervolgens dinsdag gebeld met wanneer het bezorgd wordt. Ze zeiden volgende dag wordt het bezorgd we hebben 400 op voorraad .Donderdag nog een keer gebeld met wanneer het bezorgd wordt werd me verteld morgen komt die binnen. Het is inmiddels vrijdag en nogsteeds niet verzonden en ontvangen. Het punt is dat ik dinsdag had aangegeven dat ik het vrijdag nodig had omdat het voor een verjaardag voor mijn vriendin die 3 maanden in buitenland is. En ze het nodig heeft en dat als ze het niet op tijd konden leveren moesten zeggen zodat ik zou annuleren en andere plek zou bestellen. Nee nee komt goed donderdag uiterlijk heb je het in bezit werd er gezegd. Het is inmiddels vrijdag en nogsteeds niet verzonden en bot reagerende klantenservice met dat ze er niks aan kunnen doen En dat ik er mee moet dealen. De slechte reviews die zijn geplaatst zijn 100% terecht schoften!
Goede prijzen en service
Ik had iets besteld dat in backorder stond bij de leverancier, dus ik wist dat het even kon duren. Ik kreeg enkele dagen later netjes een email met daarin dat het nog twee weken zou duren, waarop ik mijn order heb geannuleerd; dit ging allemaal soepel. De prijs van het product was ook lager dan waar ik dit elders heb gezien.
Enkel 4 sterren en geen 5, omdat ik enkele keren geen account kon creeeren omdat de link in de bevestigingsmail die zij sturen niet werkte de eerste drie keer. Dus ik heb maar als gast een order geplaatst. Daarna heb ik een account aangemaakt met hetzelfde emailadres als waarmee ik als gast de bestelling geplaatst heb maar de order stond hier niet bij. Dat zou wel handig zijn geweest
Zeer teleurgesteld in service en…
Zeer teleurgesteld in service en afhandeling reparatie
Ik heb mijn telefoon, die pas 3 maanden oud was, opgestuurd voor reparatie via Dustin. Inmiddels is de telefoon al meer dan 9 weken weg, en ik heb nog steeds geen duidelijkheid over wanneer ik hem terugkrijg.
Er is weinig tot geen communicatie over de status van de reparatie. Elke keer dat ik contact opneem, krijg ik vage of nietszeggende antwoorden. Voor een bedrijf dat zich professioneel wil profileren, is dit ronduit teleurstellend.
Het feit dat een vrij nieuwe telefoon zo lang voor reparatie weg is, zonder enige vorm van goede klantenservice of compensatie, zegt helaas veel over de manier waarop Dustin met zijn klanten omgaat.
Ik zal hier niet snel meer iets bestellen en kan anderen aanraden goed na te denken voordat ze bij Dustin kopen, zeker als je afhankelijk bent van snelle en betrouwbare service bij problemen.
Terrible warranty.
Terrible warranty.
I bought a MacBook Pro from Surfspot in 2023. In spring 2025, the screen stopped working. I sent the MacBook in for repair under warranty. The service provider (Dustin) concluded that the display was defective but refused to repair it under warranty because of a small dent in the housing.
This dent has been there since the first weeks after I bought the MacBook, and it never caused problems. I also visited another authorized service provider who confirmed that the issue is with the LED backlight and not related to the dent.
Horrible service.
Ik bestel iets simpels wat bij de…
Ik bestel iets simpels wat bij de toe-leverancier op voorraad is. Dustin website geeft aan we kunnen binnen 48 uur leveren.
Helaas duurt het bijna 2 weken, mail “we hebben het druk” “zijn er mee bezig”. Telefoon “ik ga er achter aan”.
Ik denk niet dat Dustin het vervelend vind voor mij of dat ze het spijtig vinden. Ik denk eerder dat dit het bedrijfsmodel is, klanten wat laten kopen en aan het lijntje houden.
Beste Dustin, 1 tip: doe wat aan jullie achterhaalde bedrijfsprocessen want net als ik zullen jullie veel klanten verliezen. Beste medelotgenoten, andere bedrijven zijn veel sneller dus…..doe er je voordeel mee.
Alles netjes optijd geleverd
Alles netjes optijd geleverd. Ik moest wat retourneren ging ook prima, wel lang in de wacht gestaan bij de klantenservice maar wel gelijk afgehandeld. Tevreden
They dont deliver products ordered.
Ordered Ethernet Cables that were shown as in stock. The website says same or next day shipping. It has been more than a week, no responses to queries, no communication at all. Paid when ordered.
Terrible customer service overall
Order opeens geannuleerd, geen communicatie
Kreeg opeens een retourbetaling. Geen e-mail gekregen, niks. Na inloggen bleek Dustin mijn bestelling te hebben geannuleerd. Geprobeerd om ze te bellen, openingstijden volgens website zijn ma-vr 08:30-17:00, maar in werkelijkheid ma-vr 10:00-14:00. Slecht bedrijf
Hier niet bestellen
Hier niet bestellen. Alhoewel ik meteen met iDeal had betaald heb ik niet eens een bevestiging gekregen. Klantenservice reageert niet. Hier dus niet bestellen!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.