Dutch ID E-Bikes Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op mijn Dutch ID e-bike heb ik sinds 23-7-2024 29.200 km gefietst. De versnellingsnaaf moest vervangen worden evenals de achtervelg en spaken. Via mijn dealer heeft de afdeling aftersales van Dut... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mijn eerdere Dutch ID was een City, altijd bijzonder veel plezier aan beleefd. Toen het tijd was voor een andere fiets kwam de Infinity in beeld.Kort geleden gekocht en tot nu toe bevalt deze aankoo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb de phantom met enviolo nu 3 jaar, via Theo Bruning zijn beurtjes gehad en nu 12000 km zonder problemen gereden. Heerlijke fiets. Mijn vrouw heeft een probleem gehad met remschijf achter welke... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb de Phantom 65 Heerlijke fiets zeer fraaie afwerking trapt perfect goede motor. Minpunt. de remmen maken veel lawaai .voorrem div malen voor teruggeweest Nieuwe remklauwen gemonteerd probleem n... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Conserto de Bicicletas
  2. Loja de Bicicleta
  3. Fabricante

Dé specialist in handgebouwde E-Bikes met ongekend rijplezier. Elektrische fietsen met Bosch middenmotor. 100% hand built in Holland!

Premium e-bikes voor de allerbeste beleving tijdens jouw dag

100% Hand built in Holland - 100% eigen frameproductie - Ruim 25 jaar ervaring
Wij vinden het belangrijk dat jij met de allerbeste beleving fietst. Daarom werken onze ervaren vakmensen met de grootste zorg aan de exclusieve e-bikes. We ontwerpen ze met de modernste technologieën en bouwen ze in Nederland. We volgen de hoogste kwaliteitsstandaarden en innoveren de e-bikes met A-merk onderdelen. Het resultaat: e-bikes met de allerbeste rijeigenschappen en een super strak design!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

437 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

66 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik ben goed voorgelicht over welke…

Ik ben goed voorgelicht over welke fiets er voor mij geschikt zou zijn.

10 de outubro de 2024

Hi Yolande,

Wat fijn om te horen! We wensen je veel fijne en veilige km's toe.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima fiets die lekker rijdt.

Prima fiets die lekker rijdt.
Door de riemaandrijving draaien de trappers echter wat zwaarder rond dan bij kettingaandrijving. Daar moet je wel ff aan wennen.

14 de setembro de 2024

Drie jaar woonwerk

Ik wil mijn ervaring met de Dutch ID Infinty met jullie delen.
Heb de fiets nu 3 jaar en ruim 21.000 km mee gefietst. Gebruik de fiets voor mooi-weer-fietstochtjes en woonwerk 25 km enkele reis.
De fiets heeft mijnsinziens een relatief lang frame waardoor je gauw een sportieve zit hebt. Achteraf had ik misschien maatje kleiner frame moeten kiezen, maar je went eraan en de fiets fietst voortreffelijk.
De 8-versnellingsnaaf schakelt goed. Alleen de vierde versnelling is een gang die niet soepel draait.
Volgens de dealer is het wat het is en ik gebruik de 4 daarom meestal niet en hou het bij 5 en 6.
Lakwerk van de fiets is niet best.
De verf zit niet lekker vast op de Alu ondergrond. Achterspatbord heb ik binnen het jaar overgespoten en zie nu op het frame ook diverse blussen.
Na twee jaar (nog net in de garantie) begaf mijn achtervelg het. De spaken scheurden op diverse plaatsen uit de velg. De velg is gelukkig onder garantie vervangen.
Na ruim drie jaar 26.000 km heeft de fiets me echt laten staan! De aandrive belt heeft het begeven; tanden spontaan afgebroken.
Kosten voor het vervangen van de belt en beide tandwielen: 545 Euro ( inclusief remschijf en remblokken).
Verder geen problemen; de accu doet het nog goed en het motortje geeft goede ondersteuning.

19 de outubro de 2024

Hi Jan,

Bedankt voor je eerlijke review! We gaan je feedback meenemen.
Als we iets voor je kunnen betekenen, verwijzen we je graag naar info@dutch-id.nl.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lawaaierige fiets met klein bereik.

De fiets zou volgens de uitleg op internet geruisloos zijn, maar dat klopt totaal niet.
De af te leggen afstand met een volle batterij laat te wensen over.

16 de setembro de 2024

Hi Wouter,

Bedankt voor je review!
We gaan je feedback meenemen.

Blij met fiets en goede service van Bike Totaal Zwolle

Bike Totaal Zwolle heeft mij goed geadviseerd en proefritten laten maken zodat ik een goede keuze kon maken. Toen ik de fiets kwam ophalen stond hij klaar voor gebruik en kon ik ermee naar huis fietsen. Nu ik de fiets een poosje heb vind ik dat ik de goede keuze heb gemaakt. De tijd en service die Bike Totaal voor mij nam waren fijn zonder al te veel verkooppraatjes toe te passen. Ik kan iedereen aanraden om hier naartoe te gaan.

13 de outubro de 2024

Hi Coby,

Bedankt voor je review!
We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met één van onze verkooppunten.

Zeer tevreden.

Natuurlijk de elektrische ondersteuning met de traploze versnelling. De afwerking, het laswerk, is heel netjes.

12 de setembro de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een heerlijke en degelijke fiets

Een heerlijke en degelijke fiets, Dutch ID Wave2 40 Purion Dli48 N7.
Gekocht bij Bike Totaal van den Driest in Middelburg.
Zeer vriendelijke verkopers, en ook kundig.

11 de setembro de 2024

Hi,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons te schrijven! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de Wave en één van onze verkooppunten.

Goede service.

10 de setembro de 2024

Wel erg duur

Groot bereik, degelijke bouw

7 de outubro de 2024

Hi,

Wat een super fiets

Wat een super fiets, heel blij mee.
Geweldig die bredere banden,,en erg tevreden over de bosch accu en de handgrepen houden super vast,,,stoere uiterlijk , en super zadel ,,geen zadelpijn meer

8 de setembro de 2024

Hi Wilma,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons te schrijven! Je ziet er ongetwijfeld ook stoer uit op de fiets.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De e-bike rijdt naar volle tevredenheid

De e-bike rijdt naar volle tevredenheid. De fiets heeft een strak en stoer uiterlijk. In Spanje merken we het grote voordeel van een sterke motor in combinatie met de electronica.

Een groot aandachtspunt is het lakwerk, dat bij het minste en geringste beschadigt. Dit had ik niet van de fiets van € 4500 verwacht. Hierdoor mist de laatste ster.

De accu heeft minder bereik dan ons was verteld. Natuurlijk begrijpen we dat het in een hogere stand meer vermogen kost. In vergelijking met de oude fietsen zijn we niet veel opgeschoten.

1 de setembro de 2024

Hi Leo,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons te schrijven!
We gaan je feedback zeker meenemen.

Nog heel veel fijne reizen gewenst met de Dutch ID's.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De ondersteuning in de eco stand valt…

De ondersteuning in de eco stand valt wat tegen.
Om comfortabel te kunnen fietsen moet je hem in tour zetten.
Hierdoor heb je voor grote toertochten toch een zwaardere accu nodig zodat je toch ca 100 km kan fietsen.
Voor de rest een degelijke afgewerkte fiets.

23 de agosto de 2024

Hi Erna,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons te schrijven!
We gaan de feedback zeker meenemen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De fiets kraakt bij het fietsen en het…

De fiets kraakt bij het fietsen en het dekseltje van de batterijruimte klappert bij het op de pedalen stappen.
De stijfheid van het frame is niet voldoende met als gevolg het kraken.

29 de agosto de 2024

Hi Arie,

Wat vervelend dat je deze ongemakken ervaart.
Dit is natuurlijk niet de bedoeling en daarom adviseren we je ook zeker om langs de dealer te gaan met de fiets. Zij kunnen dan op locatie naar de fiets kijken en hopelijk de problemen oplossen.

Als we je verder ergens mee kunnen helpen of assisteren, kan je ons bereiken via info@dutch-id.nl

Heerlike fiets.

Heerlike fiets.

18 de agosto de 2024

Hi Ton,​

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. We vinden het enorm leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met je Dutch ID.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De fiets doet precies wat die moet doen…

De fiets doet precies wat die moet doen enbevalt prima!

22 de agosto de 2024

Hi Wim,​

Topbedrijf

Topbedrijf, uitstekende klantenservice

17 de setembro de 2024

Hi Mahdi,​

Goede degelijke e bike.

Goede degelijke e bike.
Voor die prijs mag er wel een iets groter scherm op. De 500 ipv de 300.
Wel heel erg zwaar.

16 de agosto de 2024