Dutchrepair Avaliações 2

3,8

Detalhes da empresa

1. Oficina de reparos de celulares
  2. Loja de telas

Bij Dutchrepair staan we bekend om onze klantgerichte benadering en onze expertise in het leveren van hoogwaardige telefoononderdelen en reparaties voor alle elektronische apparaten. Ons bedrijf is gebouwd op het principe van klanttevredenheid, en we streven er voortdurend naar om aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze zelfs te overtreffen. We begrijpen het belang van uw elektronische apparaten in uw dagelijks leven en daarom bieden we een breed scala aan diensten, variërend van schermreparaties en batterijvervangingen tot software-updates en hardwareherstellingen. Onze ervaren technici werken met de nieuwste technologieën en hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat uw apparaten snel en efficiënt worden gerepareerd. Wat Dutchrepair onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak en onze focus op het opbouwen van sterke relaties met onze klanten. We luisteren naar uw wensen, bieden professioneel advies en begeleiden u door het hele reparatieproces. Onze klantenservice is vriendelijk, deskundig en altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden die aan uw behoeften voldoen. Of het nu gaat om het vervangen van een gebroken scherm, het repareren van een defecte batterij of het upgraden van uw apparaat met nieuwe onderdelen, bij Dutchrepair kunt u rekenen op betrouwbaarheid, kwaliteit en klantgerichte diensten die uw tevredenheid garanderen. Kies Dutchrepair voor al uw elektronische reparatiebehoeften en ontdek het verschil van een bedrijf dat echt om zijn klanten geeft.

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekende service.

Uitstekende service.

Foutjes kunnen overal ontstaan, maar hoe je ze oplost daaraan herken je een goed bedrijf.

Binnen een dag een vervangend product, super geregeld.

10 de março de 2025
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Scherm iphone 12 Mini

Voor een mooi en betaalbaar bedrag een vervangend scherm voor mijn Iphone 12 mini gekocht. Netjes op tijd geleverd met de nodige tools om zelf het scherm te vervangen. Zeer goede kwaliteit en kan iedereen Dutch Repair aanbevelen!

7 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.