NIET mee samenwerken!
Met deze partij wil je absoluut NIET in zee gaan!!
Ik ben normaal geen persoon die reviews schrijft, maar bij dit bedrijf voel ik me genoodzaakt dit te doen, hieronder de reden:
Wij kwamen in contact met Collin om te bespreken welke verduurzamingsmaatregelen wij konden treffen. Na wat overleg besloten wij Tonzon Vloerisolatie te plaatsen en dubbel glas te plaatsen. Wij hadden hiervoor een vaste prijs afgesproken en deze bleek kort daarna meer te kosten door het verkeerd inmeten van de hoogte van onze kruipruimte. Na wat overleg besloten we mee te gaan in de kosten en werd de 1e slag gemaakt rondom de plaatsing. Totdat ze er achter kwamen dat er ook een fout was gemaakt in de meting van de beschikbaarheid van de kruipruimtes (muren). Hierdoor liepen de kosten weer uit.
Het meten van het glaswerk vond later plaats en sinds de meting hebben we nooit meer wat gehoord over de plaatsing. Zelfs niet bij meerdere keren navraag.
Vanwege onvrede plaatste ik hierdoor al eerder een negatieve review en toen plotsklaps kwam Collin op de lijn om mij nog een factuur toe te sturen, waarvan wij, niet op de hoogte waren qua hoogte.
Na plaatsing van Tonzon kregen wij ook niet de ISDE code om subsidie aan te vragen. Hier moesten wij ook meermaals achteraan om dit voor elkaar te krijgen.
Na overleg hebben Collin en ik samen besloten dat ik mijn review zou weghalen en hiermee de extra kosten niet gefactureerd werden.
Paar weken later kreeg ik ineens aanmaningen over de openstaande rekening. Na appcontact, mailcontact en telefonisch contact te hebben gezocht krijg ik nergens reactie.
Bij deze wil ik dus met klem aangeven, ga niet in zee met deze praktijk