Dvdmax Avaliações 17

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Zdecydowanie polecam.

Wszystko w całkowitym porządku. Przejrzysta strona i wszelkie potrzebne informacje. Wysyłka bardzo szybka (zazwyczaj już na drugi dzień przychodzi). Osobiście zamawiałem dwie paczki bezpośrednio na stronie DVDMAX i jedną przez allegro. Z wszystkich przesyłek jestem zadowolony. Płyty z filmami dobrze zabezpieczone, co jest super ważne przy tego typu miediach.

Czytając inne opinie jestem lekko zdezorientowany, ale… osobiście nic do zarzucenia nie mam.

23 de janeiro de 2026

Szybka i sprawna dostawa

Paczka spakowana i wysłana tego samego dnia, o mimo między świątecznego a sylwestrowego zamieszania w innych sklepach i w inpostcie, następnego była już do odbioru.

31 de dezembro de 2025

Szybka wysyłka

Paczke zamówiłam o 1 w nocy a już następnego dnia zostało wysłane o 17. Reszta to już firma kurierska która o dziwo też się spisała i już następnego dnia przesyłke można było odebrać. Więc szybka wysyłka, ładnie zapakowane płyty przyszły w nienaruszonym stanie ogólnie polecam

21 de novembro de 2025

dvdmax

Jeżeli ktoś sie zastanawiał po zobaczeniu słabej oceny i sporej ilości negatywnych opinii czy to scam czy coś to informuję, że to normalny dobrze działający sklep. Sam sie zastanawiałem czy na pewno zrobić zamówienie, ale potem sprawdziłem, że na tej stronie empik ma jeszcze gorsze noty. Po prostu mało kto poza sfrustrowanymi osobami pisze recenzje.

Swoje zamówienie złożyłem około 22:30, dnia następnego o 6:50 dostałem maila że już zapakowali - paczke wysłali tego samego dnia. Pozdro

29 de julho de 2025

Stanowczo nie polecam sklepu

Stanowczo nie polecam sklepu. Zamówienie złożyłam, opłaciłam, zostało potwierdzone mailowo i nie otrzymałam książek. Po telefonie do sklepu okazuje się że nie ma możliwości zrealizowania zamówienia które wcześniej zostało potwierdzone. Nie polecam, nieodpowiedzialni ludzie, bałagan. Gdynym nie zadzwoniła z pytaniem - nie dostałabym ani zamówienia ani zwrotu pieniędzy. Trzymajcie się z daleka

23 de junho de 2025

nierzetelność, kurier do wymiany

Po pierwsze - jeszcze/nadal nie mam towaru !!! to po co mi dowód zakupu towaru, którego nie mam;
Po drugie - co to za budzenie mnie w środku nocy poprzez przysyłanie emailii o północy (a dokładnie o godzinie 0:17), aby przesłać mi dokument, dodatkowo o przesyłce, której jeszcze nie dostałem;
Po trzecie - pyskaty kurier łaskę robi, że zamiast planowo przywieźć paczkę we wtorek 22.04 (tak jak było to wyraźnie anonsowane do mnie wcześniej(!) emailowo), we środę 23.04, opryskliwie przez telefon mnie informuje, że dziś już na pewno nie przywiezie, robiąc mi łaskę, że za moje 17 zł (bez jednego grosza, jako poniesione przeze mnie koszty dostawy) może ewentualnie przywieźć mi zamówioną paczkę jutro tj. 24.04 - tłumacząc, że nie mógł znaleźć adresu dostawy. To niezwykle dziwne, że kurierzy z takich firm jak GLS, DPD, UPS, DHL, InPost, a nawet Pocztex dostarczali i dostarczają mi pod wskazany adres od dłuższego czasu wiele przesyłek i paczek - jedynie kurier z FedEx ma problemy ze znalezieniem adresu i TO PRZEZ CAŁE CZTERY (!) dni, bo do dziś tj. 25.04 paczki jak nie miałem, tak nadal nie mam. I to pomimo wysłania smasa oraz nagrania się na jego poczcie głosowej z informacją, że mój adres to zaledwie 50 metrów od adresu Tymoteuszew 6a, który to adres figuruje we WSZYSTKICH nawigacjach GPS, z Google-map włącznie. Nawiasem mówiąc, w większości z ww. firm otrzymuję wczesnym RANKIEM(!) SMSa i/lub e-maila, że tego samego dnia w godzinach (przykładowo: 10.00-13.00) zostanie dostarczona paczka, a numer telefoniczny do kuriera jest taki to a taki. Wtedy mam szansę na umówienie się co do terminu i ewentualnie omówienie szczegółów z objaśnieniem precyzyjnego miejsca dostawy, w przypadku ewentualnych wątpliwości lokalizacyjnych. Jedynie kurier z FedEx pozostaje anonimowy, a co więcej ma później pretensje, że to klient nie odebrał od niego telefonu (bo przecież nie wystarczyło, że czekałem we wtorek cały dzień na paczkę i/lub telefon od kuriera). Powinienem czekać na kuriera również we środę i czwartek przez caly dzień i dbierać wszystkie telefony od niego oraz przy okazji wszystkie inne telefony z nieznanych mi numerów w terminie natychmiastowym. Pytanie: dlaczego kurier, gdy już wykonał do mnie telefon, nie nagrał się na POCZCIE GŁOSOWEJ ?. Ja z definicji nie odbieram telefonów z nieznanych mi numerów. Tym razem zrobiłem wyjątek i oddzwoniłem do kuriera po kilkunastu minutach, narażając się na opryskliwie i wręcz chamskie zachowanie tegoż. Kurier nie jest aktorem grającym w filmie "Cast Away", ale kurierem/kierowcą w firmie, która go zatrudniła do ściśle określonych zadań. I z tego powinien być rozliczany. Reasumując: FedEx, to najgorsza spośród wszystkich mi znanych firm kurierskich, a kurier mający nr telefonu 606 838 851‬ w normalnie działającej firmie tj. firmie wydającej krocie na reklamę i podobno dbającej o klienta, powinien natychmiast spotkać się ze zdecydowaną reakcją tejże firmy, gdyż ewidentnie działa na jej niekorzyść i psuje jej renomę oraz reputację (jeżeli resztki takowej jeszcze pozostały). RjRogowski
P.S. jakie reperkusje spotkały rzeczonego kuriera, po tak chamskim i nieprofesjonalnym jego zachowaniu ? Ponadto, czy firma FedEx wprowadzi obligatoryjne informowanie klienta smsem i/lub e-mailem o przybliżonych godzinach dostawy w danym dniu wraz z NUMEREM TELEFONU do kuriera?

25 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sklep nie wysyła produktów pre-orderowych

Zamówiłem produkt w przedpremierze i po ponad dwóch miesiącach (dzień przed premierą) dostałem wiadomość, że nie dostali tego produktu i zwrócą mi pieniądze. Co ciekawe tydzień później ten sam produkt, znów był możliwy do kupienia na ich stronie, ale ponad 2 razy droższy.

27 de março de 2025

ŚWIETNA FIRMA

ŚWIETNA FIRMA, SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIEŃ. PROBLEM Z FIRMA KURIERSKA FEDEX(NIE POLECAM ZAMAWIAĆ PRZEZ TĄ FIRMĘ). PANI JULIA Z FIRMY DVDMAX SPRAWĘ ZAŁATWIŁA OD RĘKI. ZGŁOSZENIE OD RAZU DO DOSTAWCY I PACZKA DOSTARCZONA JESZCZE TEGO SAMEGO DNIA. SAME PRZEDMIOTY ZAMÓWIONE KOMPLETNE, PACZKA ZAPAKOWANA W TAKI SPOSÓB, ŻE NIC NIE ZOSTAŁO USZKODZONE. MEGA NA PLUS I NA PEWNO ZNOWU COŚ ZAMÓWIĘ :))

13 de dezembro de 2024

Nabijanie klientów

Odradzam sklep. Po Ponad miesięcznym oczekiwaniu na płytę winylową okazało się, że została na stanie ostatnia sztuka, która jest uszkodzona i odeślą mi pieniądze na konto.
Dlaczego nikt wcześniej mnie nie poinformował o takim zajściu? A ja NAIWNY (inaczej nie mogę napisać :) czekałem do dnia otrzymania telefonu z taką informacją :)
Hitem jednak jest to, że płyta tego samego dnia wróciła do sklepu z 40zł wyższą ceną. Nie pozdrawiam

13 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Za płytę zapłaciłem 20 może nie dużo…

Za płytę zapłaciłem 20 może nie dużo ale pieniądze wyrzucone do kosza towar pięknie spakowany w folie jak nowy a DVD nie odczytuje!!! Po sprawdzeniu porysowane jak by ktoś grał z nią w piłkę!!! Wiadomo ze reklamacja się nie opłaca i tak się interes kręci. Sprawę zgłoszę na policję, bo według mnie i innych opinii przeczytanych tutaj, jest to świadome działanie

25 de outubro de 2024

Pełny profesjonalizm rzetelna firma👍

Pełny profesjonalizm rzetelna firma👍, już kupuję parę lat nazbierało się trochę towaru 😃 nigdy żadnych problemów nie było co by nie było można rozwiązać. Bardzo duży wybór filmów szczególnie jak szukam starszych, bardzo dobry kontakt. Polecam gorąca!!!

Pozdrawiam całą ekipę DvdMax🙂

Pozdrawiam cała ekipę Dvdmax

30 de novembro de 2022

Obsługa klienta - dno!

w dniu 23.12 dokonuję zakupu płyt przez platformę Allegro (informacja o wysyłce po zakupie na aukcji - wysyłka natychmiast), wiedząc, że jest wzmożony okres dostaw przedświątecznych dzwonię do biura klienta z prośbą o możliwie szybką wysyłkę. Rozmowa jest nagrywana i otrzymuję informację iż przesyłka jest właśnie pakowana i zostanie wysłana 23.12 albo 24.12. Jest to dla mnie ważne bo jest to prezent. Pani z którą rozmawiam informuje mnie, że wyślą przesyłkę w w ww. czasie ale nie gwarantuje, że zostanie ona dostarczona do świat. Przesyłka nie zostaje wysłana ani w czwartek ani w piątek. Dzwonię do Państwa w poniedziałek 27.12 przed godz. 15:00. rozmawiam z kobietą, która nie słucha co się do niej mówi a jedynie to że jak mi nie odpowiada jak firma pracuje mogę zrezygnować sobie z zamówienia. Przyznam, że mnie zatkało, pierwszy raz spotykam się z takim podejściem do klienta, mówię pani że chyba nie tak traktuje się klienta a ta osoba. Pani cytuje mi jakąś formułkę dotyczącą Allegro a ja że o tym chcę rozmawiać, kobieta rzuca słuchawkę!!!!!! mimo, iż jasno mówię że nie skończyłam rozmowy!!!!!!! Totalne dno w obsłudze klienta!!!! Firmie nie zależy na klientach uprzedzam innych kupujących o podejściu do osoby kupującej i obsłudze by unikali zakupów w tym sklepie a tym bardziej kontaktu do biura obsługi klienta a raczej biura zbywania klienta!!!

27 de dezembro de 2021

Nie polecam!

Zablokowali mnie, czyli swojego klienta, na wszystkich swoich kontach na znanym portalu aukcyjnym za negatywną opinię o tym, że przysłali mi produkty niepełnowartościowe, mimo iż w opisie były jako zupełnie nowe. Wskutek zablokowania nie mogłem skorzystać z darmowej wysyłki smart, tylko musiałem zrobić zakupy przez stronę Internetową ich sklepu, ponosząc dodatkową, drogą opłatę za przesyłkę. Dlatego nie polecam!!!

2 de setembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Chyba jedyny sklep z filmami Blu-ray…

Chyba jedyny sklep z filmami Blu-ray który ma całą masę unikatów, ceny typowo spekulacyjne ale można coś dla siebie znaleźć. Zawsze jak zamawiam zaznaczam żeby nie dostawać filmu zafolowanego tylko w oryginalnej folii najlepiej z paskiem Blu-ray. Bardzo dobrze pakują, sporadycznie zdarza się coś uszkodzone przeważnie z winy kuriera.

19 de maio de 2021

Nie polecam!

Sklep wysyła filmy w nieoryginalnej folii. Ciekawe dlaczego były rozpakowane i ponownie zafoliowane zwykłą folią termokurczliwą? Wysyłając takie filmy powinni wcześniej zapytać klienta czy taki film chce. Takie filmy powinni sprzedawać na wyprzedaży. Pani z obsługi sklepu bardzo niemiła traktuje klienta jak oszusta. Dlatego nie polecam sklepu!

5 de dezembro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais