Super service. Havde besøg af Mikkel, som er en venlig, effektiv og meget service minded ung mand. Servicerede anlægget, forklarede forskellige ting og gav til slut en fin status på anlægget. Klar an... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Fantastisk service! DVRS er effektive,meget imødekommende og de sørger for at der er rent efter dem, samtidige med at de gør rent udvendigt om kanaler, så alt ser rent og pænt ud når de er færdige. D... Ver mais
Kanon service og god rådgivning! Der blev givet kyndig vejledning og gennemgang efterfølgende, så man forstod hvad der var blevet lavet og optimeret. 5/5 stjerner og vil til hver en tid anvende dv... Ver mais
Mikkel klarede opgaven uden problemer. Mærkede nærmest ikke han var her. Viste mig billeder af før og efter🫣 og forklarede kort lige den rapport man også får tilsendt efterfølgende. Ung fyr der ha... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Dansk Ventilationsrens & Service (DVRS) er specialister i ventilationsrens og service af ventilationsanlæg for både private og erhverv i hele Danmark. Vi renser udsugning, emhætte og kanaler, indregulerer anlægget korrekt og udfører løbende service og vedligeholdelse, så luftskiftet fungerer, som det skal. Resultatet er et sundere indeklima, lavere energiforbrug og et anlæg med længere levetid. Vi løser opgaver for villaer, lejligheder og boligforeninger såvel som for erhverv som restauranter, hoteller, kontorer og institutioner, og vi håndterer de fleste typer ventilationsanlæg, herunder anlæg fra bl.a. Nilan. Vores faste team af erfarne, uddannede teknikere kører i hele landet, fra Jylland og Fyn til Sjælland, med base i Sønderjylland. For private boliger arbejder vi med en fast pris på 2.399 kr. inkl. moms, så du kender prisen på forhånd og undgår overraskelser. For erhverv giver vi en fast pris tilpasset opgaven og anlæggets størrelse. På alle opgaver får du både prisgaranti og tilfredshedsgaranti samt dokumentation for det udførte arbejde. Book ventilationsrens eller en uforpligtende snak om service på dvrs.dk.
Vores løfte til dig
Escrito pela empresa

- Fast pris, ingen overraskelser
- Ventilationsrens til private til en fast pris på 2.399 kr. inkl. moms. For erhverv får du en fast pris tilpasset opgaven.
- Pris- og tilfredshedsgaranti
- Du er dækket hele vejen. Er du ikke tilfreds med resultatet, gør vi det godt igen.
- Erfarne teknikere i hele Danmark
- Vores faste team af uddannede teknikere kører fra Jylland og Fyn til Sjælland, med base i Sønderjylland.
- Et sundere indeklima fra dag et
- Vi renser udsugning og kanaler og indregulerer anlægget, så luften bliver sund igen og anlægget holder længere.
Prisgaranti
Fast pris, ingen overraskelser
Informações de contato
Dinamarca
- Kontakt@dvrs.dk
- dvrs.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Dansk Ventilationsrens & Service
Rigtig dejlig og tryg oplevelse.
Rigtig dejlig og tryg oplevelse.
Gode tips og tricks fremover til hvordan vi vedligeholder vores anlæg bedst.

Alt fra A
Alt fra A - B er sket helt til UG. Jeg er fuldtud tilfreds, og anbefaler at man roligt kan bruge Dansk ventilationsrens til at fuldføre din næste opgave. 5/5 herfra.

Resposta da Dansk Ventilationsrens & Service
God pris, godt produkt og venlig medarbejder
DVRS har venlig og professionel personale, som laver et godt og udførligt arbejde, ligesom de er opmærksomme på ikke at gøre skade på husets inventar mv.
Jeg er alt i alt meget tilfreds og kan kun anbefale virksomheden.

Resposta da Dansk Ventilationsrens & Service
Kan varmt anbefale dette firma
Kan varmt anbefale dette firma. Super god service og utrolig hjælpsomme

Resposta da Dansk Ventilationsrens & Service
Super service og arbejde af firmaet
Super service og arbejde af firmaet. Meget servicemindet, kom til tiden og gjorde et meget fint job. Vi er meget tilfredse

Resposta da Dansk Ventilationsrens & Service
Flinke, ærlige og kom til tiden
Flinke unge mennesker. Kom til aftalt tid, og gik direkte på opgaven.
Fik indreguleret alle ventiler og små justeringer på anlægget.
Ikke så meget ekstrasalg - de sagde - baseret hvor lidt beskidt kanalerne var - at vi sagtens kan vente min. 3 år med næste rens.
Andre ville sikker sige, at vi skulle have en ny rens/service om max 12 mdr.

Resposta da Dansk Ventilationsrens & Service
God service og et godt stykke arbejde

Udsøgt service fra DVRS.dk
Vi havde besøg af firmaet og må sige, at kommunikationen op til besøget var udsøgt ligesom selve besøget med stor forklaring af metode for rensning, god tid til at kigge på vores system ligesom et meget venligt møde med personen (ejeren) fra DVRS.dk. Kan kun anbefales til netop at rense ventilationskanalerne i systemet.

Resposta da Dansk Ventilationsrens & Service
Supper dygtige og flinke folk

Resposta da Dansk Ventilationsrens & Service
God oplevelse og fantastisk service.
God oplevelse og fantastisk service.
Prisen var helt i orden til et godt styk kvalitetsarbejde.

Resposta da Dansk Ventilationsrens & Service
Super god service og fornuftige priser
Super god service og fornuftige priser, virkelig behagelig fyr vi havde ude, og udførte arbejdet til UG, kan virkelig mærkes i huset og især i vores kælder.
Kan klart anbefale og de får også lov at lave næste rens.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Meget sød ung mand, som havde fuldstændig styr på det han lavede. Var god til at forklare, hjælpsom og omhyggelig. Var her til tiden og grundig. Rigtig god pris.

God dialog
Kom som aftalt. Super god dialog og service.
Varm anbefaling herfra.

Resposta da Dansk Ventilationsrens & Service
Synes lige jeg vil sende nogle rosende ord efter Dansk Ventilationsrens & Service. De arbejdede professionelt, og vores anlæg fik et tiltrængt serviceeftersyn - indeklimaet her er mærkbart blevet bedre. Så herfra kun de varmeste anbefalinger.

Hurtig, effektiv og professionel
Hurtig, effektiv og professionel.
Kan kun give vores bedste anbefalinger.

Resposta da Dansk Ventilationsrens & Service
Ventilationsrens til en god pris
Vi fik besøg af Oliver, som virkede kompetent og god til at forklare processen. Han fik fjernet en del støv og skidt i udsugningskanalerne, og indregulerede systemet. Jeg har svært ved at vurdere den faglige kvalitet, men det virkede ok, og prisen er i hvert fald god sammenlignet med andre muligheder.

Resposta da Dansk Ventilationsrens & Service
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.